Omdömen om Pizzeria Prima
2012-01-01
Joel
Håller med föregående, absolut bästa pizzerian jag någonsin ätit på. Äter där i regel två gånger i veckan och blir lika trevligt bemött varje gång. Du har inte ätit kebabpizza förrän du smakat Primas, den är helt underbar!
2008-09-05
Dennis
Har ätit där 3 gånger, alla gångerna har min pizza varit så bränd att det känns som att äta knäckebröd! Jag vet inte om de gör så bara för att det är jag eller om de har dålig koll på hur länge pizzorna ligger i ugnen.. Mindre mjöl i degen kanske? Sen att min Vesuvio inte va så god höjer inte direkt betyget heller :/ 1/5 Pizzor får den här pizzerian av mig, håller mig till Alcamo hädanefter..
2008-07-23
Emelie
ja du Håkan, det där med trevlig personal om man är trevlig själv stämmer ju inte, eller du kanske uppfattar det som otrevligt att fråga om dem har kassar till pizzorna, ja då får jag be om ursäkt. en bra personal ska å andra sidan INTE uppträda otrevligt även om kunderna är lite besvärliga! det är oprofessionellt
2008-05-22
Håkan
Jag har ätit pizza i över 30 år.Jag har ätit på alla pizzerior i Jönköping.Jätte trevlig personal om man är trevlig sjäv.
2008-03-11
Emelie
blev riktigt otrevligt behandlad där för några dagar sen, brukade köpa pizza där men det var sista gången jag handlade där! och så har dem inga kassar!
2007-01-16
bästa pizzorna i stan !! ävens stammis där ! :)
Första gången jag besökte Prima (hämtade) men oj vad god pizzan var! Dessutom väldigt fräscht och rent där inne. Rekommenderar verkligen!