Klippotek Högdalen

Omdömen om Klippotek Högdalen

2011-12-29

Erica

Super!

Underbar personal! och mycket kunniga! Jag har provat så många frisörer men ingen förstår mig! Här vet dom precis! Kommer aldrig byta frisör igen! Inte ens om jag flyttar längre bort!

2011-12-09

Flicka

Superbra

Superbra! Klipper mig hos Nora, hon är jätteduktig och förstår verkligen min något konstiga frisyr å hur jag vill ha det :)

2011-07-19

Marie N Marie N

Högdalens Klippotek

Har klippt mig och färgat håret i dag på Högdalens Klippotek. Har aldrig varit så nöjd förut hos någon annan frissa. Ebru var kanonduktig och all personal så trevlig. Ett plus oxå för de bra priserna. Denna salong kan jag varmt rekomendera.

2011-07-19

Marie N Marie N

Högdalens Klippotek

2011-03-06

Nöjd kund

Alla frisörer är superduktiga på Högdalens Klipp..

Jag är alltid nöjd kund när jag nyklippt och fin kliver ut från salong Högdalens Klippotek! Och min plånbok svider inte alls, eftersom de har så bra priser också! :-) Tack till proffsen på Högdalens Klippotek!
"Nöjd kund"

2009-12-18

Patrik

Mycket nöjd

Har varit på denna salong många gånger och blir nöjd varje gång.denna gång blev det slingor super bra blev det nu med.

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård