Tumba Glas & Fönsterrenovering AB

Omdömen om Tumba Glas & Fönsterrenovering AB

2012-04-20

Dålig kvalité...

Har haft tumba glas och renoverat alla våra fönster, dvs alla karmar och fönster har målats om och blivit tätade. Jag tycker resultaten är under förväntan. Måleriet är kladdigt och man ser hur färgen har runnit samt att de har kommit färg på glasen. Ser helt enkelt inte bättre ut, utan baralite vitare. Kladdigt och dåligt arbete.

2012-02-02

kay

Tumba glas=dålig service

Hej Peter, Jag kontaktade dig efter ditt svar men Du inte ville komma för besiktning trots ett löfte om 5 års garanti. Däremot önskade du mig fortsatt trevlig dag. Sarkasmen är talande i sig själv och därför måste all kritik vara påhittad enligt dig.

Gustav

Vi är mycket nöjda med det utförda arbetet med våra fönster i vår förening där vi fått nya energiglas i samband med renovering och målningen.
aRbetet blev klart i tid och till och med våra extra arbeten blev också klart vid utlovad tid.

2011-12-23

kay

Tumba glas= dåligt service

Stora kommunikationsproblem med de flesta som arbetar på plats. Dåligt och slarvigt utfört arbete, både ytter och inner fönsterbågar fick stora djupa sprick-skador under reparationen. Oseriöst bemötande och nonchalant när det gäller reparation av de skadegörelse som anställda åstadkommit under arbetet. Det enda de tjatade om oavbrutet var att få tillgång till nycklar och komma in i lägenheten själva och värden fick inte vara hemma, även de dagar ingen reparation var schemalagd. Kan ej rekommenderas.

Hej Kay
Jag skulle vara tacksam om du tog kontakt med mig för att jag ska kunna bemöta dina klagomål. Detta är inget jag känner till och har svårt att tro på det du skriver och känns för mig påhittat. Vi på Tumba Glas har arbetat i 25år och håller alltid hög kvalitet och bästa kundbemötande. VD Peter Johansson.

2011-11-05

Hasse

Håller inte vad dom lovar

Hade besök av Tumba Glas för kostnadsförslag renovering av ett fönster ca 3x1,5m och alu.beklädnad utsida. I samma veva så ville jag ha en offert för utbyte av 20 st fönsterkassetter inte akut men aktuellet p.g.a gamla isolerglas ifrån 1971. Trots två påstötningar så har dom ännu inte lämat ett kostnadsförslag och offert, dom har varit på gång kommer imorron. Jag kan köpa om man svarar att vi inte vill göra jobbet men om man lovar att ge kostnadsförslag/offert så får man väl se till att göra det också. Om man inte kan hålla vad man lovar innan affären är uppgjord så har jag svårt att se att resten kan fungera.

Hej Hasse
Jag ber om ursäkt om vi inte har uppfyllt dina önskemål men om du kontaktar mig igen så ska jag se till att du får bästa servicen. Tyvärr hade vi denna tidpunkt ingen glasa Sharif men har nu stärkt upp vår organisation med en ny glasansvarig som kommer att ge dig högsta och bästa kvalité. VD Peter Johansson.

2011-06-09

Patrick Janus

Dåligt bemötande och dålig schemaläggning

När Tumba Glas bytte fönster i vår bostadsrättsförening var det mycket slarv och de fick komma tillbaka efter slutförd entreprenad för att rätta till allvarliga brister i arbetet, som att vissa delar av fönstren inte ens hade blivit målade. Dessutom hade vissa av våra rutor repats under renoveringen, och när vi reklamerade detta både till hantverkarna på plats och till deras projektledare så var det ingen som ville ta i detta. Detta är i skrivande stund ännu inte löst och projektledaren har trots löften att undersöka detta inte hört av sig.

Hej Patrick
Detta känner jag inte igen och jag har mycket svårt att tro dina synpunkter. Tumba Glas gör kontinuerligt enkäter till föreningar och för 2011 så låg vårt snitt på 4,5 och svar har kommit in i stort sett från alla bostadsrättsföreningar. Så som sagt var vänlig och hör av dig till mig. VD Peter Johansson.

2011-05-02

Johan

Proffsigt bemötande

Jag blev mycket väl omhändertagen när jag beställde glas på Tumba Glas som kunde skära till glaset på en gång.

2011-05-02

Peter och Anna

Mycket nöjd

Vi är mycket nöjda av våra renoverade och målade fönster som utfördes i tid och med mycket bra resultat.
Jag kan verkligen rekommendera Tumba Glas till alla andra då det är ett mycket proffsigt företag som håller hög kvalité och seriositet.

Fler företag i Sverige