Ribbagården Hotell & Gästgifveri

Omdömen om Ribbagården Hotell & Gästgifveri

2011-07-28

Poppy Hallin Persson

Rå kyckling!

Blandade ihop Ribbagården med Grännagården... Ett hemskt misstag! Ribbagårdens kyckling var dyr och värre än gatuköksmat. Utspädd bearnaissås, Kokt kyckling utan stekyta som var rå inuti och smakade enbart buljong. En ytterst liten hög med pommes med gatukökskrydda och en vissen hög med sallad.
Då jag påpekade att kycklingen var rå, fick jag ny. Dock på samma fat med samma pommes o sås som innan. Salmonellavarning =(. Personalen var trevlig dock.
Aldrig ätit sämre mat!!!

2011-07-19

Sven

Dålig mat, ostädade toaletter utan papper m.m. m.m

Hur vore det om man lärde sig laga mat. Allt smakade bara översaltat. Priserna speglar verkligen inte kvalitén - en fryst översaltad laxbit indränkt i översaltad sås för över 100:- är skandal. Gasen i köket tog slut och ny gasflaska fick hämtas o installeras. Dom tog även fel betalt, men som tur var till vår favör. Vi ångrade verkligen att vi åt här.

Snälla, kan inte någon anmäla denna s.k. restaurang till Alexander i TV-programmet: Kniven på strupen?

2010-09-05

Anders

Nej!

Behövs en del finslipning både vad gäller maten och servicen.

2010-07-17

Puffe

Nej tack!

Ribbagårdens restaurang är INTE att rekommendera! De filippinska norskor som driver stället kan förvisso laga asiatiskt men allt annat som kommer frrån det köket är under all kritik. Portionerna är dessutom väldigt små och motsvarar inte de höga priserna. Inredningen är billig och långt ifrån de "gamla anor" de lutar sig mot i marknadsföringen. Många Grännabor skäms över stället och undrar stilla när ytterligare ett ägarbyte kommer.

2009-12-01

Erik

Min bästa semester

Bodde på Ribbagården en vecka och är helnöjd!!
Gammalt hotell som inger ett lugn, nästan spaliknande. Bäst gillade jag norskorna som var så gulliga mot oss hela tiden. Rekommenderas varmt!

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat