Omdömen om HundEdens Dagis & Shop
2012-02-13
Frida
Trevligt och professionellt bemötande och personal som verkligen bryr sig om varje hund.
2011-11-09
Liz Wangerud
Dagiset ägs av två fantastiska tjejer på drygt 40 år som har ett mycket stort hundkunnande och verkligen älskar sina dagisvovvar. Min hund är nu 14 år och har gått på HundEdens dagis varje dag sedan 12 år tillbaka - tanken att byta dagis har jag bara haft en gång och då på grund av att det är en stor omväg till jobbet. Men efter att ha besökt ett antal dagis i närheten av jobbet insåg jag att HundEden är bäst, och jag valde istället att köra den omväg som HundEden innebar för att vovven skall ha det så bra som möjligt när matte arbetar. Dagiset har stora trevliga rum med soffor och sköna liggplatser, på promenaderna har en person aldrig mer än fyra hundar (om de är små), är de stora så har varje person aldrig mer än tre. Stort tack till Marita och Anne från Katie och Liz
2008-09-22
Absolut det bästa hunddagiset jag varit på. Båda mina hundar älskade att gå dit och de tyckte verkligen om personalen! Även om de inte går där nu när jag är hemma, så går vi gärna och hälsar på dem då och då.
2007-12-27
Dex
Min hund längtar till att få gå till dagiset varje dag. Jag tycker det känns tryckt att lämna min hund där varje dag då jag verkligen känner att de vill hundens bästa och tar hand om honom.
2007-08-03
På det här dagiset får hundarna visserligen promenader, men resten av tiden ligger de och sover.
Ägarna Marita och Anne driver dagiset med hela sitt hjärta och vill varje hunds bästa. Våra hundar har trivts jättebra och vi har kännt oss hundra % trygga på att de har det bra där.