Salong Elegance

Kategori: Frisörer, hårvård

Omdömen om Salong Elegance

2012-02-04

Mycket nöjd

Äntligen några som kan göra blonda slingor utan gula eller röda nyanser! Är otroligt nöjd! Tack snälla ni.

2012-01-22

Nöjd

Lyhörda, kul, duktiga - utan att vara överdrivna.
Bra standard.

2012-01-21

Hanna

Nöjd kund

Tack Jessy, för att du gjorde mitt hår orange precis som jag ville, och klippte till mer volym!

2011-12-14

Lisbeth

Kunnigt och trivsamt...

Kan med viss tvekan rekommendera detta ställe.....
Tvekan beror enbart på att jag skulle vilja att tiden bara var min men förstår att det är fler än jag som får en trivsam och gemytligt ställe som även ger en proffsig och kunnig hand. Kommer tillbaka för en infärgning av fransar och frisyr när det blir dags. TACK ock god Jul från Lisbeth.

2011-11-16

Inger Rosenberg

Jättenöjd

Hej Lilly. Du klippte och färgade mig jättebra sist jag var hos er. Det är värt att åka från Onsala (Göteborg) för proffsig hårvård.Har gått hos er sedan ni öppnade och är alltid nöjd!
Hej hej från
Inger

2011-12-13

HEJ Inger. Ne men va kul att du skrev här. Tack så mycket. Alltid glada när du kommer i till oss specielt att vi vet att du reser så långt för att komma till oss.
Hej hej tillbaks från oss :D

2011-10-21

Andréa

Bästa!

Bästa frisersalongen i Stockholmsområdet! Man är kunniga vad gäller färgning och fattar alltid exakt vad jag vill ha. Bor i Sundbyberg, men tar mig ändå ut hit för det finns inget annat ställe jag litar på att det blir toppklass varje gång.
Har färgat håret vitblont och tillbaka till chokladbrunt här med grymt bra resultat.

2011-12-13

Hej Andréa. Tack för sitt inlägg. Blev världigt glad när jag såg att du hade skrivit. Ja du kommer långt ifrån och vi är väldigt tacksamma att ha dig som kund hos oss. Alltid roligt att ses och prata och skratta. Och minst av allt att testa nya frisyrer på dig. Få se om det blir kortare till sommaren. En ros till dig från oss allihoppa <3

Nina C Persten

TOPPBETYG!

Är kund sedan 2003 hos Lillian och är mycket nöjd över hennes klippningar och färgningar etc. Är en "vågad person" och har testat det mesta och alltid fått mina drömmar uppfyllda gällande mitt hår. Kanon bra salong!! Kan verkligen rekommendera salongen!!

2011-12-13

Ja inget är för vanligt för dig Nina. Underbara Nina som låter vår fantasi flöda. Och inte gav du upp m oss när vi slutade på vår gamla salong och du var tvungen att leta upp oss bland alla salongen i berga. HAHA Kommer aldrig glömma den dagen när du kom och sa YES JAG HITTADE ER. En av våra favo kunder är du verkligen. Tack för alla dessa underbara år.

Julia Strömsten

TOPPBETYG!!!!

Utomordentlig service & otroligt duktiga på färgning & klippning! Jag har varit nöjd varje gång jag klippt mig och kommit ut med en helt ny look. Lyssnar alltid på kundens önskemål & kommer med bra tips och idéer.

2011-12-13

Underbara Julia. Kommer ihåg när du kom till oss första gången och du ville ha röda slingor. Du fick som du ville och du var fast. Det är alltid härligt att ha dig hos oss i salongen och se hur mycket du har vuxit och mognats under alla dessa år. En stor kram till dig.

2011-09-28

Håret HELT FÖRSTÖRT

De gjorde en hackklippning och på håret sett bakifrån sett, var det 20cm längre och 20cm kortare på andra sidan. Håret ser ut som ett trappsteg! DET var inte vad tjejen ville ha.

