Q-Park AB

Kategori: Parkeringshus, parkeringar

Omdömen om Q-Park AB

2012-05-22

Anton L Anton L

Sunt förnuft och vänlighet existerar inte

Man kan ju kliva ut ur sin förbannade Q-park bil när man pratar med sin "kund", titta på den upp och ner-vända biljettjävelen i fönstret i Bilen, ta tillbaks det man sagt om att man inte kan makulera ärendet eftersom alla gör fel, och göra era förbannade "kunder" glada.

2012-05-16

Tommy Clemmensen

Ny hemsida om parkeringsbolag

www.Pfines.com
Ny hemsida tillåter anonym registrering av felparkeringsavgifter. Det skapas statistik över parkeringsplatser och parkeringsbolag, så du får en överblick över bötesnivån. Användaren kan skicka ett meddelande till andra användare som har fått böter på samma parkeringsplats, och du kan ta emot meddelanden från andra. Detta gör det möjligt för dem att skapa en gemensam röst för parkerings företag.
Vi har länkat till din webbplats och vill höra om du är intresserad av att länka till vår.

Med vänliga hälsningar
Pfines.com
Tommy Clemmensen programmer/utvikler

2012-05-14

SK

Det suger!

Skulle opponera idag på en examination på KI Huddinge kl 13. Parkerar 12:40, lång kö till P-automat som inte funkar varken för kort eller 10kr-mynt. Ingen annan p-automat synlig inom räckhåll och tiden går. Ringer det tel nr som finns på automaten för att meddela att den är trasig, och efterlyser faktura i st f böter. Efter att ha väntat 15 min i telefon och därefter fått uppge numret på automaten får jag veta att det inte går, men jag uppmanas att leta efter annan automat som bör finnas inom området (som är flera km stort, och ingen syns...). SJÄLVKLART fick jag böter. Nu hade man ju numret på automaten också och jag var inte ensam - så vilken guldgruva, man kan skicka vakten direkt dit och bara lappa på löpande band!

2012-05-14

Hans R Hans R

Omdömen om Q-park AB

Ckeckade in min bil som tidigare på garaget
Tegeluddsvägen. Använde 2 st Kort Club One för
utlovad Rabatt samt Mastercard för Betalning.
Garageporten öppnades och bilen parkerades
Tydligen registerades inte mina 2 kort
Vid återkomst när parkeringssumman skulle betalas så upptäcktes detta men då hade jag fått
2 st Betalningsanmärkningar på vardera 550:-
På min överklagan meddelar Q-park torrt
BETALA 1100: omgående

2012-05-07

P.K

Semestern förstörd !!!

Jag ska åka till Landet om en liten stund, men nu ska jag återge min underbara bekantskap till Q-park. Bor i ett lägenhetsområde med parkeringsförbud, men man får lasta i och ur. Jag parkerar, går upp och hämtar väskor (ca 2 min) ner till bilen, frid och fröjd, upp till lägenheten igen och hämtar kylvaror (ca 3-5 min) springer ner, och ser en äcklig gul lapp på vindrutan, och tiden för utfärdandet var ca 15 min innan jag ens parkerade bilen. PARASITÄCKEL !!!

2012-05-03

Oskar

Värdelöst på alla regler...

Skulle lasta upp mina vinterdäck på vinden, ställde mig på gården där man får lasta i 10 min och där många folk står i timmar. kommer ner efter 8 min och ser att de ligger en p bot vid framrutan. FELPARKERAT 6 MIN!?!?! fan tänker dom i min ilska jagar jag ikapp vakten och säger vad jag gjorde till han, hans logiska svar var att han ville ha papper på de?!?!!?! helt jävla blåsta...

2012-04-20

Parasiter

Ett renodlat parasitföretag vars enda målsättning är att pumpa folk på pengar. Någon samhällsnytta eller sunt förnuft saknar dom helt.

Jag kan inte förstå mig på folk som väljer att jobba för detta företag.

Företaget kan närmast liknas med parasiten fästingen som för övrigt är ungefär lika omtyckt.

2012-04-18

Mauritz Nordlund

Ingen respekt handikappade

Q-park tycker de inte behöver följa regler för folk med parkeringstillstånd rörelsehindrad. Detta gör att inga handikappade kan besöka Q-parks parkeringar. Det är ett skambolag som lappar handikappades bilar! Jag kan inte hälsa på vänner/familj tack vare detta.

