Salong Aura

Omdömen om Salong Aura

2011-03-24

Tess

Alltid nöjd!

Kan verkligen rekommendera. Den av tjejerna jag går till lyssnar alltid på vad jag har för önskemål och det blir alltid bra! :)

2010-12-18

Rasha

Mitt fina hår :)

Jag är en mycket nöjd kund. Rekomenderar denna salong till alla. Har under flera år gått till större slonger med stora namn och stora kostnader men sen en dag ville jag pröva på något nytt och då blev jag rekomenderad till salong aura. Det är en fin salong och otroligt duktiga tjejer.

2010-12-09

Melissa

Bästa salongen....

Superduktiga tjejer med bra service...Man känner sig hemma på salongen :) Extremt bra priser och dessutom är de bäst på extensions...Tack för att ni finns och gör mig så himla fin i håret...

Melissa

2010-12-08

Isabella

Luras!

Blev hemskt besviken då man fick betala 870 kr för en klippning av topparna. Inga produkter, slingor eller annat... det avtalade priset var 450!!!!

Svar från Salong Aura
2010-12-15

Hej Isabella.

Detta låter väldigt märkligt då vi varken tar 870:- eller 450:- för en klippning.
Det kostar 370:- Dessutom har vi 10% rabatt just nu året ut så då kostar det bara 333:-
Inte ens botten färg med klipp tar vi det priset, för det kostar 750:- Det måste ha blivit något missförstånd, är det rätt salong du har kommenterat?
Du får jätte gärna höra av dig till oss så vi kan lösa detta.

Vänlig hälsning Elif
salong aura

2010-10-12

Ulrica

Rekomenderas varmt!

Kanon ställe! Trevlig personal, som vet vad de gör. Jättenöjd.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård