Svenska Motorcykelaktiebolaget

Omdömen om Svenska Motorcykelaktiebolaget

2011-08-28

HK

Bäst!

Tobbe levererar drygt 100%!! Varje gång! Han är en av anledningarna till att jag kör Kawasaki.

2011-05-30

VTR forever

Kan inte bli bättre

Att anlita Tobbe på Sv MC AB är inte bara garanti på ett bra resultat utan en upplevelse! Inte ofta man träffar på så pass hängivna fackmän, såväl vad gäller tekniskt kunnande, service-anda och humor :)

2011-05-25

Björn

Helt underbar

Tobbe hjälpte mig med min gamla Suzuki som ingen annan tidigare klarat av. Enkelt, snabbt, superkunnig och trevlig - en inte helt vanlig kombination

2011-05-06

Makkan

Absolut bästa Kawasakihandlare jag mött hittils

Tobbe blev jag rekommenderad till och är såhär i efterhand mer än tacksam över den rekommendationen. Han är oerhört kunnig och hjälpte mig med diverse problem direkt.

Snabb leverans på varan jag beställde. Kommer definitivt inte byta till något annat företag framöver. Tobbe kommer jag vända mig till när jag får problem!

Rekommenderas varmt!!!!

2011-04-05

Enfield ;)

Enormt seriöst företag

Tobbe på Svenska MC AB Är både snabb samt jävligt trevlig. Att han är enormt duktig på sin sak stör inte heller,,,Klart bästa MC Verkstan i StorStockholm,,Om inte i landet med=)

2010-08-04

Thomas

Snabb

Ringde med ett problem som var bagatellartad men då hojen skulle besiktas dagen därpå var jag angelägen om att få snabb hjälp. Var bara till att köra förbi och kostnaden var helt ok. Rekommenderas!

2010-05-27

Å

Fantastiskt!

Kan enbart hålla med tidigare talare!

Grym service och ett personligt bemötande!

2010-03-15

Marcel

Merlin

Kompetent verkstad, trevlig och serviceminded!

R1001126;Motorcyklar - Reparationer, reservdelar