2012-04-16

Nilla

BEDRÄGERI

Ja det är rent bedrägeri vi pratar om, alla borde våga ta en strid i tingsrätten då dessa mål aldrig kan bli särskilt dyra!

Min bil har varit avställd och verkligen ostartbar sedan årsskiftet, den har stått i min trädgård i detta skick - ca 40 mil från var den påstås ha varit felparkerad.

Jag har bestridit kravet från inkasso i sin helhet, (Hojab & Inkassobolaget är samma skojare) och helt ärligt är jag obekymrad men arg, detta har dom inga förutsättningar att vinna, men många betalar av rädsla.

"Kundtjänst" var helt värdelösa, jag ville ha en bekräfelse på att min bestridan kommit fram men det verkade nästintill omöjligt (orkar inte återge allt) men fick till slut ett mail där de bekräftade att bestridandet inkommit och att de skickat det till fordringsägaren för yttrande. (Q-park.)

Min bil går alltså inte ens att starta, den är därför avställd, men lyckas alltså ändå ta sig till en ort, 40 mil bort där vare sig jag eller bilen någonsin varit = chanslösa fordringsägare.

Men man blir ju less & tycker att politikerna är extremt flata. Vad ni än gör, bestrid!!

2012-03-21

Oseriösa

Parkerade i Malmö centrals parkeringshus styrt av Qpark för några veckor sedan. Jag skulle vara borta 2 dagar och i stressen på morgonen för att hinna med tåget till Kastrup glömde jag bort att registrera mig i automaten innan jag lämnade p-huset. När jag kom tillbaka hade jag inte bara fått 1 utan 2 böteslappar, vardera på 400,- SEK. Jag ringde Qparks kundtjänst dagen efter och påpekade att jag tyckte de skulle ha bättre information, redan när man kör in med bilen, GLÖM INTE ATT REGISTRERA I AUTOMATEN. Men den snorkiga tjejen som svarade sa att det hade de verkligen inga planer på, det behövs ingen information för detta var hennes svar. Ursnorkig typ! Antar att det är på detta sätt de också håvar hem en hel del pengar! Väl hemma betalade jag den ena p-boten då jag inte förstod att det var två olika som jag behövde betala. Har aldrig varit med om att få 2 p-böter på bilen förut. Efter ett par veckor kom en påminnelse som jag ignorerade eftersom jag var i övertygelse om att jag betalat min p-bot. Efter ytterligare 1 1/2 vecka kom ett inkasso-krav!!! Och efter kontakt med Hojab eller rättare Skojab blev det klart att det var 2 p-böter jag hade fått. Så nu får jag surt betala men tycker att hela sättet hur de behandlat mig på telefon och deras snabba inkassokrav är rent uselt, hur kan detta vara tillåtet i Sverige??

2012-03-19

P-böter på handikappparkering 1 minute- LÖJLIGT

Idag fick jag påminnelse på obetald parkeringsavgift från Q-Park, med hänvisning till att bilen var parkerad på handikapp parkering. Jag har inte fått böteslappen utan påminnelse!! Märkligt nog.
Dessutom har bilen inte stått på handikapp parkering.

2012-03-17

Alexander

Skriv till Riksdagspolitikerna...

...det är deras ansvar att bedragare som Qpark, Hojab, Euro Park och annat äckligt slödder för härja fritt. Snacka om lättförtjänta pengar. De är de enda företagen vars bästa inkomstkälla är att bötfälla sina kunder. Vidrigt. De gör det gärna genom att fuska. Parkeringsvakter är som cancer i samhället. Vidriga osympatiska jävlar som älskar att jävlas med folk samtidigt som deras företag tjänar otroligt mycket lättförtjänta pengar. Som sagt, skriv till Riksdagspolitikerna. De är ytterst ansvariga. Mailadresserna hittar Du på riksdagens hemsida.

2012-03-15

Inte rätt hämta biljett?

Parkerade i Malmö på plats avsedd för detta. Vid bilen intill stod en parkeringsvakt (Q-park) och lappade bilen. Jag stannade till och väntade på ögonkontakt med p-vakten innan jag gick till parkeringsautomaten. På väg tillbaka (kan det ha tagit 2 min?) ser jag att p-vakten har flyttat sig till min bil och stod och lappade för fullt. Jag blev rasande och ropade "hallå! Vad håller du på med? Lappar du min bil???" svaret blev "ja". "Men du såg ju att jag kom precis!". Då fick parkeringsvakten ett raseriutbrott!!!! Jag fick inte p-böter - men ack så nära!

