Omdömen om Boulebar Vasastan
2010-01-12
Boule!
Var på jakt efter en aktivitet för tjejgänget. Eftersom vi är så olika allihop så var Boulebar prefekt! Alla kunde va med och alla tyckte det var en toppen kväll, de som ville ha vin fick det och alla hittade något att äta! Vi kommer tillbaka, fick höra att det har ett ställe i Rålambshovsparken på somrarna med samma upplägg. Där kommer vi hänga i sommar!!!
2009-01-12
vinovinna
jag och tjejerna råkade gå förbi och gick ner för o titta. Hur mysigt som helst och vi fick hjälp att spela vilket absolut inte va vår plan för kvällen. Men vi har redan bokat datum för BOULE nästa tjejkväll.
2008-11-24
FRÄLST!!!
Jag var minst sagt skeptisk när jag som kund blev bjuden på boule..... dessutom skulle vi äta i boulehallen. Men så fort jag kom nerför trappan ändrade jag uppfattning, lokalen va hur cool som helst. Vi hade en instruktör som hette Daniel som i början kändes som om han inte fattade att vi va nybörjare, det tog ett tag innan vi sen fattade att det var vi som inte fattat från början. Ju mer man tog åt sig av hans tips o ideér så öppna sig en ny värld. Boule visade sig vara så oerhört mycket roligare och mer komplext än jag nånsin kunnat föreställa mig. Dessutom lyckades vi allihop med instruktörens hjälp med saker som vi i början trodde va omöjliga. Jag har redan bokat en kväll till mitt eget företag och kan varmt rekommendera Boulebar till alla som behöver nåt att göra med personal eller kunder
2008-11-10
Fred
Hade idétorka när jag skulle långväga besök, ramlade ner och kvällen vart helt oväntat bra, inte visste jag att boule kunde vara så fräscht och kitchigt! ;). Som sagt bra after work ställe...
2007-10-10
MK
Boule och lokaler vädligt trevligt, men maten undermålig (a la carte). Försök till bra service, men inte helt nöjda besökare.
2007-09-15
ph
skitfräscha lokaler, mycket god mat och personalen är på topp liksom stämningen när allt klaffar sådär perfekt! :)
2007-05-07
Filip
Är du på jakt efter ett bra nöje kombinerat med god mat. Gå då till Boulbar. Ni lär inte bli besvikna.
2007-03-17
Joseph
Överraskad, bra personal, mat och bar. Lite hårda boulebanor men jäkligt juste ställe!
Var på Boulebar tillsammans med familjen och är supernöjd. Lokalerna är trevliga och personalen hjälpsam. Eftersom Boule är en relativt stilsam aktivitet kan alla vara med och du har även tid att prata.