Kategori: Skomakare, beställningsskomakare
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Hötorgs-City Skomakaren
2011-06-01
Susanna
Snabb, bra och trevlig service-vad mer kan man önska?
2010-11-30
Tina
Lämnade in ett par stövlar för omklackning och sulning. De visade på ett fabrikationsfel på ena klacken. När Rizzo vägrade erkänna detta följde den ena skomakaren med till Rizzobutiken och hjälpte mig att få igenom en reklamation. Lämnade in det nya paret stövlar på omklackning och fick det utan kostnad. Kan verkligen rekommenderas!!!
2010-08-25
NöjdKund!
Alltid lika nöjd! super bra service trevlig personal och framförallt blir mina skor som nya! Jag kan starkt rekomendera detta skomakeri och nyckelservice:) Ni kommer inte bli missnöjda!
2008-02-13
s-e j
Inte bara skoarbeten utan också reparation av t.ex. väskor görs perfekt, dessutom trevligt bemötande och med attityden ingenting är omöjligt. Därför kan jag på det bestämdaste rekommendera detta skomakeri. Enda minuset är att jag själv fick fixa de detaljer som behövdes, å andra sidan kunde jag då välja det som passade mig bäst!
2007-05-30
Tove
När mina skor behöver klackas om går jag alltid till Skomakaren vid Hötorgets T-bana. Det är perfekt att kombinera med en shoppingdag på stan! Jag lämnar in dem på förmiddagen, gör mina ärenden i stan och hämtar dem precis innan jag åker hem. Jag har alltid varit nöjd med resultatet och bra priser har de också!
Denna skomakare kan allt o har allt jobben är utmärkta o skorna ser ut som nya rekomenderar starkt