Omdömen om Stekhuset Kom Snart Igen
2012-01-04
Siw Eriksson
Så god mat allt bra men kanske en toalett till, skulle ge en stjärna till. PERSONAL UNDERBARA!
Bra service, tack för en trevlig kväll 20111231_20120101
2011-02-15
Anna Andersson
Mycket god mat :) normala priser, lagom mängd mat, mysig miljö men lite trångt, trevlig personal och bra service...
2010-07-17
Jennie
De har en underbart god mat. Man riktigt njuter av varenda tugga. Mysig miljö också! Och väldigt bra service. Hit kommer jag helt klart att gå till alla gånger! Ett litet minus var att personalen plockade undan väldigt mycket en 1 timme innan stängning och tog undan taket på uteserveringen, vilket gjorde mig väldigt stressad. Jag hade ingen ro att sitta kvar längre och njuta, av både kaffe och drinkar. Jag kan bara rekommendera detta ställe!!! Jag kommer definitivt att gå dit igen!!!
2009-08-18
Peter D
Jag gillar kött så jag går dit! Man ska äta Entrecote eller deras plankstek. Den andra maten är sådär, fisken tex är inte så bra. Men Entrecoten är nog det godaste köttet du kan äta i Kalmar. Dock är det variation på både service och att det ser väldigt billigt ut därinne som drar ner betyget.
2009-07-11
Larsenhet
Oxfile med gorgonzola är ett mycket bra val från deras meny. Tycker du om gorgonzola så be gärna om lite extra.
Inredningen på restaurangen kunde vara bättre, det känns lite billigt och man sitter väldigt tätt... Räkna med att dom som sitter vid bordet bredvid lär höra vad du och ditt sällskap pratar om.
Tack för mig.
2009-07-01
Larsenhet
Deras Oxfile med gorgonzola är fantastisk!
Är du glad i gorgonzola rekomenderar jag att be servitrisen om extra gorgo på köttet.
Interiören är billig och det blir ingen vidare stämning på restaurangen.
Sammanfattningsvis... Maten är bra men själva inramningen på restaurangen bör bli bättre.
2009-06-28
Anette
Sådär var maten. toast skagen var räkorna mixade, undra varför ( dålig kvalite, för små räkor eller?) Den var god visserligen.
Åt sedan plankstek för 220kr och där var moset gjort på inte enbart potatis det var även pulver i den och det erkände personalen, vilken miss, de skriver att de har så fint kött men resten då, borde väl oxå vara bra kvalite, usch och fy. Bättring tack!! tyvärr blir det inte dit fler gånger!
2008-11-17
Lotta
Mycket trevlig service!! Kanon god mat! Trevli miljö. Känns bra att se kocken när han lagar mat.
2008-11-12
Hanna
Gillar man kött är Stekhuset absolut ett ställe man inte får missa! Det är inte det billigaste stället men då och då måste man få unna sig något riktigt gott.
2008-07-27
Kalle
Detta besöket vill jag helst glömma, en felstyckad köttbit som liknade mest en hopvikt wettexduk är inte vad jag förväntade mig efter att ha läst menyn och dess storaord om kvalitet. Visserligen borde jag väl ha dragit öronen åt mig när jag såg värmelamporna ovanför serveringsdisken och kökets kategoriska kryddning av potatisen. Men det som fick bägaren att rinna över var murkelsåsen som smakade grönpeppar! Undvik detta ställe!!!!!!!!!!!!
2008-06-22
av Susanne
God mat, trevlig och service inriktad personal
2008-06-03
Henke
Finns absolut ingenting att klaga på. Det är kanske inte hit man går om man vill äta en billig nummer 42 med ris i och för sig.. för smakar det så kostar det... Dock värt vartenda litet öre.
2008-04-08
Tobbe
Är man ute efter en mysig middagstsund med god mat då är Stekhuset bästa stället i Kalmar. God mat, trevlig personal och helt ok priset. Kan inte bli annat än 5 stjärnor!
2007-09-01
zinho
Är du sugen på kött i Kalmar???? Gå hit. Grymt bra käk. Beställ in extra aioli......
2007-07-05
Sara
Stans bästa restaurang med god mat och trevlig personal! Dit tar jag alla långväga besökare när vi ska äta gott!
2007-05-15
Underbart god mat! Stans absolut bästa ställe! Mysig atmosfär, trevlig personal. Finns inget att klaga på.
2007-03-20
Andreas
SUperb mat. Rejäla portioner. Trevligt bemötande.
2006-09-05
Sanna
Kalmar definitivt bästa restaurang, gällande både mat och personal!
2006-08-31
N.N
här fick vi defenetivt hjälp med en perfekt semester. deras köttbitar är inte att leka med. fantastiskt god mat och mycket trevlig personal.
2006-07-29
T
Hamnade här då vi blivit dåligt bemötta på en restaurang som vi valde att lämna. Här på Stekhuset fick vi verkligen god service. Maten var mycket god och personalen var trevlig. Nästa gång vi kommer till Kalmar går vi hit direkt.
2006-07-05
Jättegod mat och utmärkt service.. väl värt ett eller flera besök
2006-05-13
Sussie
Utmärkt mat, utmärkt service! Kanonbra helt enkelt!
Oinspirerad interiör, men serveringspersonalen är trevliga. Väntan på mat något för lång vilket resulterade i att vi inte orkar be om en ny köttbit som vi ville ha medium rare men fick well done. Duchessemoset hade en tydlig smak av pulvermos, oproffsigt. Jag tror uppriktigt sagt att de själva är nöjda med sin restaurang och av de andra betygen att döma har de andra gästernna inte något större krav på kvalitet. Men de som har det avråder jag bestämt denna restaurang