Omdömen om Älvsjöfrisörerna
2011-03-22
mia
Så många frisörer har förstört mitt hår har jag lidit av frisörskräck. Rima tar sig tid att lyssna på mig och tillsammans kommer vi på nya idéer.
Väldigt trevlig salong med ett bra bemötande. Har gått där i två års tid och blivit nöjd varje gång.
2009-09-14
Jan
Duktiga, trevliga och kunninga. Dessutom så låga priser att man nästan skäms när det är dags att betala.
2009-07-21
Alexandra är en pärla och vet alltid vad man vill ha. Duktig på allt som har med frisyrer att göra. Sedan är hon alltid glad och trevlig :)
2008-10-31
I-B
duktiga på klippning fixar till en tid snabbt om det behövs utmärkt på att ge tips o stiltips även gubben är helnöjd
2008-06-25
Elin
jag är så petig med vem som får klippa mig, ycker alltid att dom klipper för kort, men här är dom väldigt lyhörda och otroligt trevliga och tillmötes gående.
2007-10-21
kräsen
snabb service. kunniga och moderiktiga frisörer med bra och prisvärd service . för hela familjen från mormor ,morfar,barn o barnbarn i tonåren alla jättenöjda.
2007-08-20
Pia Pop
Mycket duktiga frisörer. Klipper mina barn väldigt bra. De sitter t.o.m. stilla när de blir klippta. Kusinerna åker hela vägen från Gustafsberg för att bli klippta.
2007-08-01
Mycket duktiga frisörer och väldigt trevliga.
Är glad att jag hittade Rima tack vare omdömen på denna sida. Jag är mycket nöjd.