Omdömen om Kama Sushi
2011-05-29
Krubbarn
Kliver in i den lilla sushirestaurangen och konstaterar att miljön är den samma som de flesta sushiställen i Sverige. Detta är inte till deras fördel eftersom deras sushi är en utav de bättre i landet. Det är en liten detalj som höjer detta ställe, temperaturen på riset. Det är relativt svårt att få ris som är perfekt tempererat på sushirestauranger på budgetnivå. Kama sushi har bemästrat temperaturen på riset samt storlekarna på munsbitarna. Om det inte vore för snabbmatskänslan medengångspinnar och dylikt skulle jag ge en fyra.
2011-05-11
jl
Rimligt att betala 270kr för 2 st 12 bitar lax? det är snabb mat och det var för avhämnting. Sveriges dyraste sushi?
2011-05-05
Varning! Denna sushi är extremt beroendeframkallande! Har du en gång provat går det inte att besöka Kalmar utan att gå till Kama.
2010-11-04
Dock finns det bara 1 sushi ställe i Kalmar men om det fanns fler så hade Kama sushi varit bäst iallafall!! Världens bästa lunch ställe
2010-10-18
Infernal
Garanterat en av nordeuropas bästa Sushi-barer.
Mycket fräsch sushi... mycke bra smak. Passa även på att testa Sashimin... mycket utsökt!
2010-09-01
Kalmarbo
Är detta Sveriges bästa sushi? Alltid så gott. Och den där japanska senapen man får på en av sushi-bitarna är så fantastiskt god. Personalen är trevlig och restaurangen är enkelt och fint inredd.
2010-04-29
Emelie
Har ätit på många olika sushirestauranger i Sverige, men jag är glad att den absolut bästa finns i min hemstad Kalmar!
De är trevliga, det går snabbt och det är alltid fräsched. Tummen upp!
Ska gå dit nu på lunchen. ;-)
2010-04-06
äter ofta här och de har helt underbar sushi, jag älskar den mmm!!
2009-01-04
dottie
Väldigt bra sushi. Fisken bara smälter i munnen.. Jag kan verkligen rekommendera Kama Sushi.
2008-12-30
Underbar sushi, bra service och rimliga priser!!!
2008-12-28
jag
De har lugnt den godaste sushin jag har ätit! Enda nackdelen är att det är svårt att få plats vid lunch. De skulle behöva större lokal, men så gott!
2008-12-11
Sue
Det ör OK, men absolut inte bra. Men bara att dom finns nu när aqua är borta kanske man skall vara glad som sushiälskare. Fast kolla gärna med ngn som kan göra sushi på "riktigt". Fortsätt kämpa
2008-11-18
Zacko
Jag har ätit på de flesta av de bästa sushi restaurangerna både i Sverige och övriga världen och må säga att detta är väldigt väldigt bra. För att vara i Sverige och ha de priser dom har måste jag säga att det här är det bästa sushi stället. Utmärkt mat och mycket trevlig personal. Perfekt kombination
2008-11-12
Linn
Jag hade aldrig ätit sushi och så drog en kollega med mig hit - underbara människa! Nu kan jag inte leva utan Kama Sushi, har jag inte tid att äta när jag är i Kalmar (bor 7 mil iväg) tar jag helt enkelt maten med mig hem. Deras inlagda ingefära skulle jag kunna sälja min själ för.... Otroligt gott och kan verkligen rekomenderas!
2008-07-10
Titti
Otroligt gott och trevlig service. Rekommenderas varmt.
2007-09-19
Frächt och snyggt, bra kvalitét på maten och god service samt trevlig personal.
2007-07-28
Z
Har käkat sushi sedan jag var 1 månad gammal och jag måste ge denna sushin ett stort plus med tanke på att vi är i Sverige samt att priset är mycket rimligt. Personalen är också väldigt trevliga och kunniga.
2007-07-03
Britta
Jättegod sushi - och då har jag ätit sushi på många ställen i världen!
2007-03-06
Nöjd kund
supergott, fräscht, personalen är helt klart serviceminded, svenska killen genomtrevlig
2007-01-17
AJ
Mycket god sushi. Kanske lite dyrt men väldigt gott.
2007-01-12
dt
Vegitariska alternativet är också bra!
Bra bemötande av omtänksam personal!
Supergoda vegitariska rullar med sesamfrö!
2007-01-06
Macke
Personal = bäst.
Mat = bäst.
Service = bäst.
Kama Sushi är mitt favoritställe i Kalmar. :) Äter där 2-3 gånger i veckan.
2006-11-14
Jenny
Väldigt god sushi, fräsch miljö och otroligt trevlig personal! Är såklart lite dyrare än andra lunchalternativ men det är det värt 100 gånger om!
2006-11-06
PS
Har ätit sushi på många orter i Sverige och detta är den bästa sushibaren än så länge..
2006-09-01
Jag åt min första sushi på kama sushi, nu vill jag inte äta den ngn annanstans. Det finns ingen godare än där! Visserligen kostar den dubblet så mkt som en pizza, men den är 10 ggr så nyttigare!
2006-08-29
KP
Fräsch restaurang med en mycket trevlig personal. Gott och nyttigt.
2006-08-22
AJ
Jättegod sushi och trevlig personal, kan verkligen rekomendera Kama Sushi!

i Kalmar har Kama Sushi. Kan dock bero på att det är enda restauranten som serverar sushi.
Jag tycker att riset är några grader för varmt, men annars är maten väldigt fräsch och det ät snyggt upplagt på tallrikarna. Priset är på tok för högt, men utan konkurrens kan de ta vilka priser de vill.
Lokalen är inte särskilt mysig, känns mer som en snabbmatsrestaurant. Det funkar om man ska slafsa i sig en lunch, men inte om man vill ha en härlig utekväll. Hur som, en 4a förtjänar Kama!