Kategori: Veterinärer - Leg.: Djursjukhus, djurkliniker
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Bollerups Smådjursklinik
2011-03-24
Qs kennel // LINDA
Stort tack för all hjälp under många år med mina djur.
Och för de 8 små underverken ni gjorde möjliga igår.
Som min väninna sa häromdagen "Tänk att vissa aldrig blir av med sina patienter vart de än flyttar."
:) Det måste ju ändå vara ett gott betyg
2010-04-14
Annelie
Underbart mottagande. Älskar djuren och vill endast deras bästa. Kommer att återvända dit.
2010-02-27
AA
Åker fortfarande till dessa härliga människor ändå att det är ca.4 tim från jönköping,värt varenda krona kan jag lova!!
2009-12-06
Annelie, Nässjö
Jag gick hos dom när de var i Jönköping och var trogen "kund" i över 10 år. Oavsett om jag kom dit med en hund eller en mus så blev jag lika bra bemött o djuret fick lika bra och noga behandling. Jag har aldrig träffat någon veterinär som varit så bra med just smådjur (råttor, möss mm) eller haft den kunskapen och det intresset!
2009-09-16
Jacques
Fastän jag bokat op-tid (Mark hade känt en knuta i en av testiklarna hos vår Golden) var det kaos när vi kom: akutfall som Liselott fick ta hand om - så jag fick agera assistent till Mark under operationen. Mycket lärorikt! När vi var färdiga kom Liselott flåsande, och sa "så ja nu sätter vi igång"! , efter 4 valpar med allt pappersarbete. Men då var min Golden redan opererad... :-) Liselott skrev ut recept, och gav smärtstillande spruta. "Ja men" sa Mark, "... har du redan gett honom smärtstillande?" och fick svaret att " ...ja, jag KAN faktiskt göra sådant....":-) Man kommer in i ett litet familjekäbbel mellan de två ,men känner samtidigt att de var för sig är mycket professionella. De var de ENDA veterinärer i Jönköping (vi flyttade precis ner till Skåne därifrån) som hade jour: var de hemma svarade de och hjälpte, även mitt i natten. Så perfekt att de nu finns i Bollerup! - Dyra? Jo, men man får valuta för pengarna! Saknar jag något: Ja! Stolar i väntrummet! :-)
2009-07-30
MalNat
Enormt kunnig på smådjur, proffsigt och vänligt bemötande. Förklarar på ett mycket bra sätt. Hög standard och kvalité. Ett ställe som vi varmt rekommenderar till alla. Oerhört ödmjuka och kunniga. Förklarar bra och är helt underbara med det djur man kommer med. Tack för att Ni finns! Tomelilla med omnejd behöver er expertis!
2009-03-08
Beatrice
Mycket tillmötesgående och vänliga både mot djur och människor. Frächa lokaler och ett fint mottagande. Inte världens billigaste men man får hjälp av högsta kvalitét och med ett leende. Varmt rekomenderade!
2009-02-13
Djurvännen
Inom 30 min efter mitt akuta telefonsamtal stod veterinären med sin mobila djurklink på gården! Han hade fantastisk hand med vår lilla sjuka hund och tog sig tid att förklara precis vad det var han gjorde. Trots hemkörningen så skenade inte priset iväg och det tackar jag för. Vi kommer tillbaka!
2009-01-31
Susanne
Lugna och trygga veterinärer med god hand om djuren. Som kund kan man själv välja om man kommer till kliniken i Bollerup eller om de kommer med sin mobila smådjursklinik direkt hem till dig. Perfekt! Har anlitat dem 3 ggr redan och har äntligen hittat en veterinär som jag kommer att ha kvar som "husläkare" till familjens djur.
Trevlig och bra, känns tryggt att komma dit med sina små älsklingar.
Vi ses snart igen.