GÅ INTE DIT

Frisören hävdar att det skall vara så och att kunden har fel!!!!! WTF

2011-09-29

Vi ber om ursäkt för att ni är missnöjda med klippningen. Kunden har alltid varit mer än nöjd förut och vi är jätte ledsna att hon blev missnöjd denna gång. Vi ville gärna fixa det som ni tyckte var fel men det ville inte ni (mamman) men att det är 20 cm skillnad på sidorna är en stark överdrift.
Än en gång ber vi om ursäkt för att du inte fick det du ville ha, och om du (kunden) skulle ändra dig och låta oss gå igenom håret för att ställa allt till rätta så är du mer än välkommen.

2011-08-26

Steff

Bäst!!!!!

Tack för klippningen och er trevliga bemötande. Fick höra om er av en väninna om att ni klipper bra och ger mycket tips och hjälp. Trodde dock inte på detta eftersom jag har varit med om för många dåliga frisörer. Hon hade dock rätt. Ny frisyr och nya produkter :=)

2011-06-22

Superbra!!

Tack tack! Klippte mig kort hos Katia! Jätte duktig och bra! Trevliga och roliga!

2011-05-24

Tack

Efter sparat ut håret i två år, så fick Lilian klippa av det i lördags. Som alltid när jag har varit hos henne blev jag super nöjd. ( Även sambon Lilian...) Är värt att åka från Haninge för att klippa och färga håret.
Kram fr Jenny

2011-04-28

Ann S Ann S

Alida

Har hittat min absolut bästa frisör någonsin, Alida på Salong Elegance i Åkersberga är en 100 poängare. Så otroligt lyhörd och fantastisk med sax och kniv. Ät så nöjd när jag går därifrån och får så mycker beröm för min snygga frisyr.

2011-04-03

Clara

Tack Elegance

Tack för min färg och klippning. Är så nöjd så.

2011-04-09

Tack själv Clara.
Underbart när kunderna är nöjda. Detta är det viktigaste för oss.
En ros till dig.

2011-03-27

Mikaela

Toppbetyg

Toppbetyg ! Gått dit i ca 2 år nu o går alltid nöjd därifrån .Kreativa frisörer i den lilla salongen och lägger ner mkt tid på att få ett bra reslultat. Ger mkt bra råd om hårvård hårprodukter samt färg till klippning. Min favorit är Lilly o henne byter jag inte ut mot nån. Har värvat många av mina vänner dit som också går hem nöjda. En rak och ärlig frisör som lägger ner all sin tid kallar jag proffsig. Tack Lilly !

2011-04-09

Tack Underbara mikaela.
Tack till dig som ger mig fria händer att göra det jag vill göra. Det är underbart när en kund litar på en till 100%
Vi tackar från oss för alla vänner du har haft med dig från stan.
Kram

2011-03-27

Mickan

Topp betyg

Topp betyg ! Kreativa frisörer på den lilla salongen . Lägger ner mkt tid på att få bra resultat o kommer med mkt bra råd när det gäller hårvård produkter färg till frisyrer .. Jag har värvat många av mina vänner dit o alla går nöjda där ifrån . Jag har nu gått dit i ca 2 år och byter inte mot nån . Själv har jag min favorit ( Lilly ) Tveka inte o gå dit för ni kommer gå nöjda därifrån.

2010-07-26

S

Bäst

bergas,trevligaste och mest proffisionella frisörer!

2011-02-28

Tack.
Vi är så glada att ha så nöjda och glada kunder.

2010-07-24

Bäst

Världens bästa frisörer. Bäst på att klippa och färga :)

2010-07-24

Bäst

Världens bästa frisörer. Bäst på att klippa och färga :)

2010-07-20

garanterat bäst i test

Vissa frisörer som kallar sig för proffs släng er i väggen.. för här finns dom som kan =) Lilly som fixar mitt hår precis som jag vill ha det och kommer med värdefulla tips om hårvård. Helt klart den bästa frisören jag någonsin varit hos och jag har aldrig blivit så nöjd som jag blivit på Salong Elegance. Massa Kramar till dig Lilly

2010-08-06

Hej Maxine. Jag kommer ihåg första gången du kom till oss då jag fick höra att Maxine kommer till oss från stan och har gått på dom stora kända dyra salonger, och hon är ändå inte nöjd. Satt ner och tänkte humm om inte dom klarar d så????
Vi hade kul, tiden gick och i slutet hade du världens leénde på läpparna. Tack för ditt omdömme och vi ses igen när du har utväxt :D

2010-07-18

Lotta

Det blev jättebra den här gången också

Trevlig sommar från mig

2010-06-30

N.N

Grym salong

Har klippt mig på salongen i snart 3-4 år och blir alltid nöjd när jag klipper mig där, oavsett om vem jag klipper mig hos. Det är bara säga hur man vill ha det så fixar frisörerna fram en bra lösning på hur de tycker att det skall se ut och resultatet blir alltid tiptop.

