Laddar...

Just nu 297 384 omdömen

Fler träffar Budservice Hägersten

TaxiKurir i Stockholm AB

Tel 08 - 30 00 00, Instrumentv. 2, 126 53 HÄGERSTEN
2,97 Baserat på 33 röster.

Vad tycker du?

Rejta!

33 omdömen för TaxiKurir i Stockholm AB:

RSS

2010-01-30

aldrigmer

Så lågt Taxi Kurir

Jag har reklamerat min resa i mitten av oktober 2009,då lovade de att återkomma med svar inom ca. 2-3 veckor.Det gick två månader utan att ha fått någon svar,så jag mailr igen och påminner om att jag väntar fortfarande på svar.Då får jag en kort mail där de säger att de har mycket att göra och återkommer inom kort.Nu nalkas februari 2010 och jag har fortfarande inte fått någon som helst svar från deras reklamationsavdelning.Man får fråga sig nu varför är deras reklamationsavdelning så upptagna???Anledning till reklamationen var att jag beställde taxi kl. 06 på morgonen.Kl. 05:45 knackar deras chaufför hos mig,jag påpekar att han är lite tidig men han tycker att det gör inget,vi kan åka nu om du är klar.Jag plockar mina grejer går ut och vi åker 05:53.När jag skulle betala sen blir jag chockad med en summa på 720 kr detta pga att vi åkte innan kl. 06.När jag bokade kvällen innan så fick jag ett prisförslag av telefonisten på ca. 450:- Kännde mig minst sagt rånad,så lågt Taxi Kurir.

2010-01-05

NADKSE

KOMUNIKATION

Trafiken ger stress, taxibranchen är tuff, någon måste göre jobbet. Kan man vara trävlig och sympatisk, har man bra chans till en trävlig resa..

2009-12-14

Knd

Ordning

Trevligt med chaufförer som tar hand om sina bilar så att det blir trivsamt för kunden att åka med.

2009-11-09

Bilburen

Oredig Chaufför

TaxiKurirs förare bör vara medvetna om att deras beteende i trafiken påverkar med-trafikanters val av taxi. Otrevlig förare med dåligt uppförande gör att jag kommer att välja något annat bolag när jag behöver en bil.

2009-10-18

Pierrie

Prisvärda och bra service

Alltid trevliga och jag kan ta en Kurirbil på de flesta orter jag flyger till.Dessutom så har jag ett rabattkort som jag får genom företaget som ger mig en bra rabatt både i tjänsten och privat.

2009-10-08

Annika

Bäst

Dagens ros till Karin! Tack för att du på ett hjälpsamt och supertrevligt sätt hjälpte mig och min dotter så hon kommer till och från Nacka Gymnasium.

2009-02-19

missnöjd

miss skött förare

Förare körde från Arlanda till kista med 150/160 km/t ,då sa jag till honom att kan du snälla sänka farten, sa förare därefter att jag prata för mycket ,om jag vill kan lämna mig på motor vägen och dessutom detta körning är ej lönsamt sa han. Man ska inte förvänta sig för detta taxibolag jag hör mycket missnöjda kollegor av Taxi kurir så hoppas deras ledning är inte samman. Många på taxi kurirs förare är också missnöjda på deras växel .växel personalen är ej sköt samma heller och dem är riktiga rasister de snor körningar från övriga och ge till de som känner...ojdå det är fruktansvärt dåliga omdöme hör man av Taxikurir .

2009-02-01

Taxikund

Bäst i Stockholm

Bästa taxibolaget i Stockholm.

2009-01-23

p-m

taxi 020 ett bra företag

taxi 020 har både bra och dåliga förare så är det bara

2008-12-26

anders

blev lurad

åkte från stan till åkersberga. hade bara typ 150 spänn och inga pengar på kortet, så jag lämnade kortet i pant och gick in och hämtade pengar. när jag kolla kontoutdraget så har han dragigt hela beloppet på kortet, så det blev övertrasserat. jag fick alltså betala 700 spänn två gånger.

2008-12-21

Robban

Skrämmande

Tycker det är skrämmande att flera chaufförer har blivit arga för att man vill betala med kort! Skandal!

2008-12-21

Fia

USLA chaufförer!

Jag åkte från Arlanda och chauffören pratade i sin mobil (på sitt språk) hela resan, körde därmed fel och när jag sa till sa han att ja fick vänta för han satt i telefonen! Sen bad han inte ens om ursäkt utan ja fick tom plocka ur mina resväskor själv. Kommer ALDRIG mera åka med Taxi Kurir Stockholm!

2008-11-22

Lotta

fruktansvärt

Slog nästan till mig när jag ville betala med kort fast pris från Cityterminalen! Föraren sa att detta pris endast gällde cash annars blev det 50 kr mer. LÖGN!

2008-11-16

Markus G-S

Fars gamla jobb. Funkar väldigt bra.

Taxi Kurir är ett väldigt bra taxi bolag och varför jag röstar på det är för att min far jobbade där en gång i tiden.

2008-09-10

Hasse

Skamfläck för taxibranschen

Min fru stod och väntade i öven en timme på Arlanda. Och då hade hon beställt taxin en vecka i förväg. Att ringa till detta företag var dessutom enormt frustrerande, ty deras anställda är både arroganta och oprofessionella. En otrolig detalj, förresten: den ursprunglige taxiföraren hämtade inte min fru, utan en annan person. Därför var taxiföretaget tvunget att skaka fram en annan bil. Totalt blev min fru en och en halv timme försenad.

