Ringens Bilskola

Omdömen om Ringens Bilskola

2012-05-16

Johan

Jättenöjd

Ringens var toppen! Verkligen nöjd med mina lärare. Lugna och pedagogiska. Nya och fräscha bilar. Och Hanna i receptionen var otroligt hjälpsam.

2012-02-20

Katja

Ett personligt mottagande och professionell undervisning.

2012-04-23

Tack Katja! Ta hand om dig och kör försiktigt.

2011-12-22

Carl

Najs!

Jag gick en intensivkurs på Ringens Bilskola och tyckte det var suveränt. Älskar att skolan ligger centralt mitt i Stockholm och dessutom är mycket fräsch och trivsam. Hade en superduktiga lärare och personalen i receptionen levererar inte bara en grym service utan är också härligt sociala och trevliga. Är 100% nöjd!

2011-10-22

Hanna

Jag är väldigt nöjd

Jag tog mitt körkort på Ringens Bilskola. Jag trivdes jättebra med min lärare. Hon var lugn och metodisk. Receptionen var toppen. Jag fick alltid hjälp att boka om när jag fick förhinder. Det är också jättebra stämning på skolan! Nåt som inte var bra? När jag gick där så var lokalen lite tråkig men jag har hört att det är nyrenoverat nu.

2011-10-23

Hej Hanna!

Vad roligt att du är nöjd. Ryktet stämmer, skolan är nyrenoverad nu. Om du kör förbi någon dag får du gärna komma in och säga hej.

/Nancy med personal på Ringens Bilskola

2011-08-25

Linda

Rekommenderas varmt!

Johnny är en perfekt lärare, kör man med honom från början så lär man sig allt man behöver veta :-)

2011-08-25

Hanna Trolle

Tack för körkortet!

Jag gick en intensivkurs i två och en halv vecka. Jag hade en fantastisk lärare i Johnny och han var tydlig, sjysst och väldigt tålmodig, vilket var precis vad jag behövde efter misslyckad övningskörning hemma. Det var lätt att plugga där eftersom de hade ett klassrum där man kunde läsa teorin eller göra övningsprov. Tack vare dem klarade jag teorin och uppkörningen på första första försöket. Alla var väldigt hjälpsamma och trevliga och min lärare Johnny var den bästa läraren jag kunde ha fått. Han lärde mig att köra bil och det kommer jag aldrig att glömma. Tack!

2011-07-12

NR

Sveriges absolut bästa bilskola

Allt, lärnarna, lektionerna, hur undervisningen lagts upp och det trevliga bemötandet i receptionen. Sen får vi inte glömma körkortet förstås!

2011-06-29

Carolina

Ringens är bra!

Jag köpte ett paket på Ringens bilskola med 20 lektioner och teorikurs/böcker och är jättenöjd. Började köra i november -10 med Thomas som instruktör och det har varit väldigt bra, jag tog kortet nu i juni-11. Läraren Thomas var noggrann, uppmuntrande, trevlig, och realistisk kring min förmåga och hur mycket/lite jag behövde öva och hur många lektioner jag skulle ta.
Utöver paketet tog jag 3 lektioner till men det räckte. Ringens bilskola har varit bra och jag kan rekommendera den, särskilt vad gäller bokningar av lektioner och kontakt med personal och körlärare. Teorikursen och lokalerna känns lite omoderna men det funkade, och som någon skrev tidigare här vore det bra ifall körskolan hade längre öppettider, t ex från kl 08.00, för de som bara kan gå och skriva prov innan/efter jobbet.

2011-07-06

Tack caroline för dem fina rekommendationer. Vi vill bli bäst i Sverige och vi jobbar ständigt på att uppnå det målet.

2011-05-31

Sophia

Jag är jättenöjd med Ringens bilskola. Stort tack till Johnny som varit både lyhörd, peppande och haft stort tålamod under min resa till färdigt körkort!

2011-05-29

Jenni

Toppen!

Tog en 10 dagars intensivkurs på Ringens Bilskola. Jag hade inte kört särskilt mycket innan, på dom här två veckorna lärde jag mig allt jag vet om Bilkörning idag. Jag är supernöjd! Tack vare min duktiga, roliga och lugna trafiklärare Thomas tog jag mitt körkort på 2½ vecka! Tack för allt!!

2011-05-18

Johan K

Kanon!

Skitbra bilskola, bra service och skön samt trevlig personal! Jag körde med Johnny och det gick hur bra som helst, riktigt trevlig, lugn och sansad och väldigt utförlig o hjälpsam. Rekommenderar verkligen Ringens bilskola, har inga som helst ånger och jag har bara positivt att berätta om dom.

2011-07-06

Tack såå mycket Johan

2011-03-18

lovisa

jätte nöjd!

Jag körde med Jonny och hade inte kunnat haft en bättre lärare, är jätte nöjd med ringens bilskola!

2011-03-22

Tack lovisa och kör försiktigt

2011-03-12

Max

Gillar

Bra skola och bra lärare.
Tog mitt körort där och är jättenöjd.
Tack Marie

2011-03-22

Tack Max, det var kul att ha Dig här! Dina vänner är välkomna till oss.

2011-01-06

Lisa

Jätte nöjd!!

Kan varmt rekomendera denna bilskola. Jag gick en intensivkurs (2veckor) och lärde mig så otroligt mkt!
Bra bemötande och riktigt fin och trevlig personal.

Ett extra varmt tack till Johnny som jag körde med och fick mig att både våga, skratta och köra riktigt bra! =)

Det enda som skulle kunna vara bättre är skolans öppettider så man kan sitta å plugga redan från morgonen (öppnar 10) annars Tipptopp!!
//Lisa

2011-03-23

Tack Lisa!
Vi önskar Dig lycka till och kör försiktigt. När det gäller öppettider i receptionen ska vi se framöver om behovet finns.

2010-09-11

Kricke

kock

Bra lärare och mkt pedagogiska. Bra bemötande och bra priser. Körde men en som hette Annika.

2011-03-23

Tackar Kricke.