Salongen är även grym fräsch, ljus och modern så man får ett väldigt bra intryck när man kommer in där. Samt så är frisörerna mycket trevliga och man får sig alltid ett gott skratt när dom två systrarna konverserar med varandra.

2010-08-06

Hej N.N. Och tack för ditt fina omdömme. Vi har jobbat hårt med att hitta nån som jobbar om oss. lir så glad när jag hör att våra kunder är nöjda med alla våra frisörer. Det kommer fler ska du se ;) Tack från oss igen

2010-06-30

jg

Supergulliga!

Ja har följt lilian i 7-8år från V-tuna och nu till berga. Älskar salongen då stämningen alltid är varm och vänlig. Supergulliga frisörer och jätte fin salong. Hur kan man ge något annat än toppbetyg!

2010-07-05

Tack JG. Vad roligt att du fortfarande älskar våra klippningar efter 8 år. Vi försöker ju att gå på kurser varje 3 månader så att kunderna inte tröttnar på våra idéer. Och att vi alltid kommer med det nyaste är ju viktigt. Det är extra roligt när kunden sätter sig i stolen och man får göra vad man vill. Det är då vi får fram det bästa resultatet. Tack till dig med ditt omdömme som värmer och ditt trevliga bemötande när du kommer till salongen.

2010-05-04

Lotta Holmgren

Jag är jättenöjd

Lilly klipper mig som jag vill ha mitt hår och jag är jättenöjd. Dessutom känns det väldigt trevligt och familjärt att komma in på salongen. Många plus.

2010-07-05

Hej Lotta. Så kul att äntligen så fick Jenny dig att komma till oss. Vår egna kändis i vår salong. Är så glad att ha dig ho oss och hoppas du kommer att fortsätta komma till oss.

2010-05-02

Hanna

Bäst

Jag har klippt mig här sen dom öppnade och tycker dom gör ett underbart jobb varje gång och det är alltid trevlig att klippa sig där!

2010-07-05

Hej Hanna. Tack så mycket. Det är så roligt att verkligen kul att ha kvar samma kunder som började hos oss för 3 1/2 år sedan. För varje gång ni kommer in så vet man att vårt hårda arbete lönar sig med nöjda kunder. Detta är det viktigaste för oss.

Nadin

BÄÄÄÄÄSTA FRISÖREN!

Är alltid lika nöjd när jag varit där! syns tydligt att dom kan sin grej och jag lyckas alltid få precis som jag vill. Otroligt duktiga tjejer!!

2010-07-05

Hej Nadin. Tack för att du skrev till oss. Nu är det extra kul då vi har fått din syster som kund hos oss också :D

Nancy!

:-)

Lilly är min frisör, jag är jätte stolt över henne, hon är den bästa friösren som rört mitt hår. Jag åker ända ifrån Arlanda till Åkersberga för att färga/klippa! Jag är så otroligt nöjd med Lilly och Salong Elegance.

Till dig som skriver massa idiotiska inlägg, först och främst så måste du väl förstå att man fattar att du är en och samma person som skriver.

Du verkar helt enkelt vara avundsjuk på Salong Elegance, för det är de enda man ser från dina inlägg, avundsjukan!

Men träd fram istället och kom med dina åsikter öga mot öga istället för att larva dig bakoom en skärm, vi vet att du försöker nedvärdera och förstöra ryktet för Salong Elegance, men du lyckas dock inte...Skaffa dig ett nytt liv istället för att larva dig. Kärring jävel..Tigg inte en örfil :-)

Halå Nancy.
Vad kul att du skrev här. Är alltid glad när du kommer heeeela den långa vägen. Tack för ditt omdömme. Blev glad när jag såg att du hade skrivit.

Erika S Erika S

ALLTID NÖJD!

