Omdömen om Frejborg Distribution AB
2011-06-23
Hg
Ni som kommer med rena lögner är garanterat små butiker som blev nature eller ej fick vara kvar efter inkasso etc. Alla i branchen vet hur grymma alla är på frejborg.
Kramar från en butik som gör vinst
Jag som jobbar på Frejborg tackar så mkt för dit inlägg. Vi jobbar stenhårt med och förbättra oss. o alla på lagret jobbar jätte bra med att få ut era lev i tid. sen är de mkt o göra. men vi jobbar på för att kunderna ska bli nöjda
2011-04-27
Tobias M
Frejborg var fram tills Life tog över ett välskött och väl fungerande företag.
Numera har det avvecklats till Sveriges sämsta grossist av hälsokostprodukter - man orkar inte ens besvara brev, byter personal oftare en sortimentet
Tur att vi fortfarande har HKC i Malmö.
2011-01-26
Peter
Så Life har tagit över! Då är det därför priserna ökat så otroligt. Smart, då kan dom ju se till att ev. konkurrenter måste höja priserna och tappa kunder till Life butikerna. Konsumenterna är dom största förlorarna. Hoppas dom inte rör HKC bara.
2010-11-12
Carin
Håller med Lasse.
Frejborgs passerade bäst-före-datum när Life tog över. Nu funkar ingenting.
Vi köper vårt från HKC - där får man perfekt service och trevligt bemötande.
2010-08-16
Hälso bruden:-)
Har varit i branschen länge och besitter en gedigen erfarenhet från denna bransch.
Servicegraden som Frejborg har finns inte hos någon annan grossist oavsett område. Alla är proffs och på mina år som kund är jag mer än nöjd.
Jag anser att Det finns inte någon bättre grossist än Frejborg, samt deras kundtjänst är helt oslagbar.
Och du Lasse det lyser ganska väl igenom vad ditt ändamål är. Men som sagt det var lite väl genomskinligt.
MVH
gänget i city
2008-06-17
LifeNässjö
Frejborgs har alltid superbra service, trevligt bemötande och ser alltid till att ordna det man behöver få leverat. Att beställa via dosan går mycket snabbare än det hade gjort via hemsida.
Jag känner igen personal som är kvar sen jag började handla på Frejborg för ca 10 år sedan och jag är mycket nöjd med den service jag alltid vår. Ni är ett fantastiskt gäng!