Dacke-Växjöbygdens Försäkringsbolag

Omdömen om Dacke-Växjöbygdens Försäkringsbolag

2008-11-10

Vettson

Alltid vänligt bemött

(Omdömet avser Knallebygdens Försäkringsbolag)
Har alltid blivit vänligt bemött, här är de hjälpsamma och dessutom har de billiga försäkringar. Jag ger tummen upp för knallebygdens försäkringsbolag i Dalsjöfors.

2008-11-03

tolly

Betydelsefull kund

På kontoret finns personer som vet vem jag är och som ger mig ett personligt bemötande, personer som själva sett mitt försäkringsobjekt och därigenom underlättar handläggandet vid en skada, att då försäkringspremien också är konkurrenskraftig, är sammantaget väldigt viktiga faktorer för att jag ska känna mig nöjd som kund.

2008-11-03

trädetsbo

bra bemötande

(Omdömet avser Dina Försäkringar Mellersta Västergötland)
Tack för alltid visad service och hjällpsamhet för att snabbt klara ut frågor och mellanhavanden

2008-10-07

Tacksam!

Tack för hjälpen!

(Omdömet avser SYDOSTFÖRSÄKRINGAR)
Tack för all hjälp när olyckan var framme! Raka besked och snabb hantering.

2008-08-02

Anna S

Kanon!

Jag rekomenderar detta bolag till 110%! Mycket trevlig personal och de hjälper e på alla tänkbara sätt. Ärliga och uppriktiga svar.Trots att man har slarvat och fått påminnelser så är detilmötesgående. Och till och med betalar tillbaka utan att man måste höra av sig om det är så att man har betalt för mycket på någon räkning. Vettiga försärings priser och servicen är utmärkt! Vill verkligen ge en eloge till detta bolag!!!

Fler företag i Växjö