Omdömen om Topp Jobb Plåtslageri AB
2010-08-11
Nöjd eh
Strax innan industrisemestern kunde ingen av mina normala kontakter hjälpa mig med en plåtslagare till mitt nylagda tak. Plåtbeklädnad runt skorsten, ny taklucka, tätning av takgenomföringar, fönsterbleck och skorstesbeklädnad behövde göras för att förhindra vattenskador. Då kollade jag på Eniro och som ett sista desperat försök fick jag kontakt med Benny som fixade allt samma vecka trots att det var mycket att göra. Trevligt bemötande, proffsigt utfört och prisvärt! Tänk om alla hantverkare vore likadana!! Toppenjobb! Nu försöker jag nå honom för mera uppdrag.
2009-04-15
AJ
Utmärkt !
Snabbt arbete och utmärkt plåtsageri
2008-11-16
KA
En bekant till mig, en gammal dam, fick problem med taket. Det regnade in. Hon behövde hjälp, mycket snabb hjälp. Det var bråttom, för att inte få större skador. Hon ringde Topp Jobb. Trots att det var mycket att göra, kom hantverkaren omgående när han fick veta vilket problem hon hade. Min bekant fick inte bara en blixthjälp utan också ett väl utfört arbete av en trevlig hantverkare och desto bättre för ett fullt rimligt pris. Tack för ett sådant engagemang och hjälpsamhet! Topp Jobb gör toppen jobb, värd mycket fler än de fem guldstjärnonrna jag precis kunde att ge!
Har inte fått fakturan ännu, men när vi akut fick istappar som hängde ut över trottoaren på vårt hus i Vasastan kom de två dagar senare och tog bort dem åt oss. Trevligt bemötande och höll tiderna!