Stekhuset Kom Snart Igen

Omdömen om Stekhuset Kom Snart Igen

2012-02-26

Krubbarn

Pulvermoshak

Oinspirerad interiör, men serveringspersonalen är trevliga. Väntan på mat något för lång vilket resulterade i att vi inte orkar be om en ny köttbit som vi ville ha medium rare men fick well done. Duchessemoset hade en tydlig smak av pulvermos, oproffsigt. Jag tror uppriktigt sagt att de själva är nöjda med sin restaurang och av de andra betygen att döma har de andra gästernna inte något större krav på kvalitet. Men de som har det avråder jag bestämt denna restaurang

2012-01-04

Siw Eriksson

Från Västervik

Så god mat allt bra men kanske en toalett till, skulle ge en stjärna till. PERSONAL UNDERBARA!
Bra service, tack för en trevlig kväll 20111231_20120101

2011-02-15

Anna Andersson

God mat och bra service

Mycket god mat :) normala priser, lagom mängd mat, mysig miljö men lite trångt, trevlig personal och bra service...

2010-07-17

Jennie

Suveränt god mat!!

De har en underbart god mat. Man riktigt njuter av varenda tugga. Mysig miljö också! Och väldigt bra service. Hit kommer jag helt klart att gå till alla gånger! Ett litet minus var att personalen plockade undan väldigt mycket en 1 timme innan stängning och tog undan taket på uteserveringen, vilket gjorde mig väldigt stressad. Jag hade ingen ro att sitta kvar längre och njuta, av både kaffe och drinkar. Jag kan bara rekommendera detta ställe!!! Jag kommer definitivt att gå dit igen!!!

2009-12-11

Ahmed

Klar värt ett besök

En av stans bättre restauranger om du vill ha en rejält köttbit

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger