Omdömen om Pizzapalatset
2012-02-10
Jag rekomenderar pizzarian för deras färska råvaror ock goda smaken.
Jag har aldrig smakat godare pizza,tack för den goda bemåtande:-)))
2012-02-05
Johan
I mitt tycke de godaste pizzorna. Tunn botten, inte en massa olja som flyter runt. Fräscha råvaror, har själv sett när de kasserat gurka som börjat bli vattnig i kylan. De kunde rullat in den i kebabrullen och låtsas som ingenting. Vill man ha en stor pizza med massor av fyllning och glafs som räcker till flera, välj inte pizzapalatset, men vill ni ha en god pizza gjord på råvaror med kvalitet så välj Pizzapalatset.
2011-12-13
Har provat en kebab- och en gyrospizza på Pizzapalatset bredvid Max.
Tunn och frasig botten
Tunna kanter och inte en jävla massa tomatsås i kanterna som blir geggigt
Unik tomatsås
Väldigt fräsch och inte flottig
Såserna smakar riktigt äckligt. De har inte gjort dem själva. Maskintärnad pickles i såsen ;)
Något snålt med gyros och kebab på pizzan
I övrigt var personalen trevlig och välvårdad, rena bord, fräscht kök.
2011-09-05
Magnus
Väldigt dålig service och extremt snåla. Om du är ute efter dåligt bemötande och lövtunn pizza till överpris har du hittat rätt ställe.
Obs Pizzasallad ingår ej vilket borde vara en standard grej. Även en extra tallrik för att kunna dela pizzan med en kompis kostar 10 kr!!!
2011-08-21
Min flickvän beställde pizzan curry och jag Gorgonzola. Jag ville inte ha tomat. Vi väntade fick våra pizzor och gick. När vi kom hem hungriga och öppnade kartongen var det ingen kyckling på min flickväns pizza mer än en halv bit. På min pizza var det ingen gorgonzola trots pizzans namn dock hade man lagt på 4 ynka halvmånar tomat som jag bad dem skippa. Min flickvän fick högt räknat 16 bitar ananasbitar. Pizzan visste vi var tunn men iom att det inte var någon fyllning var det som att äta kartong. Blev riktigt upprörd. Ringde och då svarar dem inte. Vad är det för pizzeria som inte svarar i telefon. Gå aldrig hit vad ni än gör!! Det sämsta vi upplevt. Sprid detta vidare. Det finns så bra ställen så tänk inte ens på att gå dit! Usch!
2011-08-18
Ensa
Ville ha extra fyllning i min sallad, kostade 19 spänn extra.. Helt ok om det hade varit just extra...!
Kändes snålare än en vanlig sallad!
Sedan försökte de blåsa oss på 20 spänn för kran vattnet!
Maten ok.. Men skippa detta ställe!!! Finns mycket bättre!
2011-08-12
Bibi
Det är väldigt snålt med fyllning/innehåll på pizzorna och i salladerna. Beställer man tex kycklingsallad får man sparsamt med kyckling, på ex gyrospizza är det för lite kött. På många andra ställen kan man dela en pizza eller sallad och ändå bli mätt men här måste man äta upp hela rätten för att bli mätt. Jag ger inget bra betyg till Pizzapalatset då jag känner mig missnöjd de ggr jag beställt och ska aldrig mer beställa där.
2010-04-23
Westman
Hur är det nu, kan den verkligen göra skäl för sitt namn som Sveriges godaste pizza 2009? Detta frågade jag mig själv innan jag steg in i pizzerian med darriga knän och ryckig blick.
Som med det mesta handlar det om personlig preferens. Alla kanske inte tycker att mango har något att göra på en pizza eller att strutsen ska stanna i Afrika.
Men jag välkomnar nya influenser varhelst de kommer ifrån. Detta var första gången jag testade struts och smaken beskrivs bäst som en korsning mellan rostbiff och kyckling. Välsmakande med andra ord, men kanske inget som genererar spontana glädjetjut.
Den mest intressanta smakkollisionen skedde istället mellan mangon och den lagrade osten som varvades i skivor på pizzan. Sött, syrligt och salt i en gastronomisk symfoni som fick smaklökarna att skutta likt kor på grönbete. Med jämna mellanrum drogs salivproduktionen igång av den gröna chilifrukt som också prydde pizzan. Spännande! Rekommenderas till alla som inte räds att utmana smaklökarna.
Jättegoda pizzor precis som de ska vara med tunn botten