Tycker ni är otroligt proffsiga! Har inte mött några frisörer som verkligen säger vad de tycker och hjälper en i största möjliga mån.
Gör jobbet klart tills de själva är nöjda.
Jag har både klippt, färgat, klippt mitt barn och tgit hål i öronen, finns ingenting jag är missnöjd med.
Kommer aldrig byta ut dem någonsin.
Ni är bäst tjejjer!
KRAM

2010-07-07

Tack Erika. Du vet att vi ALLTID blir glada så fort du kommer in i salongen. Det är underbart med kunder som dig och din syster/ syrrnas kille/ och alla era vänner som är lika goa som er. Att få en perfekt klippning så behöver man en perfekt kund som gör frisören glad. Det gör ni. Tack från oss :D

2010-03-20

Synd

har ej bra erfarenhet från denna salong tyvärr

2010-07-05

Tyvär så ftycker jag att ditt omdömme är inte ärligt då du inte nämner varför eller ens skriver dit namn. Gärna om du kommer in till oss och visar vad som är felet så hjälper vi dig med allt :D
Tack från oss

2010-03-08

Carina

Hål i öronen

Var på Elegance med min doter för att ta om hål i öronen, som misslyckats på en annan salong i Åkersberga. Vi fick ett mycket proffsigt bemötande med gott om tid för ordentlig information om skötsel mm. Fick även tid för återbesök och information med oss hem. Väldigt seriöst och proffsig!

2010-07-05

Tack Carina för ditt omdömme. Så klart så tycker vi att första örhänget är sååå viktigt att få in rätt. Därför har vi diplom inom detta och tar vår tid med varje kund. Så klart att det alltid trevligt att ha dig hos oss då man ser på engång hur nöjd du är hos oss. Tackar :D

2010-03-03

Hans

Hans

Tack tjejer för ett trevligt bemötande och superbra klippningar, hälsar en stammis.

2010-04-28

Tack Hans för ditt omdömme som värmer.
Vi är alltid glada när kunder är nöjda hos oss Killar som tjejer. En ros till dig :)

2010-02-17

Alltid nöjd

Lilly och Katja är superduktiga och otroligt trevliga och personliga. Alltid lika trevligt att gå dit och få håret fixat samt att prata lite ditten och datten en stund, man mår allmänt bra! I lilla Åkersberga är ni bäst så det så!

Kram Berit

2010-03-18

Söta Berit tack så hemskt mycket för ditt vänliga inlägg !! Och vi mår bra om ni mår bra ;) alltid trevligt att ha pratglada kunder hos oss (och icke pratglada med för den delen) hihi. Ros till dig

2010-02-12

Sirpa

Ni är bara bäst!

Alltid ett leende möts man av hos er, och superproffsiga är ni, jag är MYCKET nöjd! Tusen Tack!

2010-02-12

Tack Sirpa för omdömmet som värmer.
En ros till dig.
Våra kunder är våra vänner. Vi möter alla med ett leénde som möter oss med en.
Så glada att ha dig som kund.

2010-02-08

Mona

Mycket nöjd

Ja jag är iallafall mycket nöjd hos er. Tack för senast.

2010-02-05

Sa.Ka

Helt enkelt B-Ä-S-T.

Till Anna nedanför: Precis som du inte kan förstå hur salongen kan ha så många trogna och nöjda kunder, lika lite förstår jag hur man likt dig kan lämna salongen onöjd? ;) Smaken är som baken tydligen. Däremot är det inget "lurigt" med det hela, både jag & mina vänner åker dit varje månad och fixar oss och vi är alltid lika nöjda när vi lämnar salongen, vilket många här tydligen också har varit. Vi ses snart igen, tjejer! =)

2010-02-04

nöjd? inte alls

ser att du svarade på mitt omdöme.min son va med mig när vi va på salongen.skulle alldrig skika honnom till er. de är så lustigt när ja diskuterade detta med mina kolegor på jobbet sa de samma sak ..att de inte va nöjda efter att de hadde varit hoss er .

