Tandläkarvillan

Omdömen om Tandläkarvillan

2012-03-17

Mats

Total administrativ röra

Själva behandlingen och bemötandet från tandläkare Omar och tandsköterskan har jag inget att anmärka om. Kliniken verkar dessutom ha modern utrustning.

Däremot blev efterspelet mycket tråkigt då kliniken påstått att jag inte betalat min behandling och gått till kronofogden . Trots att jag varit tillbaka till kliniken och visat upp kvittot jag erhöll vid besöket och dessutom haft omfattande korrespondensens där jag också bifogat ett foto på kvittot.

Efter ett stort antal påminnelser om utebliven betalning och hot om inkasso så vände sig bolaget till sist till kronofogden och ett betalningsförläggande, jag bestred naturligtvis detta och idag är ärendet nedlagt. Även om jag fått rätt till slut så har det tyvärr varit lite störande att under nästa två års tid få alla dessa betalningspåminnelser eftersom man varje gång ett brev anländer undrar vad tusan håller dom på med.

Alla kan göra ett fel men att inte vara kapabel att rätta till sina egna misstag utan bara köra på med sina betalningspåminnelser helt maniskt visar att något är gravt fel på denna tandläkarpraktik alternativt är det så att man satt detta i system för att kunna erhålla dubbelbetalning.

2012-02-24

Mikaela

Professionelt bemötande

Bästa tandläkare på Tandläkarvillan.
Jag har alltid varit rädd att gå till tandläkare och jag har fått det bästa och professionella bemötandet. TUSEN TACK

Hälsa och skönhet
R1000798;Frisk-, hälsovård