Skogsbykliniken AB

Kategori: Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker

Omdömen om Skogsbykliniken AB

2012-01-11

De fyras gäng

Satu och Maria - världsklass!

Alltid tid, alltid lugnt, minns alla djur (kom ihåg en katt när vi återkom efter 11 år, beskrev hans ovanliga teckning!) Professionell vård, lugnar den räddaste och tar hand om skärrade ägare.

2011-04-26

Caroline, Alwin, och Best

Världens bästa djurklinik

Underbara Satu och Maria som tar hand om djuren på allra bästa sätt. Oavsett vad som ska göras är de fantastiska. De har ordnat allt från enkla vaccineringar till att avliva en av mina älsklingar efter svår sjukdom. Jag är oerhört nöjd med att veta att min älskade kisse slutade sina dagar i Satus trygga och kärleksfulla vård. Toppklass alla kategorier helt enkelt!

2011-03-09

Benita och Wilma

Helt underbara!

Fick ett helt underbart bemötande när jag var där med min kisse som skadat ögat.
Tack för att ni trots allt kunde ta emot oss och ett enormt tack till Satu som var helt underbar mot min rädda katt.
Drar mig väldigt för att anlita "nya" veterinärer men efter att varit på skogsbykliniken kan jag med glädje komma tillbaka för vård av mina djur!
Verkligen i världsklass och värd de extra milen!

Tack snälla för ert underbara sätt!
Många sjärnor till er!

2010-10-19

mkt nöjd matte

Klart proffsigast och mest engagerade djurkliniken

Bästa veterinären som finns med ett stort hjärta och som älskar djuren, likaså djursjuksköterskan, toppenställe! Kan varmt rekommenderas och värt att åka till från flera mil om det så behövs...:)

2010-07-15

marian med schäfern

marian

Fattar inte hur dom orkar. Fullt upp och ändå så positiv inställning. De måste verkligen älska sitt jobb. Var där här om dagen för ett enkelt blodpov , samtidigt kom det in en trafikskadad katt,snabba åtgärder på katten och inte allför lång väntan för oss. Hoppas att kissen klarar sig. Tack att ni finns och att ni orkar..

2010-05-03

en veterinär som verkligen FÖRSTÅR djuren

Jag/vi har stort förtroende för Satu, har följt henne på de ställen hon har arbetat på. Vår förra katt räddade hon livet på när andra veterinärer stod villrådiga. Det enda negativa är att det är svårt att få en tid då det är fullbokat för det mesta.
Så positiva att vi kör en bra bit för just dessa duktiga djurälskande människor!

2010-01-23

Marianne Bergman

Jättenöjd och trygg med Skogsbykliniken

Jag har både hund och katt som opererats på Skogsbykliniken med fantastiska resultat. Djuren får vara kvar så pass länge att de är helt ok när man tar hem dem. Satu och Maria är väldigt trevliga och kunniga, både jag och mina djur blir väldigt trevligt bemötta och tas om hand på bästa sätt. Jag blir alltid bra informerad om vad som gäller efter diverse ingrepp. Jag känner mig alltid glad, nöjd och trygg efter att djuren blivit behandlade där. Jag vill gärna rekommendera kliniken till alla djurägare på Öland.

2010-01-10

Weimaranen Nemo

Tummen upp !!!!

Tycker det räcker med att skriva att vi med glädje kör 3mil än 3 km.

2009-12-09

Emma

Trivs bra med skogsbykliniken

Dom som jobbar där bryr sig verkligen om både dig och djuret. Det är inte så kallt och på löpande band som på de stora djursjukhusen. Jag trivs mycket bra med dem! Har tagit mina katter dit sen dom öppnade.

Det som är minus är att det är svårt att få tid för det är nästan alltid fullbokade.

R1002766;Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker

Fler veterinärer - leg.: djursjukhus, djurkliniker i Färjestaden