Åhléns

Omdömen om Åhléns

2009-03-31

nej tack

damerna på kosmetika avdeliningen är den mest otrevliga inkompitenta personalen jag mött.

2009-01-21

loveÅ

I LÖVE

jag bara älskar Åhlens, det är inte så snobbigt som inne på Nk men bättre än andra vanliga affärer så som lindex kappahl hm osv. Gillar att de har allt under samma tak. HAndlar mer än gärna där, duktiga tjejer som jobbar där också

2008-11-22

Gösta

Suveränt varuhus!

Åhlens har allt från leksaker till köksprylar, från skivor till kläder. Dem har alltid alla nya spel, skivor, böcker, prylar, m.m. Dessutom för ett ytterst bra pris. Jag har flera gånger gått dit och köpt kläder för under en tusenlapp som har mycket bra kvalité och utseende. Personalen är alltid trevlig, och kommer t.o.m. självmant fram och frågar om jag vill ha hjälp. Jag kan jämföra med flera andra kedjor som säljer märkeskläder. Åhléns har minst lika bra kvalité som märkeskläderna, och kostar därmed oftast hälften av dem mer dyrare. Jag kan bara säga; Jag är SUPERNÖJD med Åhléns AB!

2008-11-19

Annlollo

Varför kläder?

Varför har Åhlens så mycket kläder till försäljnin? Det är inget vidare sortiment, men tar ändå upp en stor del av butiken. Kan de inte satsa mer på inredningsdetaljer, accesoarer, böcker och smink? Det är Åhlens för mig. Det gör de bra!

2008-11-14

iswe00

Har personalen roligt på jobbet?

Jag har under flera år reagerat på att delar av personalen inte tycks "roade av kunder", ögonkontakt och ett leende kommer man långt med. Känslan av att man som kund "kommer och avbryter" samtal mellan personalen är inte ok! MEN, givetvis finns det många glada och trevliga i personalen också och ett bra utbud av varor!!

2008-11-04

jenny

Snyggt och bra men litet

Snyggt, bra och trevligt personal! Tyvärr ganska litet.

2008-01-24

cec

kaffet i åhlens city shlm

dyrt kaffe som inte är gått. slabbig servering o oengagerad personal. ett typiskt turistfälle-ställe. kommer inte gå dit flera ggr.

2008-01-21

Malin J.

Mycket trevlig o bra personal!

Åhlens Triangeln Malmö. Ni är super duktiga,kunniga,trevliga o helt otroliga.Aldrig sura o otrevliga! Undrar var ni får allt ert tålamod ifrån! Ni borde få det dubbla i lön för er goda service. Jag kommer tillbaka snart.Tack till alla er på mode avd.Det var där jag handlade. Har aldrig i hela mitt liv fått bättre service trots att jag handlar över hela Sverige! Ses snart igen!

2007-12-17

Cecilia

Fantastisk personal!

(Omdömet avser Åhléns)
Personalen på Åhléns (S. Förstdsgatan i Malmö) är fantastiskt trevlig och hjälpsam, jag stortrivs med att handla där!

2007-12-10

jag

jobbig personal

(Omdömet avser Åhléns)
dem tittar på dig hela tiden som att man ska sno något. vakterna går fram och tillbaks. en bra möblering behövs på varuhuset

2007-10-06

Maj Gtbg

Otrevlig personal!

(Omdömet avser Åhléns)
Vilken otrevlig o divig personal! Kom ner på jorden!

2007-10-06

Maj Gtbg

Helt underbart!

(Omdömet avser Åhléns)
Åhlens på Triangeln är världens bästa Åhlens.Har varit i stort sett på alla Åhlens i hela Sverige.Men detta slår allt! Vilken underbar personal o vilken underbar service! Tänk vad mycket tålamod ni måste ha!!! Klart ni får 5 . Hoppas hälsa på er snart igen!

2007-09-19

licious

åhlle

mycket dålig sida

2007-06-20

MR

Gediget och trevligt

Så gott som alltid hittar man det man behöver, utmärkt sortiment! Trevligt och inbjudande. Aningen dyrt för vissa saker, medan andra är mycket prisvärda. Bra restauranger.

2007-06-19

blomman

nästan

Åhlens har massor av fantastiska varor och skyltningen är lockande, den lite yngre personalen är både kunnig och trevlig. Problemet är att det ibland kan vara lite rörigt, som om man vill vara något man inte är och inte når ända fram..

2007-05-12

Malin

Bättre och bättre

Åhléns City i Stockholm blir bättre och bättre för varje år. Det har gått från att vara ett inte allt för hett varuhus till att vara det som man alltid kan lita på oavsett vad man söker. Här finns alla klädmärken, det bästa sminket och ett överlägset utbud av inredningsprylar! Ett varuhus som definitivt gått om sin snobbiga konkurrent.

2007-05-08

mt

Nja bättre kan ni

mindre kunig personal höga priser med undantag för deras reavaror som ibland kan bli ett fynd men se upp för röda prislappar som kan vilse leda dig

Fler företag i Lidköping