Omdömen om Åhléns
2012-05-24
tycker helt klart dom borde fixa ett större utbud med billigare saker.
2012-05-23
Åhléns city (Stockholm) har verkligen ALLT. Det är förvisso ganska så stort men då har dom precis allt där också. Man kan hitta allt från produkter till ansiktet, kroppen till design kläder, skor, väskor, smycken och inrednings prylar. Bra priser är det också lite dyrare för dem som älskar att spendera men och billigare för dem som vill ha mer för pengarna. Jag har varit där många gånger och har ibland hittat allt jag behöver där. Skönt att slippa gå runt i alla andra affärer på drottninggatan när det är fullt med folk och turister :P Dock har jag blivit bemött med sjukt sura och griniga expediter men dom kanske hade en dålig dag, fast å andra sidan så om man inte kan vara trevlig mot alla kunder och kunna lägga sitt privata liv åt sidan så kanske man inte ska jobba med service, byta karriär kanske vore något? :D Hur som helst så tycker jag om Åhléns överlag.
2012-05-23
GIllar ählens väldigt mycket men tycker de kunde ha lite variation av märkes kläder och "vanliga kläder..för vissa ha ksnke inte råd med alla de klädrna! Annars hittar för det mesta allt där! <3
Inge
Scen från parfymavdelningen på Åhléns City idag: Jag köper dyr parfym. Fumlar med betalkort och klubbkort, och får börja om från början medan ung, ointresserad expedit står och suckar. Jag kollar kvittot och säger att jag inte ser om bonusen gått in. Expediten svarar i elak ton "Sådär går det när man inte kan dra rätt kort". Jag har fått köpet registrerat nu i efterhand, men jag har ju ingen lust att handla där igen...
2012-05-22
En affär som har ALLT. Man hitta alltid något där, hårgrejer, smycken, kläder, väskor, smink osv, allt! Toppen affär
2012-05-22
Toppen affär, där man verkligen kan fynda till flera olika saker i samma affär! Bra priser och sortiment!
2012-05-20
Affären har verkligen allt! Billigt och lite dyrare för dom som har lust att lägga ut lite extra. Brukar handla skönhetsprodukter där och är bra.
2012-05-18
Det finns så mycket att välja på! Olika prisklasser och så. Asbra!
2012-05-18
Det finns exakt allt där! Skor,smink,kläder, produkter osv. Deras kläder är mer åt de äldre, men det är billigt.
2012-05-16
Älskar ÅHLENS! :) kläder, smink, osv. till jätte bra priser! Finner faktiskt INGET negativt med åhlens!
2012-05-07
Dock så tycker jag att det är lite dyrt men det är mer mitt problem ;D
2012-05-05
Jag gillar åhlens, smink och inredning. Deras kläder är lite sådär tycker jag, och servicen är oftast bra.
2012-05-05
Bra läge, öppettider, utbud och service. Åhléns City har det du söker
2012-05-04
Ärligt så är det bara mest smink mm jag köper på Åhlens men vet att de har andra saker med. Men hur som helst är det ett toppen ställe:)
2012-05-04
Dom har super trevlig personal, fina heminredningsartiklar som också är väldigt bra, och dom har en bra sminkavdelning! :)
2012-05-03
linah
jag tycker sminket är jätteebra, kläderna mindre bra.
lite mer moderna kläder vore fint
2012-05-01
Jag tycker om åhléns när det gäller kläder osv. Men tycker inte så mycket om personalerna som jobba där. Dom är inte så trevlig bara för att man är ugn och ser fattig ut. Men det visade sig att jag är inte så fattig och då började dom blir lite snällare annars så är åhléns en bra klädbutik.
2012-05-01
Jag har besökt Åhlèns City många gånger. Gillar att det är stort med många våningar så man kan spendera tid där när jag är på jakt. Deras cafè gillar jag skarpt. Främst för den underbara utsikten. Njuter verkligen att fika där. Gott fika.
2012-05-01
Åhléns är en mycket bra kedja, speciellt den stora i Stockholm. Dom har allt! Brukar sitta i cafét på 2:a våningen med mina kompisar och bara umgås.
Jag tycker inte Åhléns för för ungdomar direkt utan mer för äldre. 20+ kanske
Dem har superfina kläder, dock mer vuxenkläder än ungdomskläder
2012-04-28
I like this gallery because there's so much to choose between, and it's also good looking. There's something for everyone. Keep it up!
2012-04-28
Jag tycker om Åhlens väldigt mycket,eftersom att dom har så himla mycket grejer. Smink,kläder,hushållsgrejer osv. Priset är väl ganska okej också. En del grejer är väl lite dyrare än andra. Servicen där är även bra. Jag rekommenderar Åhlens framför andra butiker,eftersom de har lite allt möjligt.
2012-04-28
Jag gillar Åhlens sit utbud, dom har ju alt! Jättebra å ha alt på ett ställe så man inte behöver å springa i massor me affärer.
2009-10-01
Christer
Skulle köpa en cd-skiva och frågar killen i kassan om de har det jag söker. Han sätter ner armarna på disken och svarar "nej det har vi inte tagit in!".
Vad är detta för beteende? Nonchalant och otrevligt, så här bemöter man inte sina kunder.
2009-06-29
Annika
Jag handlar nästan jämt på Åhléns City, de har de bästa öppettiderna och ett brett sortiment. Jag gillar Åhléns egna klädmärken också, och alla mina favoritväskor är från Wera. Har även testat personal shopping på Åhléns City och de var mycket trevliga och duktiga.

Jag gillar Åhléns, älskar deras barnsortiment, köks & inredningsprylar samt tygavdelning. Bra priser, snygg design och oftast så är det lugnt och svalt när man besöker dom.