Kategori: Fastighetsförvaltning Köpcentrum, gallerior
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Kista Galleria
2008-11-16
Martina
Dom har verkligen allt men de är lite mycket folk bara fast de är underbara öppettider
2008-11-13
Mats
Bra butiker, stort, bra foodcourt. Väldigt bra öppettider, och ett STORT + att man får ha hhund i Kista galleria. Hela familjen får följa med och handla.
2008-08-14
Martina
Jag älskar Food Court - så himla tufft! Finns mat från hela världen och ja...jag älskar det verkligen. Bion är även den superbra och gallerian i stort är att rekommendera. Inte optimal men värd att besökas.
2007-05-11
Lisen
Har varit och fikat på några av de caféer som ligger mitt i promenadstråket, och måste säga att det verkar vara ett allmänt anställningskrav att du hellre ska vara ung, snygg och framförallt dryg och nonchalant, än trevlig och glad mot kunder på många av dessa ställen. Man är mer upptagen med att antingen prata med sin kollega/bästisen eller att spegla sig i glasdiskarna än att serva kunder. När man sedan ber om ett kvitto, så blir man totalt dissad ! Fikar aldrig mer där !
2006-03-28
Moe
Kista Food Court är ett riktigt bra lunch alternativ. Jag rekommenderar den libanesiska restaurangen och den italienska.
2006-02-28
Sol
Finns ett jättemysigt kafé med soffor mitt i en av ljusgårdarna, lite orientaliskt. Jättegott kaffe och fantastiska bakverk. Gratis toaletter om man går med barn. Av någon anledning tjuter larmet i flera butiker när vi går med dubbelvagnen, ingen vet varför. Händer endast i Kista.
Man bara går och går och går och hittar ingenting därför att butikerna är på tok för många och korridorerna för långa i detta sterila, fula jättekomplex. Plottrigt och rörigt. Tar lång tid att nå en utgång, fick därför en dryg p-bot av ett nitiskt parkeringsbolag då jag kom sex minuter efter p-tidens utgång pga detta. Det var både första och sista gången jag besöker detta förfärliga, friskluftsbefriade innecentrum. Så jobbigt.