Fler träffar Hotell, pensionat Stockholm-arlanda
Rest and Fly
Tel 08 - 550 555 05, Sky City, 190 45 STOCKHOLM-ARLANDA10 omdömen för Rest and Fly:
RSS2009-08-02
anonym
prisvärt med bra läge
toppen personal, bra läge ! service rent och fint utan krusiduller !
2009-05-06
Superbra läge
Billigt bra personal och jag sov väldigt gott. Ända negativa är att rummen som är ca 3x2m blir väldigt varma och jag skulle inte rekomendera att sova fler än två i ett rum. Nära och bra till flyget. Kommer verkligen att bo där igen om jag åker morgonavgång igen så man slipper åka mitt i natten hemifrån.
2008-11-17
Malou
Superbra hotell med gångavstånd till flyget
Otroligt trevlig och serviceinriktad personal.Bra pris för bra rum samt mysig lobby.Två minuters promenad från utrikesterminalen.Helt perfekt för oss som flyger men bor långt bort från Stockholm!
2008-11-06
Andreas
Kungligt bemötande
Har aldrig varit med om maken till servicen som vi fick uppleva på hotellet. Vid ankomst motvsarade rummet inte våra förväntningar och jag berättade det åt receptionisten, som trots många gäster ordnade ett extremt fint rum till oss på mindre än 3 minuter, detta även till reducerat pris. Kan lova att det blev en oförglömlig natt på hotellet tack vare det, vi kände oss som kung och drottning tack vare personalens bemötande och rekommenderar starkt detta hotell till andra som uppskattar service och välbefinnande. PS. Hotellfrukosten slog det mesta. DS
2007-06-07
Anna-Karin
Mycket prisvärt boende på Arlanda : )
Hur många gånger har man inte stått där med en tågförbindelse som inte överrensstämmer med avgångstiden för flyget?!... Men numera behöver man inte bekymra sig för dyra hotellnätter eller riskera att man bli bestulen eller väckt för att man sover på Arlandas bänkar. Rest and Fly är ett mycket prisvärt boende på Sky City, med gångavstånd inomhus till terminalerna. Rummen är små sovkabiner med helt suverän luftkonditionering och stora sköna våningssängar. Det är mycket fräscha toaletter och duschar samt en väldigt hjälpsam och trevlig personal. Vill du dessutom ha lite frukost i magen så kan du mot en liten slant köpa en biljett som berättigar dig att gå och äta frukosten på caféet som ligger alldeles bredvid. Rest and Fly är ett ställe jag garanterat kommer att återbesöka och som jag varmt kan rekommendera.
2007-06-01
Resenären
Perfekt sovstop mellan resor
Hur bra som helst att sova på Arlanda när man alltid måste flyga inrikes för att ta sig vidare. Fräscht, lugnt, prisvärt, välutrustat, omtänksam och omhändertagande personal sist men inte minst NÄRA till flyget.
2007-06-01
Anna-Karin
Prisvärt boende på Arlanda :)
Hur många ggr har man inte stått där med en tågförbindelse som inte överrensstämmer med avgångstiden för flyget?!... Men numera behöver man inte bekymmra sig för dyra hotellnätter eller riskera att man bli bestulen eller väckt för att man sover på Arlandas bänkar. Rest and Fly är ett mycket prisvärt boende på Sky City, med gångavstånd inomhus till terminalerna. Små sovkabiner med helt suverän luftkonditionering och stora sköna våningssängar, fräscha toaletter och duschar samt en väldigt hjälpsam och trevlig personal. Ett ställe jag garanterat kommer att återbesöka och som jag varmt rekomenderar.
Rest and Fly
Superbra.. vi er alltid nöyde med rest and fly på Arlanda.. Takk enda en gang.. och frokosten ja, den kan bare berömmes.. enkel men super godt.Takk.. for en enkel, smart lösning for reisende..