2012-03-08

ALAN

Nya reglar och lager Krävs

jag har ingen förståelse för att I Sverige är fritt fram för sådana frimor som
Q-park vilket jag tycker att dem är o serösa och ibland bluffar med kontrollavgifter ,vanliga medborgare drabbas , politikerna har ansvar att stoppa dem med lager och regler för att skydda folket . De skriver bilens reg. nummer och biljetten sedan man har lämnat platsen skickar efter ett par veckor påminnelse
och kan Ej bevisa med foto

2012-03-06

Lurad

Maffian Q-Park Ab

Hur kan ett företag som detta m.fl. få arbeta fritt i ett land som Sverige? Läs Jens Lapidus bok om maffian. Det är klockrent. Då förstår man också att det finns människor som frivilligt vill arbeta hos Q-park. Man får slåss för rättelse trots att man parkerat helt korrekt och med korrekt biljett. När man sedan får rätt och ska få pengarna tillbaka, då får man slåss igen för att överhuvudtaget få igen pengarna.

2012-03-05

Göteborgare

Bluffar!

Min fru stod på Frölunda Torg för några veckor sedan. Hon stod några timmar på förmiddagen och var iväg under lunchen och parkerade på annat ställe. Hon fick böter och de hade kontrollerat 9:30 och 14:20. De hävdar att P-vakten tog foto men de kan inte visa några bevis. Uppenbarligen ljuger P-vakten, men Q-park försvarar honom.

Frölunda Torg, ni borde byta till ett seriöst företag!

2012-02-28

Tjänar storkovan på inkasso

Deras sätt att fakturera är helt uppbyggt så att räkningen det ska gå till inkasso så att dom tjänar mera pengar, faktura 1 ( kallar dom påminnelse)har du 8 dagar på dig att betala - sen inkasso - 8dagar - sen kronogogden.
Om du tex inte vet att du har fått en P -bot - och sen lyckas vara borta 16 dagar då första påminelsen kom på något du inte visste om, så hamnar du hos kronofogden...
Nomala företag skickar en faktura med 3 veckor betalnings tid - sen en påminnelse ca 2 veckor och sen inkasso, vilket gör att man oavsett hinnner med att betala sina räkningar inom en månads tid, Men inte Q park - in till kronofogden med allt bara...
JÄVLA skitföretag

2012-02-18

Krutar

Polisanmäler Q-Park idag för bedrägeriförsök

Mottog ett hot om inkasso för en parkering i Jönköping januari i år. Har aldrig varit i Jönköping och gällande bil har inte varit söder om Sundsvall sedan 2009. Eftersom det motsvarar myndighetsutövning att utföra kontrollavgifter så krävs säkerställda rutiner och seriös handläggning vilket inte skett i det här fallet. Ärendet och företaget har polisanmälts då jag anser att detta är ett bedrägeriförsök. Inväntar fn reaktion från företaget och dess inkassoförtag Hojab parkeringsservice (eller ska vi kalla dem Skojab...).

2012-02-18

Gubben

Bluff-firma!

Fick en påminnelse om en p-bot som dom påstår att jag ej betalt. När jag granskade brevet visade det sig att dom menade att jag hade stått parkerad två minuter på ett ställe med felinställd p-skiva. Nu hör det till saken att jag aldrig i hela mitt liv befunnit mig där! Min bil stod inlåst i mitt eget garage vid den tidpunkten, och jag befann mig på min arbetsplats! Dom är ett totalt oseriöst bluff-företag som försöker blåsa oskyldiga människor. Borde fått näringsförbud för länge sedan.

2012-02-14

Marie Olsson

Q-park är helt oseriösa!

Svärfar parkerade hos oss, med p-skiva rätt inställd. Q-park hade tagit kort på på den, men det var bara en fotoblixt på hela bilden. Man såg INGET, ändå hävdar Q-park att dom har rätt. Hur är det möjligt?! Försök att försvara dig mot det.

2012-02-10

johan

Akademiska hus parkering vid universitetet

Fick böter trots giltig biljett. Oseriösa - borde få näringsförbud

2012-02-06

Helena

de gör ett bra jobb

De så kallade lapplisorna gör faktiskt ett bra jobb, har just q-park vid parkeringarna vid min bostad och när vi har ringt för att bilar stått felparkerade så har de kommit inom 15 minuter.

