Omdömen om TaxiKurir i Stockholm AB
2011-09-14
Helene Olsson
110914 straxt efter kl 09,00 så är det en mörblå/svart taxi kurir bil med detta nummer på bildörren som försöker preja mig av vägen i samband med avfarten till Märsta... Det kunde ha gått illa, personen ska inte ha körkort och verkligen inte ha hand om andras liv.. Väldigt synd att jag inte såg reg skylten.
2011-08-22
Magnus
Kanon resa! Ren och fin bil, service i världsklass!
2011-02-25
Bengt
Kör omväg till en av stockholms kändaste adresser. Inte så bra
2011-02-02
Sam C.
Skitig bil, luktar illa i bilen(förmodligen av föraren), talar väldigt dålig svenska. han visste inte var slottsbacken ligger!!!
Aldrig mer kurir!
2011-01-28
Föraren har ingen synlig legitimation när vi åker med honom. Är nog ganska säker på att det inte är en legitimerad förare, ingen koll på hur GPS'en fungerar och flera märkliga saker händer. Och varför ska alla taxichafförer prata i telefon privat under resan?! Taxiförare är ett servicyrke så jag vill slippa lyssna på privata samtal eller på samtal som jag inte förstår då de är på ett annat språk. Det är ganska oförskämt och otäckt.
2010-08-24
Laban
När man har trafik som yrke, kan man förvänta sig att chaufförerna kör enl. regelboken. Blinkers används ej och de står på trottoarerna fast det finns plats på gatan m.m. Mailade kundtjänst, men fick inget svar andra gången.
2010-06-30
Åkte idag med taxi kurir, åkte med start 23.55 enligt taxa 2 på fönstret i taxi bilen på taxa 2 med uppgift om kilometerkostnad 10.70 kr, vilket ger 175.48 fick i verklighet betala 267.00, vilket ger 16.28 kr per km.
Vid kontakt med Taxi kurir hänvisar man till reklamation, eller att man inte kan göra något.
Åkte från Gamla Stan till Saltsjöbaden och det finns inte så många trafikljus under denna sträcka, okej stopp 2 minuter för att saltis tåget kom, men för övrigt inget inder.
Tim taxan enligt dekal på fönsterrutan var 365 kr (350 kr), resan tog 17 minuter !
2010-01-30
aldrigmer
Jag har reklamerat min resa i mitten av oktober 2009,då lovade de att återkomma med svar inom ca. 2-3 veckor.Det gick två månader utan att ha fått någon svar,så jag mailr igen och påminner om att jag väntar fortfarande på svar.
Då får jag en kort mail där de säger att de har mycket att göra och återkommer inom kort.
Nu nalkas februari 2010 och jag har fortfarande inte fått någon som helst svar från deras reklamationsavdelning.Man får fråga sig nu varför är deras reklamationsavdelning så upptagna???
Anledning till reklamationen var att jag beställde taxi kl. 06 på morgonen.Kl. 05:45 knackar deras chaufför hos mig,jag påpekar att han är lite tidig men han tycker att det gör inget,vi kan åka nu om du är klar.Jag plockar mina grejer går ut och vi åker 05:53.När jag skulle betala sen blir jag chockad med en summa på 720 kr detta pga att vi åkte innan kl. 06.När jag bokade kvällen innan så fick jag ett prisförslag av telefonisten på ca. 450:- Kännde mig minst sagt rånad,så lågt Taxi Kurir.
2010-01-05
NADKSE
Trafiken ger stress, taxibranchen är tuff, någon måste göre jobbet. Kan man vara trävlig och sympatisk, har man bra chans till en trävlig resa..
2009-12-14
Knd
Trevligt med chaufförer som tar hand om sina bilar så att det blir trivsamt för kunden att åka med.
2009-11-09
Bilburen
TaxiKurirs förare bör vara medvetna om att deras beteende i trafiken påverkar med-trafikanters val av taxi. Otrevlig förare med dåligt uppförande gör att jag kommer att välja något annat bolag när jag behöver en bil.
2009-01-23
p-m
taxi 020 har både bra och dåliga förare så är det bara
2008-12-26
anders
åkte från stan till åkersberga. hade bara typ 150 spänn och inga pengar på kortet, så jag lämnade kortet i pant och gick in och hämtade pengar. när jag kolla kontoutdraget så har han dragigt hela beloppet på kortet, så det blev övertrasserat. jag fick alltså betala 700 spänn två gånger.
2008-12-21
Robban
Tycker det är skrämmande att flera chaufförer har blivit arga för att man vill betala med kort! Skandal!
2008-12-21
Fia
Jag åkte från Arlanda och chauffören pratade i sin mobil (på sitt språk) hela resan, körde därmed fel och när jag sa till sa han att ja fick vänta för han satt i telefonen! Sen bad han inte ens om ursäkt utan ja fick tom plocka ur mina resväskor själv. Kommer ALDRIG mera åka med Taxi Kurir Stockholm!
