Omdömen om Cityfrisören
2011-03-29
Susanne
Har nu varit kund hos Lena o Co sedan 2003 kan bara säga ....kanon frisörer...
Lyssnar noga o gör allt för att man ska bli nöjd. känner att det är god sämja mellan alla på salongen, den som säger annat ska nog gå till sig själv !
2011-03-29
positivt överraskad
Jag hittade inte längre någon bra frisör till vettigt pris i min hemstad och provade att gå till cityfrisören. Sedan två år tillbaka klipper jag mig alltid där. Alltid lika bra resultat till ett lagom pris och med fantastisk personal som alltid ställer upp!
2011-03-08
Besviken!
Här får man inte färga sitt hår i den färgen man vill, och tycker man inte likadant om saker så får man otrevligheter tillbaka. Försök till att övertala till något annat då DE anser att man passar i något annat. Har klippt mig där ett fåtal gånger, inget fel på klippningen men när man känner de inte lyssnar till kundens önskemål så drar det ner i MASSOR! Skäms! Har bytt till en frisör som fakstisk LYSSNAR på vad kunden vill ha! SLuta betée er som om ni vore en storstads salong för det är ni inte!!!!!
2009-09-24
Supernöjd!
Cityfrisören, Lena med personal, ställer alltid upp .
Finns alltid tid tack vare ett engagerat och glatt gäng!
Tack!!!
Mycket bra klippningar, enda som jag tycker är lite problematiskt är att tvätt av håret inte ingår när man kommer dit. Så har man en tid mitt på dagen känner man sig lite ofräsch när man går därifrån.