2010-02-05

Väldigt tråkigt att ni inte blev nöjda då, tyvärr är ingen felfri och ingen firsör kan gör alla människor nöjda, ett välkänt faktum. Det vi alltid ber om är att om det av nån anledning är så att man blir missnöjd så ska man komma tillbaka så att vi kan åtgärda detta, det är din uppgift egentligen som kund. Inte skriva ett omdömma här som är nedvärderande till stilen med att "nåt är lurigt och inte stämmer", jag tycker personligen att nåt inte stämmer i sånna fall med ditt omdömme men jag är inte här för att vara negativ. Tack och lov har vi underbara kunder som får oss att känna oss uppskattade, många rosor till dom. Då jag inte vet vad ditt egentliga problem med håret är så kan jag inte kommentera detta, Hoppas du hittar någon frisör som förstår sig på dig och ditt hår, ros till dig och lycka till !!

2010-02-01

Underbar Salong!

Saknar ord, helt underbart helt enkelt!

2010-02-01

Josefine

Kan inte bli bättre!

Jag har klippt mig på alla salonger i åkersberga, täby, vallentuna och några i stan, visst, dom var bra men jag har ALDRIG blivit så nöjd som jag blivit hos er på Elegance. Dom är det som fattades i lilla åkersberga. Ni som jobbar där är helt underbara människor. Så som jag blir bemött hos er har jag aldrig någonsin blivit någon annanstans. Otroligt trevliga, underbar humor och sist men verkligen inte minst helt fantastiska på att klippa, färga och på hårvård överhuvudtaget! Kan knappast bli bättre.
JAG REKOMMENDERAR STARKT!

2010-01-31

Maribelle

Nöjd..:)

Jag såg omdömen och måste säga att jag som kund hos salong Elegance är mycket nöjd med mina 3 örhänge. Jag tycker dom är luniga och trevliga.
Jag rekommenderar alla Salong elegance.

2010-01-28

J

Okunniga

Piercade örat hos denna salong och blev rekomenderad att rengöra med asolsprit. Dagarna gick och det läkte aldrig. Tillslut fick jag ta ut läkörhänget och låta hålet växa igen. Gick till en annan salong lite senare och gjorde en likadan piercing i örat. Där rådde dem mig att absolut inte rengöra med asolsprit utan bara tvätta med tvål och vatten vilket jag gjorde. Piercingen läkte fort och sitter äpnnu jättefint.

Vet inte om det var brist på kunskap hos Elegance men ersonalen var i alla fall glad och trevlig. Dock ser salongen ganska oseriös och billig ut. Väljer hellre en annan salong i Åkersberga.

2010-01-31

Tack.
Tycker att det är konstigt att du tycker att salongen ser oseriöst och billigt ut då många tycker att salongen är ljus och ren modern. Alla kan ju inte gilla vår stil.
När det gäller örhänge så har vi Diplomer från Blomdahl upphängda i salongen. Dock var det länge sen vi var på uppdaterings kurs. Men det var vi i october då vi fick höra att nu rekomederar man inte asolsprit för det tar bort bra bakterier också. När man vet att man rengör bra så brukar man gå tbx till samma salong och kolla varför det blev så. Annars så tar man ut den och så gör man om den nån annan stans när man vet att man inte har gjort ett bra jobb. Att rengöra med flytande tvål kan man ibland inte rengöra bra. Där kan det också bli problem. Vi har tagit flera hundra örhänge hos oss och är glada att alla har varit nöjda.
Som du sa så är vi en glad och trevlig salong där alla våra kunder är våra vänner. Vill man ha en annan stil så är vi glada att det finns många andra i berga som kan ta hand om dig :)

2010-01-06

Annelie

Kan inte bli bättre.

Hittade salongen av en slump. Hade varit inne hos en annan frisör inne i centrum, som inte ens lyssnade på mina önskemål eller ens blåste håret torrt. Var ledsen när jag gick förbi salongen och bestämde mig för att gå in och fråga om en klipptid. Döm om min förvåning när Lilly mer eller mindre trycker ner mig i stolen, klipper mitt hår precis så som jag vill ha det och detta utan att ta en spänn i betalt. Kommer aldrig mer att gå till någon annan. Har introducerat min dotter hos dom, och där lärde sig min dotter att älska att få håret tvättat, något hon alltid avskytt innan.
Måtte salongen aldrig slå igen.
Tack Lilly för alla tips och alla skämt som haglar i salongen när man är där.. Kram

2010-01-08

Tack för ditt härliga omdömme :)
Det är detta vi strävar efter. Nöjda kunder med snygga klippningar.
Om vi ser någon som är ledsen på grund av en annan frisörs jobb så vill vi gärna visa att alla frisörer är inte likadana och att vi bryr oss om kunderna. Vi är glada att ha dig som kund hos oss. Och du vet att vi älskar barn och försöker få dom att känna sig hemma.Glöm inte ha med dig några skämt nästa gång du kommer :)

2010-01-01

Krystel

Bäst på allt?