2012-02-05

Namo

Lite etik

Jag tycker man ska ha lite etik och ärliga arbetes metoder
Jag tycker att Sundbybergs kommun gör ett stort misstag när dem anlitar oseriösa företag för parkertings bevakning det skader kommunens immige men det är vanliga medborgare som lider av .
Politikerna bör sluta snacka och agera .
NU Q park har kommit med Ny metod att inte Lägga parkerings lappen på Bilen men efter 3 veckor skickar dem påminnelse så att folk kastad sin Lap och ej kan bevisa att man har parkerat Rätt .
Vad Duktiga dem är!!!!!.En Dåligt för Branschen tycker jag
En kommuns besökare

2012-01-31

blackCloud

Jag avskyr er

Jag avskyr, avskyr er. Jag undrar varför man arbetar på Q-park. Är det för att man gillar att sätta dit folk? Tredje gången i år...de senaste två på i p-platser med gott om ledig yta. Nödvändigt? Knappast.

2011-12-28

Advokaten

Tingsrätten

Olovliga utförande av P-biljetter förekommer hos Q-park med lögner om rätt eller fel.
Enligt flera av deras P-vakter har man inte ens rätt att gå till en automat för att hämta biljett eller butik för att hämta en p-skiva föränn de anser (på 2 minuter) ha rätt att sätta p-böter.
Om alla som anser sig felbehandlade gör en anmälan om det till tingsrätten(civilrättslig) och orkar tar striden...är det bra, men...
bäst är att låta (tidningar/tv) få ta del av ert missnöje ju fler som skickar info om bolaget till media desto bättre, tillslut gör någon en undersökning......

2011-11-28

Markus

Har dom provision?

Skulle hämta mitt barn och kejsarsnittad mamma från BB i södertälje. När jag kommer till ingången vid huvudentren är de få parkeringsplatser som finns upptagna och jag vill inte ställa mig på den lite trånga vänd ytan framför entren. Finns en handikapp ledig, men vi saknar ju faktiskt tillstånd så jag ställer mig på motorcykel. Tar "babystolen och går in för att hämta dom. Tar ca 4-5 min. Väl nere möts jag av två personer som berättar att jag blivit bötat och att dom försökte stoppa vakten och förklarat att jag bara var inne och hämtade mitt barn. (dom såg när jag kom). Har hade snabbt som fasen hoppat in i bilen och dragit iväg utan att kolla övriga bilar på platsen. På kvittot står 14:09-14:11 och han måste därmet ha stått där redan när jag kom - i civilbil!?! När jag försökte hänvisa till rätten av i och urlastning så säger damen på kunstjänst att det bara gäller på olovlig parkering. Skulle alltså ställt mig på trottoaren istället. Hur fan sover dom på nätterna. Kundtjänst tyckte hela beteendet var korrekt.

2011-11-02

Tony

parkerare

Jag tycker Q-park sköter sitt arbete mycket bra!
Skulle dem gå med på alla bort förklaringar så hade dem väl gått med förlust.

2011-09-09

Gestapo

Mötte en Q-park vakt häromdagen som bötfällde min bil utan anledning. Jag frågade vafan han höll på med och tog ut biljetten och visade honom. Godkänd och allt.

Den jäveln svarade bara, oj jag måste ha sett fel...

Hur fan kan man få hålla på så? Blir så jävla irriterad på dessa vidriga djur

2011-09-09

Offörskämda & arroganta

Det mesta kan göras bättre! Felaktig p-bot, urusel kundservice vid förfrågan.

2011-09-08

Mulle Meck parken

Det är uppenbart att Q-Park tycker att det är en enkel inkomstkälla vid denna park då man ignorerar usel skyltning och håvar in böter dagligen!

2011-09-05

Bra

2011-08-28

Bot trots giltig biljett

Otroligt oproffsigt bolag

2011-08-23

Ängelholmaren

Hatar dom fega jävlarna

Sluta och vara så jävla nitiska. Dom kör runt och letar fel, inte det att man bötfäller parkeringssyndarna utan alla inkl mig som har betalt men lappen glidit ner när jag stängde dörren.
Först ska man betal 30kr och sen får man en bot på 400kr. Boten är ok då de inte ser min biljett men när man kan visa upp en biljett och sen är den betald med kort på deras automat så ska den upphävas.
Fattar inte hur dom har rätt att inte häva boten

