Afro-Caribbean Travel

Omdömen om Afro-Caribbean Travel

2010-12-21

Linda Johannesson

Tobago!

Jag har åkt med Afro-Caribbean travel till Tobago vid flera tillfällen till Tobago och de har alltid varit supertrevliga och hjälpsamma alla de gånger jag har behövt göra ändringar osv. Kanontrevlig personal!!

2010-04-05

A&M

Honeymoon to The Caribbeans

Quick and personal service! We came in one day before we wanted to leave and Tina listened to us and put together an amazing package for us in no-time. We had the most marvellous Honeymoon!

2010-02-12

Missnöjd

Bröllopsresa som ej höll utlovat bröllopspaket

Resan var vi mycket nöjda med, men det utlovade "honeymoon special" som skulle ingå och göra denna speciella resa till något extra festligt uteblev helt, viket vi har påpekat och blivit lovad kompensation för. Men nu efter snart två år och ett antal samtal med div. löften har ingenting hänt. Vid senaste samtalet fick vi reda på att företaget inte kunde kompensera för missen som var gjord av resebyrån på plats (men vi har ju köpt resan av Afro Caribbean och har inget avtal med resebyrån på plats). Det ända man kunde bjuda på var ett par biobiljetter, men inte ens dessa har vi sett röken av. Tycker inte man behandlar kunder som på detta vis. Tyvärr, mycket besviken på bemötandet efter hemkomsten

Hotell, resor och turism
R1001256;Resor - Resebyråer