Omdömen om Klippotek Vilan AB
2011-10-17
CAG
Första och sista gången den frisören. Klippningen blev hyfsad, men hon vägrade göra något innan jag bestämde exakt antal centimeter på fullängd och det uppklippta, hon kunde inte själv föreslå något. Jag ville ha håret tonat mellanbrunt, men hon gjorde det nästan svart. Färgade även min panna - det nöts bort säger hon då. Med mina kommentarer så hon borde ha fattat att jag inte var nöjd, men hon säger "Ha en fortsatt trevlig dag".
2009-08-29
UA
blev inte nöjd när jag klippte mig, frisören var trevlig men blev stressad då någon sökte henne per telefon ett flertal gånger under min klippning, blev inte helnöjd med frisyren efteråt.
2008-11-11
SK
Letar du efter ny frisör, besök Klippotek Vilan. Dom är som klippt och skurna för att ge dig bästa tipsen om frisyr, färg eller uppsättning. Gör även bruduppsättningar, dom gjorde min och trots tunnt och halvkort hår lyckades dom med att trolla fram en häftig uppsättning som fick mina nära och kära att häpna. Dessutom låga priser och gratis parkering utanför dörren. Rekommenderas varmt!
Min mamma var i Vilan och blev otroligt missnöjd. Hon kommenterade när frisören klippte UPPIFRÅN och NED, fick svar att "Det kommer bli bra,så här gör jag alltid". Min mamma är ingen gåpåare och har inte vågat gå tillbaka och klaga utan fick betala för ytterligare en klippning på en annan salong. Den frisören sa att det var en av de värsta klippningar hon sett. Kan vara så att frisören i Vilan bara hyrt en stol och inte jobbade på salongen men herregud ställer man inga krav på folk! Om det gick att ge - i betyg skulle jag göra det!