Aktsam, Försäkringsaktiebolaget

Omdömen om Aktsam, Försäkringsaktiebolaget

2011-10-18

Johan

Tack och hej!

Har varit kund sedan 1999. Alltid tyckt att de har varit bra att ha att göra med. De senaste åren har någonting hänt. Bytte bil och fick betydligt högre premie än tidigare. Halvförsäkring 1000 kr billigare hos LF. De försöker dessutom lura en att teckna en helförsäkring genom att skicka med ett förifyllt inbetalningskort för detta. Dock med halvårsbetalning, så att man inte ska ana någonting. Buffel och båg! Påminner om något företag som säljer rakhyvlar...

2011-10-04

total förvirring på kundtjänst!

Dom försäkrade min lägenhet fel i ett år, trots att jag ringt och bett dem ändra. Sedan skylde de på mig. När min sambo flyttade in anmälde jag det. Ett år senare var det ändå inte registrerat. Extremt otrevliga och nonchalanta på kundtjänst!
Det enda bra var att när min cykel blev stulen fick jag tillbaka delar av kostnaden hyfsat snabbt. I övrigt tycker jag att de är ONÖDIGT DYRA både hemförsäkring och olycksförsäkring.

2011-09-29

Lasse M

Mycket bra

Mycket bra
Varje gång jag har jämfört priser på bilförsäkringar (SAAB 900 och Volvo S80) så har Aktsam varit billigast. Nyligen råkade jag skada min bil i garaget. Inga problem alls. Snabbt och vänligt svar. Aktsam rekommenderade en mycket proffsig verkstad som gjorde ett perfekt jobb. Rekommenderas! Dvs 5 stjärnor!

2011-08-28

Väntat i 2 år och inget besked har jag fått :(

Min fru blev nästan ihjälkört av en finsk lastbil hösten 2009. Min fru körte i vänster fil rakt i en stor rondell och en finsk lastbil körte i höger fil och kom på att han skulle till vänster i rondellen. han mosade min frus bil totalt men som tur var hade hon änglavakt!

Aktasam sa att det kunde ta ett tag innan de fick ett beslut om väms fel det var (Det var ingen tvekan om vad räddningstjänsten tyckte --> Lastbilen) Men hur som hällst har jag nu i 2 år ryckt för ett svar utan att få det mindsta ur AKTSAM! Så jag skulle ALLDIG rekomandera dem till någon!

2011-05-30

AFA

Värdelösa

är så långsamma att man smäller av

2011-05-07

Anti

Aktsam garanterer usannheter

Aktsam bilforsikring er det mest useriøse jeg har vært borte i noensinne.
Fikk tilsendt et brev hvor de garanterer en lavere pris på bilforsikringen og at man skulle få tilsendt et trisslott om man ringte dem.
Jeg ringte, fikk svar og ble lovet en forsikring som tilsvarte det samme som jeg hadde, vi snakket dessuten om trisslottet flere ganger.
Forsikringsbrevet kom, pris var som oppgitt (ca 80kr rimeligere), men innholdet var ikke korrekt. Det inneholdt for eksempel kortere kjørelende, gal informasjon om parkering etc.
Prøvde å ringe Aktsam (hjemmesiden aktsam.se har ingen epost????), satt en time i kø, før jeg ble koblet bort. Sendte brev til dem, i den vedlagte svarkonvolutten, hvor jeg avbestilte forsikringen og ba de sende meg det lovte trisslottet. Siden den gang har ingen hørt fra dem. Vil anbefale alle å holde seg borte fra Aktsam.

2011-03-17

Daniel

Riktigt bra

Brukar kolla försäkringspremier med alla de stora bolagen. Aktsam har hittills varit billigast för mina senaste 5 bilar (Carina, Mondeo, Passat, BMW 2002, Yeti). Man blir väl bemött i kundtjänst och ett par glasskador har ersatts utan problem. Jag har inte märkt någon skillnad sedan de gick upp i Trygg Hansa. Rekommenderas.

2010-09-05

besviken kund

trist

Har varit nöjd kund hos aktsam i flera år. Då min bilförsäkring skulle upphöra blev jag lovad vid första samtalet att jag skulle få tillbaka från den dagen den blev skrotad. När bilen blivit avregistrerad hos transportstyrelsen så gällde det helt plötsligt från den dagen och jag fick inga pengar tillbaks :-( Det var visserligen bara för en halv månad så jag bryr mig inte men jag är tveksam om jag vill fortsätta att ha alla mina andra försäkringar där. Som bekant brukar det ju alltid va svårt när något ska betalas ut medans det ska gå blixtsnabbt när något ska betalas!

2010-07-02

a

Dåligt.

Mycket dåligt de ersätter inte skadan när den vcäl är där -mycket besvärligt att göra skadeanmälan ingen vet något alla bara yrar

2010-06-18

Ger mig inte

Vad har hänt?

Har haft aktsam i flera år och varit nöjd, men nu har det hänt något med bolaget.
Otrevligt bemötande, lovar att återkomma men gör det inte. Dom försöker hitta kryphål för att slippa betala skada. Jag har bytt bolag!

2010-04-16

sq

Snabb åtgärd

Vänligt bemötande och klara besked har jag fått idag. Även tidigare vid skada har jag fått snabb hjälp och allt skötts proffsigt. Dessutom billig premie. Rejommenderar verkligen Aktsam!

2010-03-09

Sur

Opålitliga

De lovar och lovar. "Innan lunch är det klar". Sedan går det några dagar och man ringer igen. "I början på veckan skall det vara klart". Sedan går det till torsdag...

2010-01-13

arne_anka

kass

Försokte flytta föfallodatum och betala 2 månader pa en gång istället, eftesom glapp mellan akassa och mitt ny jobb uppkommit. Detta gick icke, bara sura och tvära svar. Detta resulterade i en förlorad kund, inga problem att få 60 dagars kredit på mitt nya bolag på första fakturan.

R1000160;Försäkringar