Till att börja med kan de se till att de som har fiber betalar sin egna installation. För tillfället så kostar fiber 10 mindre än kabel 10 vilket är skumt (betalar vi deras installation eller blandade de ihop kostnaderna?
Sen så tycker jag att de kan pressa ut åt minstånne 25Mbit eller 50Mbit på kabel då t.o.m. Telia kan får ut 25Mbit på telejacket som inte ens har lika bra bandbredd på kabeln. och att fiber ska ha 100+. 25 på fiber är ju förnedrande slött för fiber.
Företaget svarar
Anmäl omdöme
2010-11-12
Habobo
Avbott
Bara för att man bor ett par kilometer utanför centralorten så ska man tydligen acceptera 5 avbott på minder en en månad... och då har det varit ganska bra väder. Att det kan vara så här pass DÅLIGT 2010 är för mig en gåta.
och att fiber ska ha 100+.
25 på fiber är ju förnedrande slött för fiber.