2011-08-09

Eric

följer inte sina egna etiska regler

Svepark (www.svepark.se) är en branschorganisation för Sveriges parkeringsbolag, där bla. Q-Park är medlemmar.
"Medlemskapet fungerar som en kvalitetsgaranti gentemot kunderna, eftersom medlemmarna förbinder sig att följa föreningens stadgar och etiska regler. "
I deras egna etiska regler, som de enligt ovan förbundit sig att följa står bla
"Märkta fordon
Alla fordon som används i parkeringsövervakningen ska vara väl märkta med kommunens, bolagets och/eller bevakningsföretagets namn. Fordonen ska hållas i väl vårdat skick." http://host.mmpab.com/svepark/Sidor/EE_radD73D8.asp
Jag har vid ett flertal tillfällen observerat hur Q-parks vakter sitter i omarkerade civila bilar och bevakar en 30min parkering som finns utanför mitt kontor. De skriver klart böterna för att därefter kliva ur sin omärkta bil, lappa dem som stått 1min för länge och sedan köra iväg.
Läser man från övriga kommentarer här på Rejta om Q-park så verkar det inte bara vara denna "etiska" regel som q-park struntar i.

2011-06-21

George

Q Park svinaktiga

Sätter P bot trots synligt parkeringskvitto och har inga som helst bevis för att kvittot saknas, även om man har kvitto på kortbetalning. Parkera ALDRIG på Q Park, för du får bot även om du betalt. Har inte heller fotobevis, vem har inte en digitalkamera idag???

2011-06-12

Matilda

Vilka tjuvar!

Vid Mullemeck parken i Solna/järvastaden saknas det ordentliga skyltar om P skiva 2 timmar, varje dag ser jag q park köra in och sätta gula remsor på familjebilar som parkerat för att låta barnen springa av sig. För mindre än ett halvår sedan så var det fri parkering på denna parkering, DÅ kanske man ska vara extra noggrann med att skylta om P skiva! Ni är oförskämda tjuvar och glädjedödare! Jag hatar er.

2011-05-29

Marcus

Gratis parkering!

Flemmingsberg 110509 kl 12.29
P-skiva 2 timmar
Ankommer utan P-skiva ca. kl 12.25, går in för att hämta en P-skiva men måste uträtta ett behov på en offentlig toalett först, detta tar faktiskt mer än 6 min. jag känner mej inte stressad då jag vet att man får stå i 2 timmar...men det tyckte inte P-vakten som hunnit råna mej på 450.-
Jag frågade vad han hade för signatur på sina lappar som han utfärdade, då sade han fyra siffror, under tiden vi pratade så höll han på att bötfälla en annan bil, då tog jag den lappen och kollade vilken signatur han hade skrivit, det stämde inte alls överens med det han uppgivit för mej, då säger han att han råkat slå in fel siffror...Bullshit säger jag! Jag blev så jävla arg att dom ringde snuten som bara kunde konstatera att jag borde hämtat P-skiva samtidigt som jag bajsade i byxorna! Omoraliskt och helt jävla bedrägligt beteende! Stöld, rån och bedrägeri bestraffas enligt dom lagar vi har, men inte dom som kallas kontrollavgift.

2011-05-23

Bedrägligt skitföretag! :(

Bot på giltigt parkeringstillstånd - surt! :(

2011-05-10

Korrupte samhälle

Bot trots betald och synligt kvitto i framrutan

Ingen bot på rutan när man kommer till bilen, men efter 14 dagar får man påminnelse/kravbrev. Maffiametod. Visakortet debiterat men på annat datum än då parkeringen skedde. Hände vid knutpunkten i Helsingborg, stackars handlare som har butiker där.

2011-05-08

Alexander

"Inte så bra - ni kan bättre!"

Snarare bluffföretag som delar ut felaktiga böter, enda skillnaden gentemot bluffakturor är att de har en bättre täckmantel. När ska någon göra någonting åt det här vedervärdiga företaget? Usch.

2011-04-13

Daniel C Daniel C

Äckliga!

När man ljuger om tider och fuskar med p-botar. Då ska man fan inte vara kvar i branchen.
Jag var borta ung 5 minuter för att växla mig till pengar i en antik automat utanför Kronprinsen i Malmö. När jag kom tillbaka satt där en lapp på rutan där det stod att jag stått där i över 10 minuter. Dvs INNAN jag ens parkerat där.
Nej. Q-park är fulspelare och äckliga lögnare!

2011-04-06

cs

Uselt!!

Mycket otrevlig personal.