2008-08-15

Pelle

Funkar bra

Har använt Kurir i snart 10 år och är nästan alltid nöjd

2008-03-06

Fd kund 2

Längsta vägen

Taxi Kurirs chauförer hittar väldigt dålig. Gör dåliga vägval och kör längsta vägen, till nackdel för kunden. Verkar som om dom tror att man inte hittar bara för att man talar med dialekt. Kan inte be om ursäkt när de kör fel. Jag kommer inte att åka med Taxi kuri i Stockholm igen

2008-02-29

Karsten

Helt ok

Taxin kom i tid allt funkar bra.Åker mellan Arlanda och sollentuna och taxi i sollentuna funkar bra

2007-08-09

fd kund

service

Vid 2 tillfällen har personalen i växeln lagt på luren, USELT så gör man inte till en kund när man har ett servicearbete.

2007-06-10

Marie

Rosor till växeln!

Tusen tack till S i växeln som såg till att min krassliga dotter efter många turer kom hem! Chauffören hittade varken min dotter eller slutdestinationen... Men med S's långa samtal och guidning gick det bra, det tog tid men dottern kom hem. Tack vare S ringer jag gärna Kurir igen, trots chauffören!

2007-05-17

ofta nöjd

alltid sjysta förare & växelpersonal

alltid god service i växeln å snabba framkörningar hittar bra vi kunder kanske tror att vi kan mera men jag har upptäckt att de flesta av förarna kan många smitvägar så att det blir bättre vägför oss

2007-05-11

Liljenberg

Jultomten finns!

Taxi kurirs superbussiga förare gjorde att jag och min familj, som rest från vårt hem i London med alla klappar, kunde fira jul med hela släkten i Gotland trots att vårt flygplan till Arlanda var kraftigt försenad. För ett väldigt överkomligt pris, och med satellit navigeringen inställd på fartkamerorna, och framförallt mot alla odds, körde han med ilfart mot Nynäshamns färjeterminal och fungerade som en lugnande faktor för oss alla. Det var enda avgången på den enda dagen vi kunde komma med, då allt annat var fullbokat. Så visst finns jultomten.

2007-04-08

B.Styygg

Smutt!

Funkar perfekt bra pris! Gryningsblot

2007-04-06

VÄRDELÖST

Förarna hittar inte och man får alltid vänta på bil i en evighet...

2007-02-24

Service

Chauffören var sur och vrång. Svarade inte på tilltal, Tackade inte för dricksen och lät oss själva dra ut bagagen

2006-12-30

ELZ

Jättetrevlig tjej i växeln idag

Pigg och trevligt bemötande trots att det inte går att förbeställa en taxi på nyårsafton, Tyvärr kommer jag inte ihåg hennes namn men jag hat precis talat med henne 21.00 30/1 2006 GOTT NYTT ÅR hls Eva-Lena Z

2006-11-24

Usla förare!!

Otroligt otrevliga förare, svårt för språket, vägrar köra den väg man önskar och alltför sällan i tid när man förbokat. Ringer endast till dom när alla andra bolag inte har nån ledig taxi.

2006-10-17

Glad

Många rosor

...till chaufförerna som kör skoltaxi. Mycket trevliga och hjälpsamma. Ni är bäst!!

2006-09-03

Nisse

Inte bra

Slarviga och lite nonchalanta förare. Unviker dem

2006-08-10

SlimFit

Supertrevliga förare

Åker alltid med Kurir. Trevliga och serviceminded.

2006-03-29

Loffe

Dålig lokalkännedom!

Hittar sällan eller aldrig till Folkungagatan. Där jag bor. Måste alltid visa vägen.

2006-03-28

Bengan

Utmärkt service

Ringde och fick en bil bil omgående. det kom en chaufför som var otroligt serviceminded.

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)

Rejta

TaxiKurir i Stockholm AB

Titeln är för kort (minst 3 tecken) Titeln är för lång (max 50 tecken)
Omdömet är för kort (minst 3 tecken) Omdömet är för långt (max 1000 tecken)
Signaturen är för lång (max 25 tecken)
E-postadressen är för lång (max 100 tecken) Ange korrekt e-postadress Ange e-postadress om du vill bli kontaktad

Anmäl omdöme
Anmäl företagssvar

Anmäl omdömet om du tycker att det strider mot Rejtas regler.
Anmäl företagssvaret om du tycker att det strider mot Rejtas regler.

Varför vill du anmäla omdömet? Varför vill du anmäla svaret? Meddelandet är för lång (max 1000 tecken)
Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för lång (max 100 tecken)

Länka till Rejta.se

Din Rejta-box:

Rejta

Något gick fel. Försök igen.

Företaget svarar på omdömen

Representerar du företaget? Här kan du svara på tidigare omdömen

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken) Du måste skriva ett svara
Ange e-postadress Ange korrekt e-postadress E-postadressen är för läng (max 100 tecken)

Tipsa en vän

Skicka den här sidan

Mottagare

Meddelandet är för längt (max 1000 tecken)
E-postadressen är för läng (max 1000 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress För mänga mottagare (max 10)
(skicka till fler: namn1@adress.se, namn2@adress.se)

Avsändare

Namn är för läng (max 50 tecken) Ange namn
E-postadressen är för läng (max 100 tecken) Ange e-postadress Du måste ange en giltig e-postadress Ange bara en avsändare
Fel kontrollkod Du måste ange rätt kontrollkod

Visa omröstning på din sida

Din Rejta-box:

Dagens omröstning

image
Vilken film på biograferna lockar dig mest just nu? (Samarbete med Moviezine)