Klippotek Vilan AB

Omdömen om Klippotek Vilan AB

2012-03-09

Elin

Fruktansvärt!

Min mamma var i Vilan och blev otroligt missnöjd. Hon kommenterade när frisören klippte UPPIFRÅN och NED, fick svar att "Det kommer bli bra,så här gör jag alltid". Min mamma är ingen gåpåare och har inte vågat gå tillbaka och klaga utan fick betala för ytterligare en klippning på en annan salong. Den frisören sa att det var en av de värsta klippningar hon sett. Kan vara så att frisören i Vilan bara hyrt en stol och inte jobbade på salongen men herregud ställer man inga krav på folk! Om det gick att ge - i betyg skulle jag göra det!

2011-10-17

CAG

Inte den frisören

Första och sista gången den frisören. Klippningen blev hyfsad, men hon vägrade göra något innan jag bestämde exakt antal centimeter på fullängd och det uppklippta, hon kunde inte själv föreslå något. Jag ville ha håret tonat mellanbrunt, men hon gjorde det nästan svart. Färgade även min panna - det nöts bort säger hon då. Med mina kommentarer så hon borde ha fattat att jag inte var nöjd, men hon säger "Ha en fortsatt trevlig dag".

2011-01-14

nöjd kund

toppeställe!!!

Jag har varit kund hos klippoteket i flera år och kommer aldrig att gå någon annanstans för att fixa håret.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård