Omdömen om Anlita Smålandsflytt Kalmar
2011-04-04
Sonny
Vem kan tror att det finns så bra Flyttkillar kvar i Flyttbranschen. dom var snabba ,trevliga ,yrkeskunniga
Tack Roger och Ola
2010-09-20
Bästa firma jag har varit med om och flyttat ever...
2010-08-17
Mellströmman
Innan jag anlitade Smålandsflytt lästa jag alla fina omdömen. Det lät för bra för att vara sant. Nu i efterhand kan jag bara instämma i hyllningskören. Allt bra är redan sagt. Vilka killar!
2010-03-14
Smedbyfans
Det bästa jag varit med om när det gäller flyttning. Snabbt, proffsigt och med glimten i ögat.
Tack för hjälpen!
2010-02-27
Kerstin B Kalmar
Tack Roger och Ola! Lika trevliga och proffsiga hela tiden trots all snö, massor av flyttkartonger och tunga möbler! Service utöver det vanliga!
2009-11-14
Birgit & Laurentz
Det kom 2 fantastiska killar och tog hand om allt.Inget gick sönder,vi hade aldrig klarat det själva.Ni t.o.m.placerade ut möblerna där vi ville ha dom.Bra jobbat!
2008-12-05
Stefan
Tack för att ni ordnade med vår mammas flytt från Växjö så smidigt och bra!
Trevliga och lätt att samarbeta med.
2008-07-05
Gunilla
Fixade min flytt till Öland snabbt och smidigt. Allt gick bra i den varma försommarhettan .Tack!!
2008-01-27
Inger B o co
Stort tack för en smidig flytt. Trevligt bemötande, stort kunnande, och effektivt arbete. Vi är helnöjda!!
2007-10-14
Emmabodabo
Tack Ola och Roger !!! Vi skulle aldrig klarat oss på flytten (1/10) utan er. NI KUNDE VERKLIGEN PACKA. Om ca 50 flyttlådor och allt och alla saker var väl behållna.
Kan varmt rekommendera denna flyttfirma, Helt suveräna, proffsiga och snabba o inga problem.
Tack Gubbar för denna flytt med snabbt och bra jobb.