Arken Zoo

TOPPENBUTIK FÖR DJURÄGARE

Mycket trevlig personal: Alltid hjälpsamma

2011-09-29

Pudlar är livet

Fruktansvärt dåligt råttor lösa i affären

Trots att jag påpekat för ledningen flera gånger så finns det stora råttor lösa i butiken. Ja det är tamråttor, men min fobi vet inte det. den ser en råtta med lång svans, hela dagen blir totaltförstörd för mej. Oftast har de dem vid kassan, vill man som kund handla så går det ju inte alls. Ta in era råttor, möss i det angränsande rummet så era kunder själva kan välja om de vill se en sådan eller ej. Visa respekt, annars är personalen som flera här skriver okunnig. De står och pratar med varandra istället för att hjälpa till. Nu kommer inte jag att gå in dit mer och jag avråder skarpt till alla andra kennlar jag känner i vårt område. Jo, det blri en del för jag har kontaktnät.

2011-04-03

2 x Foxterrier

Inkompetent personal

För 3.dje gången har jag, som kund blivit dåligt behandlad och felinformerad pga bristande kunskaper hos personalen. Tillika idag snorkigt behandlad när jag ansåg att ekonomisk kompensation vore på sin plats. Jag är inte kund hos Arkens Zoo efter detta och rekommenderar ej heller företaget till någon hundägare

2011-03-04

Hundkillen

Kundfokus

I denna butik kommer kunden i fokus och dina behov kommer alltid i det främsta rummet oavsett vilken produkt vi talar om. Ofta bra tips och lösningar oberoende från vilken tillverkade och prisklass man söker efter.

2010-09-21

Bra priser, men okunnig personal

De har ofta bra kampanjer på nybörjare paket mm, men inte så kunnig personal. De är helt inriktade på att sälja. Dock alltid mycket "service minded" och trevliga!

2010-06-10

VÄRLDSKLASS

VI ÄLSKAR ARKEN ZOO I ÄNGELHOLM! BÄSTA PERSONALEN NÅGONSIN :) :)

Sport och fritid
R1001496;Zooaffärer