Omdömen om Pizza House
2011-01-06
Neo
Bra service, goda pizzor, bra priser. 5 av 5 pizzor
2010-12-30
Håller med de flesta här.
Goda och bra pizzor men tycker även jag att det är mycket snålt med ingredienser på pizzorna och att i förhållande till fyllningen borde pizzorna vara billigare eller att man lägger på mer fyllning helt enkelt!
För övrigt mycket bra!
2010-12-15
Bästa pizzerian i Helenelund/Edsviken i Sollentuna.
Stora och goda pizzor, men man skulle kunna önska sig lite mer fyllning på pizzorna.
2010-10-25
Sigge
inget snack om saken, grabbarna som jobbar kan sitt "yrke".... pizzorna håller toppklass & får toppbetyg även av en kräsen g?st som mig...keep it up the good work that you do guys
2010-09-30
PizzaMonstret
Gällande service och personal är de varken trevliga eller otrevliga.
Cred för att pizzorna inte är så feta och hyffsat goda! ++++
Även om pizzorna är bra har de väldigt, väldigt snålt tilltagna ingredienser och i förhållande till ingrediensernas mängd tycker jag att pizzorna är lite för dyra.
Många berömmer pizzornas storlek men enligt mitt tycke verkar det varken vara mer deg eller ingredienser än någon annan pizzeria utan bara att man kavlar ut degen mer.
Vore också bra om dem kunde ha öppet till 22 (som pizzerian i centrum).
Så, Pizza House!
Släng på lite mer, sänk priserna lite eller ha öppet till 22 så blir de bland de bättre pizzeriorna i området!
2010-08-21
Jakob
Jag blev rekommenderad till pizza house för de skulle tydligen ha Sveriges bästa kebab rulle???
Jag svarade varken à eller o på det här påståendet... Men jag har ätit bättre rulle alla gånger! Ett tips bara, han i kassan måste bättra på attityden lite grann.
2010-07-15
David
Klockrent bemötande och väldigt trevlig personal.Pizzorna är vad man förväntar sig, stora och gjorda med lite mer kärlek än vad man är van vid. Hamburgertallrikarna är väl tilltagna, kebabrullarna stora som en vältränad underarm.
Dock kan de gärna få ta ett studiebesök till Pizzastugan vid Råsunda stadion för att kika på hur de bakar pizzor som dryper av kärlek :)
Nej. jag jobbar inte där, ätit för mycket pizzor bara :)
2010-07-01
Mm
Visst, pizzorna är guld,men prova deras sallader oxå, såå goda...:)
2010-06-18
manne
detta är vad jag kallar RIKTIGT pizza.....klart överlägset godast pizza.
2010-06-13
Pizza doktorn
Vi åker från väsby varje vecka för att äta RIKTIG pizza....jättetrevlig personal....ni MÅSTE prova PH !!!, ni kommer aldrig att ångra er...jag lovar.
2010-04-17
Helena
Sjukt goda pizzor, alltid samma höga nivå och ALDRIG något knotande när vi kommer med specialbeställningar! Vi åker en mil för att handla varje fredag :-D!
2010-03-20
Jempa
Helt ok, akta er för vitvinssalsiccan bara. Den är inte värd priset ... eller så råkade de servera oss en härsken korv.
PIZZA HOUSE :
Hej Henke, du nämner "vitvinssalsiccan"...men vi säljer ingen korv ...du måste ha blandat ihop oss med någon annan.....
2010-01-18
Henke
Fantastiskt goda och stora pizzor! Starkt rekommenderat!
2009-12-16
Henke
Sveriges i särklass bästa pizzor!
Stora och alltid lika goda pizzor, snabbt, trevligt och enkelt!
Mafioso är ett hett tips om man gillar mycket av mycket!
2009-12-01
/O
Sjukt bra ingredienser och mycket mat för pengarna.
DOCK!
GE MOGGE VIP KORT!
2009-09-21
Chauffören
När man beställer mat,så är det klart på minuten.. Inga problem,glad o trevlig personal.
2009-08-14
Stammis
Beställ en Sabri Special och bli förundrar över hur något så enkelt kan vara så sliskigt gott.
2009-08-11
Italiano
Det går inte att beskriva, pizzorna måste upplevas, super duper goda helt enkelt, de snålar inte med fyllningen, jag har provat även deras pasta penne kyckling och kyckling sallad, man får mkt mat, ingen risk att man går hungrig härifrån, trevlig personal dessutom.
2009-02-10
Anders
Goda jätte pizzor och avocado salladen med feta ost och vitlöksdressing Mmmmmmm...
2008-06-09
Officer
Den klart bästa pizzerian enligt mig norr om stan. Jättefräscha och goda sallader, som man blir duktigt mätt på. Pizzorna är som alla andra nämnt, gigantiskt stora och verkligen goda. Tips är väl att ta med hem eller sitta utomhus och äta, själva sittplatserna inomhus är väl inget att hurra för om man inte vill känna sig stressad.
2006-07-29
el tegelhago
Dom här pizzorna är godast i hela sollentuna! dom är jättestora och jättegoda. massa olika saker att välja på.
2006-05-15
Liza
We like it big! Jättelika pizzor, har dock ätit godare.
Dåligt att man måste betala extra för sallad.
2006-03-26
CA
Bästa pizzorna i Stockholm, grymt stora, mycket pålägg, krispiga, tunna, suverän smak och jättebra service. Värt att åka långt för att uppleva!

75kr för lunch är helt ok.
Pizzorna är stora(väl utkavlade) och välsmakande.
En femma är inte långt borta, bara dom justerar lunchpriset för kebabpizzan. Närmare 100kr för en turkpizza är i högsta laget!