Omdömen om Solna Hotell & Vandrarhem
2011-01-13
F
Kan börja med att säga att jag aldrig kommer tillbaka. Det var svårt att hitta dit, duscharna och toaletterna var rent ut sagt vidriga, det tog emot att använda dem. Möblerna höll knappt ihop och det var skitet i alla utrymmen. Stället påminde lite av en flyktingförläggning precis som någon annan sa. I våran barack fanns även en utländsk familj som bodde där på heltid!
Sen att personalen var helt passiv och även försökte få oss att betala för vårat rum två gånger?
Nej tack.
2009-04-13
Eva
Det var svårt att hitta även med GPS och när jag ringde för att få vägbeskrivning var killen ganska avmätt, så även när vi kom fram. Vi hade bokat in oss på Hotell delen av detta hotell och vandrarhem. Jag kan inte förstå vad skillnaden var förutom lakanen som vi inte behövde ta med oss själva. Risigt. Kranen på handfatet var trasigt. Jag frös på natten. Ett sunkigt ställe. Vid frukosten kröp en myra på skärbrädan vid frallorna. Nej, vi kommer inte tillbaka.
2008-11-07
mia
Inte så häftigt med tanke på priset. Ofräscha kök och hår i hela sängen trots att det skulle vara nybäddat och rent. Urk!
2008-06-07
PB
Detta ställe borde få stänga omgående, det stinker på alla punkter. Det är lyhört och stökigt på nätterna, ingen utrustning i köken, äckligt på toaletter o i badrum. Bo inte här!
2008-04-02
AB
Bokade hotelstandard (med högre pris) och fick... en barack! Med så tunna väggar att jag kunde höra vad mina grannar hette och att de satt och rökte (i det rökfria rummet). Jag gick och la mig tidigt i och med ett viktigt möte därefter och blev väckt när ungdomarna kom tillbaka. De knackade dörr och bad om att få låna shampoo. En stund senare knackade de dörr igen och bad om att få låna bilen! Då jag kontaktade receptionen angående detta, det högljudda festandet och rökningen på rummet, så kom det ingen reaktion, ännu mindre någon åtgärd. Rummet var litet, mycket enkelt, duschen ljummen, och möblerna trasiga. Jag bad om att få ett sänkt pris pga att detta absolut inte motsvarar hotelstandard, utan enbart var (låg) vandrarhemstandard och jag ombads att kontakta ägarna, vilket jag gjort, dock utan åtgärd. Jag kommer nu att anmäla hotellet. För brist på hygien i matsalen, brist på brandvarnare på rummet och i matsalen och falsk marknadsföring. Och ha god fysik på uppförsbacken.
2007-12-09
Rallar´n
Såg ganska ok ut i receptionen, men byggmögelbarackerna som är tänkta att bo i är ett fall för hälsomyndigheterna! Dessutom kryllade korridorerna av "fnittrande unga flickor med öststatsdialekt"! (knackig Engelska) Aldrig någonsin igen, inte ens om alternativet är en parkbänk!
2007-06-16
EE
Det är verkligen prisvärt att bo där! Ligger bra nära stan! Dit kommer jag igen!
2006-08-30
PP
Har bott där en gång på det sk vandrarhemmet och kan väl säga att det är inget jag själv rekommenderar. Det känns allmänt ofräscht och man får känslan av att bo i en arbetsbod.
Det absolut sämsta hotel jag bott på! Lyhört, dålig koll, trasiga möbler, rökning inomhus, svårt att hitta. Liknade en flyktingförläggning och upplevdes som en sådan oxå. Ryssar som slog i dörrarna på natten och lagade mat vid 03! Känslan av osäkerhet fanns hela tiden! Personalen var loj. Sov vart som helst men inte här!