2011-03-20

Flemingsberg

Knappt läsbar smal remsa

Knappt läsbar remsa för p-bot / kontrollavgift.
Boten bestod av en smal remsa med sliten text i minimal storlek från Q-park. Oläsligt utan förstoringsglas ! Oseriöst !

2011-03-06

Pappa

Lurades av telefonservicen

När jag ringde er för att jag ej fick någon biljett då jag checkade ut så lovade killen i telefon att han skulle checka ut åt mig. Allt verkade rimligt. Han hade fått mitt incheckningsnummer så det borde inte vara något problem, tänkte jag. Dagen därpå då jag återvände till samma automat (sjukhuset i Gävle) och skulle checka in så fick jag istället ett utcheckningskvitto på 55kr! Gårdagens + denna dags avgift!? Jag hade alltså inte blivit utcheckad som jag blivit informerad.
Jag är så arg för att jag måste stödja dessa inkompetenta skojare varje gång jag besöker ett sjukhus i våra regioner.

Det finns dock inget man kan göra. Detta bolags personal sover gott om natten och köper ett gott kaffe dagen därpå för pengarna de rånat mig på.

2011-03-03

Arroganta

Ett mycke arrogant bemötande när ifrågasättande av beslut är korrekt .kan p vakterna inte varken läsa eller skriva svenska .byt ut Människan i kundtjänst Vilken stropp!!!

2011-02-22

Förbannad

Lagen i privata händer = snart våldshandlingar

På kort tid har både jag och min man fått bot trots att de helt skamlöst lägger botlappen ovanpå giltigt parkeringstillstånd!

Några foton lämnar de inte ut.
Sådant förekommer bara i totalitära stater!

2011-02-17

Besviken

Bryr sig inte om parkeringsregler

Tyvärr utnyttjar Q-park sitt överläge i domstolarna så att de bryr sig inte om att de lappar bilar utan grund. Har försökt överklaga deras beslut att ge mig en bot trots att jag uppfyllde alla skyltar och alla regler för parkeringsplatsen. Efter kontakt med advokat får jag reda på att jag kan betala 400 till Q-park eller betala min advokat ett par tusen för att dra dem till domstol.

2010-12-23

Pontus

Satans lakejer!

Parkera inte på Qparks parkeringar. De har system för att utfärda kontrollavgifter. Ett sätt de använder är att man får ett kontrollnummer om automaten som i många fall enligt många är trasig/felaktig. Via svåråtkomlig kundtjänst per telefon fås ett nummer som enligt kundtjänst är bra att "skriva i framrutan men det behövs inte" säger de. Du är nu lurad och Qpark har redan skickat ut en bil för att samla in en saftig provision i det området.

2010-12-22

Nils

Ej läskunninga!

Har betalt årtbiljett för parkering vid min arbetsplats trots detta har jag vid två tillfällen (då biljetten är väl synlig i framrutan) blivit bötfälld för felparkering. Första gången räckte det med ett överklagande. Andra gången påstod de notoriskt att biljetten inte gällde trots att deras faktura avdelning på telefon upplyste om att den gällde. De vägrade själva ringa fakturaavdelingen och hotade med inkasso. Fakturaavdelningen kunde inte skicka ut skriftligt på att min biljett gällde. Efter ett andra skrifligt överklagande där jag skicka med kopior på faktura och avtal jag hade med dem plus namn på personen på faktura avdelnigen kunde de efter 3 månaders överklagande avskriva boten. Detta har kosta mig många timmars arbete och frustration. Tror aldig jag varit i kontakt med ett så dåligt skött företag!

2010-12-12

Bromma

Oläslig remsa för p-bot / kontrollavgift

Knallgul smal remsa med massor av text i ministorlek är p-boten från Q-park. Oläsligt! Med förstoringsglas kan man läsa.Men OCR-numret är fel enl min bank. Försöker ringa Q-park. Glöm det. Betala inom 8 dagar står det. Fy fan vilket skitföretag. Hur kan det få finnas?

2010-11-30

RAG

Otroligt dåliga, oseriösa skojare!

Upprepade tillfällen får man parkeringsbot utan anledning. När man sedan överklagar får man rätt i sak, misstänker att p-vakterna har provision!

2010-11-02

Självklart

Hur kan ett företag som q-park finnas?

