Kama Sushi

Omdömen om Kama Sushi

2011-06-29

Hanna Bengtson

Godaste sushin

i Kalmar har Kama Sushi. Kan dock bero på att det är enda restauranten som serverar sushi.
Jag tycker att riset är några grader för varmt, men annars är maten väldigt fräsch och det ät snyggt upplagt på tallrikarna. Priset är på tok för högt, men utan konkurrens kan de ta vilka priser de vill.
Lokalen är inte särskilt mysig, känns mer som en snabbmatsrestaurant. Det funkar om man ska slafsa i sig en lunch, men inte om man vill ha en härlig utekväll. Hur som, en 4a förtjänar Kama!

2011-05-29

Krubbarn

Har potential

Kliver in i den lilla sushirestaurangen och konstaterar att miljön är den samma som de flesta sushiställen i Sverige. Detta är inte till deras fördel eftersom deras sushi är en utav de bättre i landet. Det är en liten detalj som höjer detta ställe, temperaturen på riset. Det är relativt svårt att få ris som är perfekt tempererat på sushirestauranger på budgetnivå. Kama sushi har bemästrat temperaturen på riset samt storlekarna på munsbitarna. Om det inte vore för snabbmatskänslan medengångspinnar och dylikt skulle jag ge en fyra.

2011-05-11

jl

DYRT

Rimligt att betala 270kr för 2 st 12 bitar lax? det är snabb mat och det var för avhämnting. Sveriges dyraste sushi?

2011-05-05

Varning! Denna sushi är extremt beroendeframkallande! Har du en gång provat går det inte att besöka Kalmar utan att gå till Kama.

2010-11-04

Linnéa L Linnéa L

Bäst i Kalmar!!

Dock finns det bara 1 sushi ställe i Kalmar men om det fanns fler så hade Kama sushi varit bäst iallafall!! Världens bästa lunch ställe

2010-10-18

Infernal

Topp!

Garanterat en av nordeuropas bästa Sushi-barer.
Mycket fräsch sushi... mycke bra smak. Passa även på att testa Sashimin... mycket utsökt!

2010-09-01

Kalmarbo

Jättegott!

Är detta Sveriges bästa sushi? Alltid så gott. Och den där japanska senapen man får på en av sushi-bitarna är så fantastiskt god. Personalen är trevlig och restaurangen är enkelt och fint inredd.

2010-08-18

Otroligt gott

2010-04-29

Emelie

Bäst helt enkelt

Har ätit på många olika sushirestauranger i Sverige, men jag är glad att den absolut bästa finns i min hemstad Kalmar!
De är trevliga, det går snabbt och det är alltid fräsched. Tummen upp!
Ska gå dit nu på lunchen. ;-)

2010-04-06

så himla gott

äter ofta här och de har helt underbar sushi, jag älskar den mmm!!

2009-11-29

Elisabeth

Bästa sushin jag ätit!

Riktig toppklass och dessutom får man alltid en trevlig blandning av bitar (inte bara de vanliga med lax, räkor etc) när man beställer 8/12/16 bitar.

2009-11-29

Världklass!

Bäst i Sverige?

2009-08-28

hekan

The real thing

Ett jättebra sushiställe som även har ål, omelett och sådant man nästan annars bara får i Japan. Färskt, nygjort, med rätta spänsten i bitarna och snyggt serverat på japanskt porslin. Priset är också angenämt.

Restaurnager, caféer och Pubar
R1001257;Restauranger