2008-11-22
Lotta
Slog nästan till mig när jag ville betala med kort fast pris från Cityterminalen! Föraren sa att detta pris endast gällde cash annars blev det 50 kr mer. LÖGN!
2008-11-16
Markus G-S
Taxi Kurir är ett väldigt bra taxi bolag och varför jag röstar på det är för att min far jobbade där en gång i tiden.
2008-09-10
Hasse
Min fru stod och väntade i öven en timme på Arlanda. Och då hade hon beställt taxin en vecka i förväg. Att ringa till detta företag var dessutom enormt frustrerande, ty deras anställda är både arroganta och oprofessionella. En otrolig detalj, förresten: den ursprunglige taxiföraren hämtade inte min fru, utan en annan person. Därför var taxiföretaget tvunget att skaka fram en annan bil. Totalt blev min fru en och en halv timme försenad.
2008-08-15
Pelle
Har använt Kurir i snart 10 år och är nästan alltid nöjd
2008-03-06
Fd kund 2
Taxi Kurirs chauförer hittar väldigt dålig. Gör dåliga vägval och kör längsta vägen, till nackdel för kunden. Verkar som om dom tror att man inte hittar bara för att man talar med dialekt. Kan inte be om ursäkt när de kör fel. Jag kommer inte att åka med Taxi kuri i Stockholm igen
2008-02-29
Karsten
Taxin kom i tid allt funkar bra.Åker mellan Arlanda och sollentuna och taxi i sollentuna funkar bra
2007-08-09
fd kund
Vid 2 tillfällen har personalen i växeln lagt på luren, USELT så gör man inte till en kund när man har ett servicearbete.
2007-06-10
Marie
Tusen tack till S i växeln som såg till att min krassliga dotter efter många turer kom hem! Chauffören hittade varken min dotter eller slutdestinationen... Men med S's långa samtal och guidning gick det bra, det tog tid men dottern kom hem. Tack vare S ringer jag gärna Kurir igen, trots chauffören!
2007-05-17
ofta nöjd
alltid god service i växeln å snabba framkörningar hittar bra vi kunder kanske tror att vi kan mera men jag har upptäckt att de flesta av förarna kan många smitvägar så att det blir bättre vägför oss
2007-05-11
Liljenberg
Taxi kurirs superbussiga förare gjorde att jag och min familj, som rest från vårt hem i London med alla klappar, kunde fira jul med hela släkten i Gotland trots att vårt flygplan till Arlanda var kraftigt försenad. För ett väldigt överkomligt pris, och med satellit navigeringen inställd på fartkamerorna, och framförallt mot alla odds, körde han med ilfart mot Nynäshamns färjeterminal och fungerade som en lugnande faktor för oss alla. Det var enda avgången på den enda dagen vi kunde komma med, då allt annat var fullbokat. Så visst finns jultomten.
2007-04-06
Förarna hittar inte och man får alltid vänta på bil i en evighet...
2007-02-24
Chauffören var sur och vrång. Svarade inte på tilltal, Tackade inte för dricksen och lät oss själva dra ut bagagen
2006-12-30
ELZ
Pigg och trevligt bemötande trots att det inte går att förbeställa en taxi på nyårsafton, Tyvärr kommer jag inte ihåg hennes namn men jag hat precis talat med henne 21.00 30/1 2006
GOTT NYTT ÅR hls Eva-Lena Z
2006-11-24
Otroligt otrevliga förare, svårt för språket, vägrar köra den väg man önskar och alltför sällan i tid när man förbokat. Ringer endast till dom när alla andra bolag inte har nån ledig taxi.
2006-10-17
Glad
...till chaufförerna som kör skoltaxi.
Mycket trevliga och hjälpsamma.
Ni är bäst!!
2006-09-03
Nisse
Slarviga och lite nonchalanta förare. Unviker dem
2006-08-10
SlimFit
Åker alltid med Kurir. Trevliga och serviceminded.

Visserligen är TaxiKurir Sveriges största taxiorganisation. Men betyder det att man anställer vilka personer som helst att representera deras företag?. Får förarna inga utbildningar? framförallt i trafikvett. Det körs mot rött, görs förbjudna u-svängar över dubbla heldragna linjer, farliga omkörningar, ligger farligt nära andra bilar m.m m.m. Dessutom vet dem sällan vart en viss adress ligger, utan måste slå upp det eller kontakta någon. Det är också svårt att föra en konversation med majoriteten av förarna pga den dåliga svenskan. Vilket bäddar för missförstånd. Deras bilar är oftast smutsiga både ut och invändigt, gamla och sunkiga årsmodeller, trasiga strålkastare, spricka över hela vindrutan, vilket är trafikfarligt!!.