Västra Berga Bilservice

Omdömen om Västra Berga Bilservice

2008-03-25

Lena

Toppen!

En mycket bra verkstad! Det gjordes en grundlig och noggrann undersökning av min bil, jag fick en bra prisprognos, de har varit behjälpliga på alla sätt som går. Kan ärligt säga att bilen gick på ett helt annat sätt när jag fick tillbaka den! Mycket bra bemötande, bra service, väldigt proffesionella, ärliga, grundliga och noggranna - jag tror inte det kan bli bättre! Fick nys om dem via en vän, och rekommenderar dem varmt!

2007-06-07

Lars

Toppbetyg igen

Bra service, bra prognos på vad det kommer att kosta, snabb och personlig service.

2006-12-27

Lisbeth

Topp Betyg!

Jag kan inget annat än att ge Västra Berga Bilservice ett TOPP BETYG.
Lars och Mikael har alltid varigt vänliga och tillmötesgående när jag har behövt deras tjänster.
När jag har begärt ett prisförslag på en reparation så har detta varigt riktigt.
Lars och Mikael är noggranna med att ta kontakt med mig för att tala om vad som måste göras och vad det kommer att kosta mig. Första gången jag fick kännedom om denna bilverkstad var genom vänner till mig.

Bil, båt och motor
R1000605;Bilreparationer