Bistro Boheme

Omdömen om Bistro Boheme

2012-02-13

Peter

2 av 3

Vi var ett sällskap på 2 pers. Tog in 3 förrätter att dela på innan bion.
Laxtartar: smakade "bara" fisk. Tråkig.
Carpaccio: jättegod!
Råbiff: finmalet kött med sedvanliga tillbehör. Köttet var så finmalet att det blev som en smet i munnen. Läskigt!
Smmanfattningsvis så lämnade vi det mesta av rätt 1 & 3, medan nr två slank ner med glädje.
Inte värt pengarna!

2011-11-10

Missnöjd kund

Otrevlig bemötande

Gick dit för lunch, men rätten vi ville beställa hade blivit ersatt à med en trist köttbiffar, inte nog med att detta lilla information hade de inte skrivit vid entrén så redan då kan man bestämma sig om man vill stå i kö för att beställa så kommer även biffarna råa inuti, vist tycker visa om det men när det gäller köttfärs tycker vi om den helstekt, När vi påpekade det så börjar servitrisen diskutera och argumentera att det ska vara så pga en krydda de använt, ursäkta men hur förklarar det smaken av rå kött. Och inte ska man argumentera med en gäst. Dålig, syns på omdömen att de har tappat greppet de senaste åren.

2011-08-16

Carina och Sussie

Dålig service

Fredagen den 12 augusti 2011 gick jag och min vännina efter jobbet till Bistro Boheme. Vi beställde vin och lättöl samt panerad ost. Det var lite folk, Vi fick vänta länge på mat och dryck, när vi sen sa till så visade det sig att de glömt bort vår beställning. Vi beställde ytterligare två ggr och även då lyckades de med att glömma bort oss. När vi fick in notan så visade det sig att min vännina hade fått in två starköl i stället för lättöl. Märkligt med tanke på att hon beställt lättöl vid två olika tillfällen. Inte så bra med tanke på att hon hade bilen med sig. De hade till och med mage att försöka att ta betalt för starkölen. Min vännina fick trots allt vänta ett bra tag innan hon kunde köra hem bilen. Vi fick ingen ursäkt utav ansvarig på restaurangen. Trist!!!!!!!

2010-11-15

Magnus

Maten dröjde 50 minuter

Var på Bistro Boheme i Söndags - nästan tomt i hela restaurangen, men ändå tog maten 50 minuter att servera. Förklaringen var att "det tar lång tid att göra Caesarsallad". Ingen kompensation, eftersom det enligt restaurangchefen "inte var något fel på maten eller servicen". Maten smakade sådär - inte så gott som jag hade väntat mig efter att ha fått 50 minuter på mig.

2010-07-16

Alex

Grym ost

Osten är helt fantastisk, sen kan man väl hålla med om att servicen inte är på topp i övrigt...

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger