Vald plats Kungsbacka Välj ort

Omdömen om Pizza House

2012-02-01

Mattias

Bra men kan bli bättre.

75kr för lunch är helt ok.
Pizzorna är stora(väl utkavlade) och välsmakande.
En femma är inte långt borta, bara dom justerar lunchpriset för kebabpizzan. Närmare 100kr för en turkpizza är i högsta laget!

2011-09-03

Grymma pizzor

Bra service, goda pizzor, bra priser. 5 av 5 pizzor

2010-12-30

Mer Ingredienser!

Håller med de flesta här.

Goda och bra pizzor men tycker även jag att det är mycket snålt med ingredienser på pizzorna och att i förhållande till fyllningen borde pizzorna vara billigare eller att man lägger på mer fyllning helt enkelt!

För övrigt mycket bra!

2010-12-15

Fredric L Fredric L

Goda pizzor

Bästa pizzerian i Helenelund/Edsviken i Sollentuna.
Stora och goda pizzor, men man skulle kunna önska sig lite mer fyllning på pizzorna.

2010-11-01

mycket Bra

Suverent

2010-10-25

Sigge

Gooooood

inget snack om saken, grabbarna som jobbar kan sitt "yrke".... pizzorna håller toppklass & får toppbetyg även av en kräsen g?st som mig...keep it up the good work that you do guys

2010-09-30

PizzaMonstret

Lite ingredienser

Gällande service och personal är de varken trevliga eller otrevliga.

Cred för att pizzorna inte är så feta och hyffsat goda! ++++

Även om pizzorna är bra har de väldigt, väldigt snålt tilltagna ingredienser och i förhållande till ingrediensernas mängd tycker jag att pizzorna är lite för dyra.

Många berömmer pizzornas storlek men enligt mitt tycke verkar det varken vara mer deg eller ingredienser än någon annan pizzeria utan bara att man kavlar ut degen mer.

Vore också bra om dem kunde ha öppet till 22 (som pizzerian i centrum).

Så, Pizza House!
Släng på lite mer, sänk priserna lite eller ha öppet till 22 så blir de bland de bättre pizzeriorna i området!

2010-08-21

Jakob

Rekommenderad??

Jag blev rekommenderad till pizza house för de skulle tydligen ha Sveriges bästa kebab rulle???
Jag svarade varken à eller o på det här påståendet... Men jag har ätit bättre rulle alla gånger! Ett tips bara, han i kassan måste bättra på attityden lite grann.

2010-08-20

MC

Grymma pizzor!

Fantastiska pizzor!

2010-07-15

David

Bäst norr om Solna.

Klockrent bemötande och väldigt trevlig personal.Pizzorna är vad man förväntar sig, stora och gjorda med lite mer kärlek än vad man är van vid. Hamburgertallrikarna är väl tilltagna, kebabrullarna stora som en vältränad underarm.

Dock kan de gärna få ta ett studiebesök till Pizzastugan vid Råsunda stadion för att kika på hur de bakar pizzor som dryper av kärlek :)

Nej. jag jobbar inte där, ätit för mycket pizzor bara :)

2010-07-01

Mm

mumsiga sallader

Visst, pizzorna är guld,men prova deras sallader oxå, såå goda...:)

2010-06-18

manne

mästerligt

detta är vad jag kallar RIKTIGT pizza.....klart överlägset godast pizza.

2010-06-13

Pizza doktorn

Toppen...

Vi åker från väsby varje vecka för att äta RIKTIG pizza....jättetrevlig personal....ni MÅSTE prova PH !!!, ni kommer aldrig att ångra er...jag lovar.

2010-04-17

Helena

Fantastiskt!

Sjukt goda pizzor, alltid samma höga nivå och ALDRIG något knotande när vi kommer med specialbeställningar! Vi åker en mil för att handla varje fredag :-D!

2010-03-20

Jempa

Helt ok.

Helt ok, akta er för vitvinssalsiccan bara. Den är inte värd priset ... eller så råkade de servera oss en härsken korv.

Svar från Pizza House
2010-06-13

PIZZA HOUSE :
Hej Henke, du nämner "vitvinssalsiccan"...men vi säljer ingen korv ...du måste ha blandat ihop oss med någon annan.....

2010-01-18

Henke

Sveriges bästa pizzor

Fantastiskt goda och stora pizzor! Starkt rekommenderat!

2010-01-08

weeee

Finns ingen bättre pizzeria i sthlm.

2009-12-18

weeee

Pizza lovver

Särklass stockholms bästa pizzor

2009-12-16

Henke

Bästa pizzerian

Sveriges i särklass bästa pizzor!
Stora och alltid lika goda pizzor, snabbt, trevligt och enkelt!
Mafioso är ett hett tips om man gillar mycket av mycket!

2009-12-16

kunden

Kund

Väldigt stora och goda pizzor!

2009-12-01

/O

Bäst & Mäst

Sjukt bra ingredienser och mycket mat för pengarna.

DOCK!
GE MOGGE VIP KORT!

2009-09-21

Chauffören

Trevligt mottagande

När man beställer mat,så är det klart på minuten.. Inga problem,glad o trevlig personal.

2009-09-17

Anders

**MUMS**

Goda Pizzor, Grill och Sallader, Dessutom går dett att betälla Gluten fria Pizzor och kebab.
Du kommer att bli stamkund efter en pizzarätt.

2009-09-08

Kompisen

Gött

Goda pizzar, fin kebab, bra service.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001211;Pizzerior