Ni får nog uppdatera er hemsida för ni använder ord som kvalitet och mervärde. Ett begrepp som omöjligt har en anning om vad är. Har ni själva provat komma ikontakt med er kundtjänst. Har pratat med era p-vakter. Även om ni har ett otacksamt jobb som ingen är nöjd med finns det andra företag som är i samma situation men inom andra industrier. De klarar av det. Det måste vara FEL på hela ert sätt att jobba. Även om det är FULLT i alla parkeringsgarage oavsett stad, står det driftas av Q-park kör jag ett varv till. Skulle ALDRIG parkera i ett garage alt gata som ni handhar. Är också noga med att berätta det för alla oavsett krets. Till och med era konkurrenter klarar denna uppgift någolunda bättre även om det är katastrof där. Hade ett annat företag sköts likadant hade konkurskylten hängt på dörren för längesedan. Siste men inte minst, nästan 300000 omdömen, resultatet talar för sig själv = Katastrof.

2010-10-29

helt värdelösa

har inget överseende för av och pålastning

2010-10-26

Arg

Affärsverksamhet - trafiksäkerhet o framkomlighet?

Klockan är 21.20 och jag har precis lämnat min moster vid sin bostad. Utfanför dörren finns skylt om att ur och i lastning medges. Jag hjälper min moster upp i sin lägenhet. Vi hinner växla några ord och när jag kommer ner 7 minuter senare har jag fått en P-bot på 300kr. Jag ser parkeringsvakten söker upp honom och beskriver händelsen. Han måste ha sett mig gå upp med väskorna. Så pass kort tid handlade detta om. Efter min beskrivning tyckte han inte att jag gjort fel, men att jag lämnat bilen inneburit att jag parkerat. Att makulera boten var helt otänkbart. Han har ju bara gjort sitt jobb. Jag ifrågsätter syftet: Trafiksäkerhet och framkomlighet. Hade det varit syftet så hade han kunnat och velat makulera boten. Bakomliggande syftet är enbart att tjäna pengar. Inte så bra i betygskalan borde bytas ut till Oacceptabelt!

2010-10-21

Feldebitering

0 serivekänsla!!!

De som besvarar frågor är helt klart i behov av charmkurs......

2010-10-11

Kent

Noll förståelse.

Fick 800:- i böter för att jag missat att ett årstillstånd nyligen gått ut gällande gästparkering i ett bostadsområde utanför Sundsvall där mina föräldrar bor. Tillståndet låg innanför rutan men var som sagt nyligt utgått. Hämtade omedelbart ett nytt men ingen förståelse från Q-park. Denna bot är betydligt högre än en felparkering i centrum! Vill inte skriva vad jag tycker om företaget för då åker jag dit för förtal.

2010-08-17

Norrman

Legalisert terror

Parkerade i Sollentuna,tyvärr på reserverad plats men med betalad avgift. Fick 450 kr i bot kl 21 lørdag kväll och 450 kr igen Søndag morgon kl 09. De har de lov til. Alla 5 bilar som stod där gick i samma fälla. Utmärkt sätt att plussa på driftresultatet. Med lite mer klartext skulle platserna inte användas av andra än de som de är menade för. Paragrafrytteri av bästa sort.

2010-07-02

Lina

Inte alls nöjd med parkeringsvakterna

Oerhört nitiska är det ända jag säger, dom har provision på hur många kontrollavgifter dom lägger.

Enda anledningen till att dom fick 1 stjärna är att dom är trevliga på kundtjänst.

2010-06-29

Christian

P-fråga

Var i uppsala för första gången och parkerade bilen i deras garage. GIck till automaten drog mitt kort och påbörjade betalningen. Gick sedan ut på ärenden. Kom tillbaka och såg en pbot på min bil.
Jag trodde det fungerade att man checkade ut sin bil vid en utfart med sitt kort som i tex Kista.
Jag checkade då ut min bil och betalade för dem 6h jag stod där inne och har då en pbot för att jag inte betalat...
Som bevis har jag: Biljett betalat med mitt kort där det står inom vilka tidsintervall jag betalat för. Utskrift från min bank på mitt kort att pengarna är betalda för biljettavgiften till car/qpark. Bilen står på mig. Jag kan helt enkelt utan några frågetecken bevisa att jag har betalat men missuppfattat deras system.
Trodde inte detta skulle vara några som helst problem att lösa då jag har betalat och kan BEVISA det. Stoltsera om att man är 3e störst lägger man mycket krut på, men det är nog inte det folk bryr sig om. Hört talas om servicen och bra attityd?

