Omdömen om Hotell Ronja
2011-02-15
Peter Svensson
Jag tyckte att det var ett jättebra hotell. Inga varma rum som någon hade skrivit här. De hade ac i varje rum och det var jätteskönt o bo där. Trevligt personal var det också.
2010-08-15
Carro
Vi åkte till hotell Ronja för att sova där och åka till Astrid Lindgens värld dagen efter. Såg fram emot vår lilla semester. När vi parkerade utanför hotellet fanns en liten pool precis bredvid en liten "lekplats för de minsta". Verkligen rätt ställe att placera en pool som är 30 cm djup. När vi sedan kom in i receptionen är receptionisten oerhört otrevlig mot en tysk familj som inte förstår engelska så bra, hon pratar onödigt fort och behandlar dem som de vore rent ut sagt dumma i huvudet för att de inte talar svenska. När det sedan är våran tur ber vi om att få ett rum, vi får ett rum med kök undrar vi om man kan få ett mindre rum eftersom vi bara ska sova en natt. hon är så oerhört otrevlig när hon säger att om vi inte vill ha detta så kan vi lika gärna åka igen. Då säger vi att vi gör det och då lägger hon till spydigt "Lycka till att hitta någonstans att bo i den här stan" Vi åkte så fort vi bara kunde därifrån. Vi kommer aldrig åka dit igen.
2009-08-12
Wolfgang
Ett budgethotell som tar alldeles för mycket betalt.
Halva priset hade varit helt ok. Tar man samma pris som ett riktigt hotel förväntar man sig bra standard på sängar, fungerande möblemang, tvål så det räcker till de som bor i rummet. etc. Desssutom var det otroligt varmt på rummet, i avsaknad av luftkonditionering hade det varit en bra gest att dra ner persienerna. Då hade temperaturen kanska varit bara 27 grader.
Som sagt bara värt hälften att vad de debiterade, undvik detta hotell!
2009-08-10
Fönsterlöst rum, varmt och instängt. De ursäktade sig med att det var deras sämsta rum som bara användes i nödfall och att vi ju var informerade om att vi skulle få det rummet vid bokningen. Jaha???? Nytt för oss... Priset var ändå detsamma. Urtråkig frukostbuffé med trasiga skålar för fil och yoghurt som våra barn höll på att skära sig på (ca 50% av skålarna hade vass kant!!!), sur fil i kylen och endast bake-up baguetter och knäckebröd. Dessutom höll barnstolen på att ramla ihop. Groteska priser med tanke på vad man får, de förstår att utnyttja barnfamiljer som besöker Astrid Lindgrens Värld. Uselt bemötande från personal vid påtalande av brister. Aldrig mer!!!
2009-07-30
Karina
Vi fick ett ostädat, ofräscht rum, ingen personal kunde avhjälpa det samma dag. (Det kom visserligen en äldre herre med skurhink så sent som när barnen hade somnat) Tom. smutsiga lakan, det kunde vi som tur väl var hämta rena själva. Tågen gick tre! meter från sovrummet, dock gick det sista kl 22 och det första kl 7. Pluspoäng för helt ok mat. Gratis minigolf uppskattade barnen. Jag har bott på många hotell och för mig är hotell=lyx, så var det inte här.
2009-07-10
Clarence
Otroligt varma rum. 30 grader på rummet hela dygnet, fick in en fläkt som hjälpte föga. Kommentaren från personalen var att dom också sov på hotellet..... ( hur det nu motiverade mig???) Rumsläge några meter från rälsen som gjorde att barnen som sovit dåligt ryckte till när det passerade. Det blev ingen trevlig dag för oss, som behövde vara fräscha dagen efter. Ingen ekonomisk kompensation, bara möjlighet att få en kall dricka.... Nej, välj något annat!!!!
2009-06-18
Inge
Minimala rum, ofräscha, opersonliga allmänna ytor och ej överensstämmande info, t ex om öppettiderna för frukost.
Efter att ha läst en hel del kommentar här blev jag lite osäkert, men efter att ha varit där så tycker jag lite annorlunda. Mitt rum var fräsch och bra samt att jag blev bemött av trevlig och hjälpsam personal. Tyckte också att priserna kunde ha varit lite lägre men med tanke på att hotellet ligger nästan mitt i stan och nära Astrid Lingrens Värld kan man förstå det lite grann.