Omdömen om Modulent Hus
2011-11-17
Anders Olsson
Det är oerhört viktigt att denna info kommer ut. Finndomo (Modulenthus) försöker lura både kunder och leverantörer.
Detta inlägg kan ni givetvis ta bort.
2011-11-16
Ander Olsson
Sedan rekonstruktionen har mer än 10 säljare/agenter lämnat Finndomohem.
Det innebär bl.a. att det inte finns någon säljare i hela Skåne eller Blekinge idag.
Så här ser det ut:
Andra kontor, mycket långt från aktuell ort får idag ta hand om alla samtal från de "låtsas-kontor" som fortfarande skyltas på deras hemsida.
Halmstadskontoret får ta samtalen som kommer till Kristianstad, Helsingborg, Malmö, Karlskrona, Växjö och Kalmar.
Jönköpingskontoret får ta alla samtalen som kommer till Linköping och Norrköping. Sundsvallskontoret får ta alla samtalen som kommer till Umeå och Gävle. Haparandakontoret är helt stängt men visas ändå på hemsidan.
Det förstår vem som helst att detta inte håller, med allt vad det innebär med visningar, kontakter med kommuner och kundkontakter.
Varför har då alla säljare hoppat av då? Jo, ett flertal, för att inte säga nästan allihop, har inte fått utbetalt de provisioner de arbetat in på de hus de sålt. Som det är just nu kan de heller inte driva in betalningar genom kronofogde eller inkasso, eftersom Finndomo är skyddade mot detta under rekonstruktionen.
Säljkåren är företagets livsnerv. Utan säljkår finns ingen möjlighet att fortsätta. Och detta upplever många av oss att man har mörkat för att hålla rekonstruktionen vid liv.
Detta är svekfullt mot de anställda som hoppas och tror att det ska vända, att det ska säljas hus igen och att försäljningen av fabriken i Hässleholm ska bli av. Det K
2011-03-22
Benny
Superb kvalitét, bra känsla och servicemind!
2011-03-07
Detta är ett företag man inte ska köpa hus av! Massor av fel som ej åtgärdas utan ska förhandlas om prissänkning som inte alls motsvarar felen. Bygger dessutom med enstegsmetoden på fasader, vilka sedan får fukt och mögel och detta ersätts ej av modulenthus som bara hänvisar till Garbo försäkring. Akta er för Modulenthus!
2011-03-01
lurad kund
Verkligheten kommer ikapp nu! Många missnöjda kunder leder till att man inte bör fortsätta! Vi är så många missnöjda kunder, så ta inte bort detta inlägg!
2009-11-03
Lurad
Vad hände? Modulenthus hade ju ett gott rykte. Efter att ha konkat i början av 2000 så tar Finndomo över och vad händer? Kvalitet är inte längre ett begrepp som tas upp på styrelsemöten hos Finndomo, kundkontakter sköter man helst via advokat, serviceavdelningen kan inte längre hantera alla problem och felbyggen. Att ta ansvar för felaktigheter hör väl inte till vanligheten inom byggbranschen och det gör inte heller Finndomo. Bygg fort men fel och skyll på andra! Väldigt många kunder har blivit skrämda av Modulenthus aggressiva attityd och vågar inte driva vidare sina ärenden.
Utländsk arbetskraft har väl upphört nu iom alla varsel.
Undvik Modulenthus och Hjältevadshus, 2 varumärken som Finndomo verkligen dragit i smutsen!
2009-10-18
Patrik
Ett jävla skitföretag .Fy.. fan vad jag ångar att jag köpte hus av Modulent .Garanti kontroll utfördes i April -09 och fel fanns som skulle fixas men efter 60 e-mail har det inte hänt något än .Jag skulle aldrig köpa ett modulent hus igen ALLDRIG
2009-10-18
p.t
Läst att Modulent vägrar betala ut 40000 kr för en fuktskada som ARN har sagt att det är fel monterat .Som vanligt sparkar den stora på den som är i underläge .Men detta är väl inget ovanligt pga att detta är Modulent hus vi pratar om fy...fa...
2009-03-14
Lurad kund
Uppsägningar, katastrofal serviceavdelning, usel kvalitet, ja listan kan göras lång på varför man ska undvika Modulenthus och Hjältevadshus. Finndomokoncernen har verkligen lyckats smutskasta varumärken som tidigare hade gott rykte!
2008-06-18
göinge
Bra bemötande av en engagerad säljare och en byggledare som gjorde allt för att möta våra krav. Något strul på vägen, som mycket berodde på oss själva. Idag ett år efter inflyttningen är vi helnöjda med vårt hus!
2007-09-19
Ola
Vill ta detta tillfälle i akt och tacka djupast för det bemötande ni gav mig och min familj! Tack
2007-09-03
jpt
garanti avd (r.f) efter 40 samtal e-mail uselt att dom inte ringer åter
2007-09-01
Ida
Absolut sämsta garanti bemötande som finns hoppas dom blir arbetslösa snart
Jag köpte ett Modulent hus 2005 och 2007 var det en 2 årsbesiktning med en del fel och än idag 2012 är inte dom allvarligaste felen åtgärdade.