2010-06-11

Vanlig bilist

Lurar sina kunder

Gång på gång får flera böter trots att de betalat i automaten, deras skyltar pekar nämligen till fel automat där identisk biljett inte gäller. Har också fått höra flera historier om folk som fått böter trots att de betalat, men åkt därifrån innan parkeringstiden gått ut, vakterna tar kort och sparar på registreringsnummer. Se upp för liljeholmstorget!!!! Undvik att ta bilen till
nya köpcentret!!! Undvik att ens åka in på q-parks områden! Du riskerar bli fotad och få böter bara du släpper av någon!

2010-05-02

Tant med rollator

Telefonsvarare i Jönköping

1 maj stod en bil med släp med 2 st motocrossmotorcyklar i 4 timmar utanför ett flerfamiljshus (parkering förbj.) och blockerade ingången till huset. Under tiden gjordes flera försök att nå Q-Park (4 tel.nr) utan resultat. Vi betalar säkert en saftig arvode till detta företag med osynliga parkeringsvakter. Dags att byta
bolag för Q-Park har nog inga vakter.

2010-05-02

Tant med rollator

Telefonsvrare

Det är omöjligt att nå Q-Park i Jönköping per telefon. 1 maj stod en personbil med 2 motocross-motorcyklar på en släpkärra i över tre timmar och
blockerade ingången till huset där det bo flera
rörelsehindrade som är tvungna att anlita färdtjänsten. Dessa bilar kom inte fram och Q-Park gick inte att nå under hela tiden. Vi betalar
en hög avgift för dessa osynliga parkeringsvakter.
Dags att byta till en annan firma.

2010-04-20

mongo från kongo

QPARK är bedragare

QPARK tillhör väl ett av de större skojarna. Tyvärr så får vi andra lida för det. De gör definitivt inte sitt jobb och de parkerar själva till höger och vänster och struntar fullkomligt i parkeringsregler. De är svin. Det talar för sig själva, hur lågt kan man sjunka och arbeta för att sätta dit människor bolag...

2010-04-07

Förbannad

Maffia!

Det handlar om Parasiter som stjäl pengar med lagen på sin sida! Man glömmer lätt att sätta tiden på P-snurran om man har ett ärende på 2 minuter och får en bot. Det kallar jag stöld!

2010-02-27

Lurendrejeriare!!!

Ger böter INNAN parkeringstiden gått ut!!! Lurar sina kunder på pengar och parkeringstid. Vägrar laga en biljettautomat vars klocka går fel, trots otaliga mail och telefonsamtal. NI ÄR EN BUNT OSERIÖSA SKOJARE!

2009-12-21

Surkart

Inkompetent personal

Jag blev lappad trots felaktig skyltning. Jag skickade in en bild på den felaktiga skyltningen men de ansåg inte att det var något fel på den. Den vänligaste tolkningen är att både P-vakt och kundtjänst helt saknade kunskaper om hur en parkeringsskylt ska se ut. Dessutom verkar de sakna kunskaper om gällannde parkeringsregler eftersom de fällt för en förseelse som inte existerar. Eftersom jag vägrade betala (bestred) stämde Q-Park mig i domstol. De hade förmodligen inte räknat med att jag skulle ha egna fotobevis. En enda bild tagen ur rätt vinkel vid parkeringstillfället räckte för att visa alla fel. Q-Park förlorade målet i Tingsrätten. Några dagar efter domen ändrade de skyltningen.

När min dotter blev lappad bested hon. Q-Park avslog då bestridandet. Jag har aldrig hört talas om ett parkeringsföretag som avslagit en bilägares självklara rätt att få sitt ärende prövat i domstol.

2009-12-08

Rånad

Inkompetent personal

Jag blev bötfälld trots giltig biljett väl synlig i fönstret. Har redan lagt ner över 1 timme på att överklaga boten (vilket är dyrare än att betala direkt). Dem svarar inte i telefon, har ringt flera gånger och stått i kö för att senare bli nedkopplad. Ska bli intressant och se om jag måste betala i slutändan trots giltig biljett och fotobevis. Dem har i alla fall en bra om än omoralisk affärsidé. Bötfäll så många bilar som möjligt, även dem som betalt för sig, sen vägra svara på överklagan och hoppas att folk tröttnar och betalar (jag gjorde det tyvärr en gång tidigare trots att jag hade giltigt bevis synligt och dem inte hade någon bevisning).

2009-11-30

Jonas

Otäcka banditer

..med lagen på sin sida, verkar det som?!

Bil, båt och motor
R1000834;Parkeringshus, parkeringar