Kategori: Däck, däckverkstäder - Detaljister
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Däck-Roy AB
2011-09-21
Kenneth
Har anlitat DäckRoy för några däckbyten av både sommar och vinterdäck, samt en hjulinställning, hjulinställningen blev inte bra första gången, men det var inget snack när jag klagade, allt åtgärdades omgående. De har bra priser på däck och arbeten samt kunnig personal. Kommer fortsätta anlita dom. Och ett stort grattis till deras nya verkstad. Det kan bara bli ännu bättre.
2011-07-07
John med famil
Fick punktering kl20.00 med hela familjen i bilen på väg från köping till löttorp,Ringde Micke på Däck-roy som kom med jourbilen o löste problemet på 30 minuter. Tusen Tusen Tack
2008-11-03
Nöjd 100%
Firman som ställde upp på oss till 100% fast verkstan skulle stänga för dagen.
2008-01-31
Tina
När jag skulle hem från kalmar och hade punktering ringde jag er. Viste att jag inte skulle hinna innan Kl.18 men ni erbjöd er att ha öppet tills jag kom. När jag inte fick loss mitt däck ringde jag igen. Nu erbjuder ni att komma och hjälpa mig och det gjorde ni åxå. Efter stängning kom ni och lossade däcket och satte på reservhjulet åt mig. Sen körde vi till verkstaden. La på ett nytt däck och Kl 19 åkte jag hem. Har aldrig fått bättre service någon stans. Ett stort TACK.
2007-12-20
Marcus
Trevligt bemötande och bra service. Dessutom konkurrenskraftiga priser. Hit åker jag fler gånger.
2007-08-09
Putte
Utan er hade vi aldrig kommit hem en fredag kl 6 på kvällen. Jättetack
Jaha punktering söndag 25/9 vad göra? Ringde Däck-roy problemet löst på mindre än en timma.
Vilken SERVICE!!!!! TACK