Nejdes Cykel o. Motor

Omdömen om Nejdes Cykel o. Motor

2012-01-27

karl N

mycket bra

Trevlig och kunnig personal , ps de som känner sig otrevligt bemötta här kanske ska se sig själva i spegeln och tänka efter lite .

2012-01-21

em

aldrig mer

Har fått mina punkteringar "fixade" här ca 10 ggr. Alltid otrevligt bemötande. De senaste 3 gångerna blir även de sista.

Har aldrig känt mig så ovälkommen i en butik. De som jobbar här vet inte hur man bemöter en kund och verkar dessutom se ner på unga tjejer.

3 punkteringar på 3 veckor på samma däck och ett ifrågasättande av detta är tydligen inte välkommet.

Rekommenderar ingen att komma hit, om man inte uppskattar gubbiga män som inte kan erkänna att de gjort ett misstag och inte gör något för att kompensera.

2011-12-29

Pernilla E

Pernilla E

Mycket trevligt bemötande i denna affären och kunniga , Här har jag varit många ggr och alltid lika bra service . Att vissa anser sig bli otrevligt bemöta här ?

2011-12-20

Punka

Tjuvar

Det är bara tjuvar och pack på detta stället. Rekommenderas absolut inte. Lämnade in en cykel som jag aldrig såg röken av sen.

Svar från Nejdes Cykel o. Motor
2011-12-27

Mycket trist att du kallar företaget för tjuvar , vilket dessutom är förtal . Vi har aldrig åtagit oss en cykel utan att lämna ut densamma . Vi skulle gärna se att du hör av dig ang den "stulna" cykeln så vi får reda ut vad som hänt . du får gärna ringa oss på telnr : 0481-16000 el besöka oss på Långgatan 17
382 41 Nybro
Våra öppettider är mån-fre kl 08.00-18.00
Lörd kl 10.00-13.00
stefan

2011-10-16

Före detta kund.

Mycket otrevliga vid flera tillfällen. Det sämsta jag har varit med om. Handla inte här.

2011-08-19

Dyrt och värdelöst

Ohyggligt otrevliga. Snålast i stan och tar t.o.m betalt för frakt!

Sport och fritid
R1000689;Cyklar - Detaljister