Bäst på allt nej. Men Bäst i åkersberga e dom.
Har aldrig fått sånna bra klippningar i berga förut. Nu slipper jag åka till stan för det.
Tack Salong Elegance och tack till min vän maya som berättade om er.

Emilie

Väldigt nöjd

Efter ett tips av kamrat testade jag att klippa samt färga hos er, och blev jättenöjd, både med tipsen och utförandet.

Åsa

Bäst

När jag flyttade till Åkersberga ifrån innerstaden så testade jag olika salonger och blev inte nöjd, ok klippningar med inta vad jag var van vid, men när hittade Salong Elegance så blev jag väldigt nöjd och har varit det varje gång under dom här åren, en mycket bra salong

anna

nöjd? inte alls

sitter här och läser omdömen om salong elegance och kan inte fatta att de har så många nöjda kunder.de måste vara något lurigt me de hella. va där för en klippning o färgning men va inte nöjd..varken klippningen eller färgen va rätt.
min son klippte sig där me men de va inte bra alls..men jaja tur att de finns anndra bra salonger man kan gå till så att man slipper vara missnöjd hoss er

2009-12-31

Hej och tack för ditt omdömme.
Ja vi tycker det är roligt att kunder tycker om oss.
Jag tycker ju också det är konstigt att du inte var nöjd med din klippning och sedan skickade din son till oss också :) Tycker att det är något lurigt med det hela.
Kanske att man uppfattade varandra väldigt fel. Det kan vara både från oss och från er. Svårt att veta då man inte kommer tillbaks och säger så man kan rätta allt istället för att skriva dåligt omdömme.Alla kunder ska alltid gå tbx då man bara är en människa och gör fel. Om båda blev missnöjda med allt så är det så klart att nåt är fel.
Vi har mycket att göra och ska göra alla nöjda och glada. Men så klart så kan man inte göra alla nöjda och glada.
Vi är färgspecialister och driver en väldigt mode inriktad salong.Vi är väldigt måna om att färgen ska bli rätt. Men salongen kanske inte passade din stil. Tycker ju att det är tur då att det finns äldre salongen i åkersberga som du kan få hjälp av.
Vi tackar från oss och önskar dig lycka till.

2009-12-17

Annlo

Bästa

Så nöjd med min färg.
Satte mig i stolen hos liljan och sade gör vad du vill.
Fick det nyaste inom färg och slingor, känner mig som en helt ny människa.

2009-12-15

m.a

inte nöjd

klippto o slingade mig hos lilian( tror att hon heter så).har alldrig varit lika missnöjd i hella mitt liv .grät som ett barn.går alldrig dit någon mer.

2009-12-17

Tack för ditt ärliga omdömme
Vi säger till alla kunder att vi vill gärna höra vad man tycker om vårt jobb då vi inte är robotar och kan göra misstag.
Det var en kund som berättade att hon såg nån som inte var glad.
Vad felet var med din slingor eller hår så vill vi gärna veta och återgärda detta. Vi vill gärna veta vad dina önske mål är exakt för ibland förstår man varandra fel.
Vi har inga problem med att fixa fel behandlingar, men man måste säga till annars vet vi inget.
Man kan inte göra alla nöjda och man kan inte göra det omöjliga.
Om du hade mörkt hår så förstår jag att du inte var nöjd med slingorna på grund av alla röda pigment. Men det är tyvär inget jag kan göra åt det tar flera gånger att få det ljust.
Om det var vanliga slingor så vill vi gärna att du kommer in så vi kan fixa detta.
Det man ska tänka på är för att vi ska kunna få ett bra resultat så måste håret må bra så vi kan pusha på det.
Tack från oss :)

Hälsa och skönhet