Dalarö Strand Hotell

Omdömen om Dalarö Strand Hotell

2011-10-08

Sussie

Weekend i skärgården

Mysigt hotell med lugn och ro, mycket god och vällagad middag, gullig servitör, perfekt för oss småbarnsföräldrar.

2011-08-21

Md

Besviken

1200 för ett dubbelrum som är litet, smutsigt, har duschrum som är allmänt ofräscht och med trasigt golv, en högst begränsad frukostbuffe och en ointresserad och låg service är för mycket - standarden är på nivån enklare pensionat/vandrarhem

2011-07-29

Sonny A Sonny A

En vidrig lögn!

Smutsigt, mögligt, dålig lukt och helt ofattbart slitet. Namnet "Hotell" är en ren lögn, snarare pensionat eller vandrarhem. Vi checkade in 15.00 och lämnade stället 15.30, då hade vi fått prövat två typer av rum för att vi inte ville bo i det första. Tragiskt och UNDVIK att komma hit!

2011-07-23

Ida & Niklas

Uselt hotellrum!

Övernattade på detta hotell i juli. Rummet hade små, hårda och kraftigt knakande sängar. badrummet var riktigt vidrig med fuktlukt, rostiga metalldetaljer, smutsiga fogar och mosaik som saknades från golvet. Endast ljummet vatten i kranen. Mycket lyhört rum och störande ljud utanför under natten. Servicen var mycket märklig med en uppfostrande attityd i receptionen. Det fina läget och den goda maten kunde inte kompensera för rummet och servicen.

2011-06-27

An

Superfint!

Jättefint läge. Vi hade ett rum med havsutsikt, rummet var helt ok, man fick vad man betalar för. Bemötandet upplevde vi som mycket bra. Vi hade bokat gourmetweekend och maten var strålande.
Det enda som är ett minus var relax avdelningen, den var lite ofräsch.

Summering: Väldigt bra pris för det man fick. Nöjda och glada och återkommer gärna.

2011-06-25

Besviken

Väntade en timme på efterätt. Kaffet tog 40 min och smakade sump. När vi gick in för att betala eftersom de aldrig kom med notan efter vi avbeställt deserten var de otrevliga. Det var långt ifrån fullsatt och de hade 5-6 arbetande servitörer. Under all kritik.

2011-05-23

Mätt o glad.

Mums!

Besökte Dalarö Strand Hotell i början av maj och åt (till skillnad från Roffes kommentar) en jättegod lunch bestående av fina strömminsflundror och gott potatismos, serverad av den nye kökschefen och hans trevlige medarbetare.
Jag återkommer!

2011-02-07

Mikael

Supertrevligt!

Har besökt Dalarö Strandhotell två gånger, januari 2010 och februari 2011. Bodde över båda gångerna med gourmetpaket. Förutom att jag tyckte att miljön var trevlig var betjäningen precis så som jag vill ha det: familjärt utan att vara påfluget och med en gnutta humor. Maten var om inte absolut världsklass så i alla fall vällagad och trevligt presenterad. Jag kommer igen nästa år!

2010-08-01

Nöjd.

Godkänt

Var där mitt i vintern för ett tag sen och minns inte att det fanns något att klaga på.
Hyrde relaxen en hel kväll och det var hur underbart som helst!
Rekomenderas varmt fast kanske på sommaren.

Hotell, resor och turism
R1000185;Hotell, pensionat