Omdömen om Birkastans Restaurang & Pizzeria
2011-02-01
Mindre kul
Stora pizzor, den vegetariska är god! Åt dock en pizza med "hemmagjord köttfärssås" och blev liggandes med matförgiftning i tre dagar.
2010-12-03
Alex
jag har käkat den enorma pizzan bagio min vavo i 5 år och än idag har jag inte tröttnat på den .
de är bäst =)
en trogen kund / Alex
2010-09-09
Ewa
Visserligen har ni jättestora pizzor men varför är det så MYCKET vitlök i såsen och så lite ingredienser på pizzan. Beställer man en vanlig vesuvio så kan man nästan räkna skinkbitarna. Näe, mindre vitlök och mer "grejer" så kanske jag återkommer.
2010-02-02
Heri
Ja, du läste rätt! Jag går till stället i Sthlm som gör dom största pizzor jag sett, men min favorit rätt här, är deras Hawaii sallad, som jag får nybakat bröd till och vitlöksdressing! Supertrevlig personal och vi får alltid plats att sitta, även om det är ont om platser!
2009-07-09
M224
Stora och tunna pizzor som smakar bra. Mycket trevlig och barnvänlig personal. Lokalen var mysig men liten och när det är mycket folk så blir den trång.
2009-06-27
G
En riktigt god pizza. Satt bra efter en dags flytt. Plus att dom har bärs!
2009-02-14
Karlberg
Jag tycker att ni är prisvärda då pizzorna är sååå stora. Räcker till middag och lunch dagen efter. Jag tar alltid med mig hem, tycker att det är för trångt att sitta hos er, men det är väl lite det som är charmen. Rekommenderar som hämtställe!
2008-11-05
miriam
Perfekt familjeresturang, perfekt läge mitt i Birkastan. Ett måste för alla som bor där. Stora och tunna pizzor till ett mycket bra pris.
2008-10-10
ALLTID när jag är i krokarna så äter jag här, även när jag inte är hungrig, lider av "just in case syndromet" vet aldrig när man får äta här igen.
2008-09-02
Nyman
Gott, snabbt och stora. Helt klart värt att besöka. Opsss... måste dra beställde just en pizza!
2007-12-10
Rich
dyra pizzor, men man får vad man betalar för. otroligt stora pizzor och väldigt goda. måna om sina gäster. kunde dock ha varit större.
2007-10-28
Jesper L
Stockholms överlägset godaste pizzor. Tunna och stora. Dyra, men det är de absolut värda.
2007-09-07
123456
bästa pizzerian i hela sverige.......
2007-08-18
Va länge sen ja åt så här goda pizzor , sen att storleken på dom är enorm är ett stort
2007-07-16
folo
Tunna, stora, mycket goda pizzor. Lokalen är mysigt inredd och trevlig om man inte kommer när det är fullsatt (vilket det av förståeliga skäl ofta är). Se till att skynda hem vid beställning för avhämtning. Märkt att pizzorna kallnar fort då de är så tunna.
2007-06-20
jonas e
billig lunch med stor portion och god mat, har husmanskost
2007-05-29
Bobo
På väg till tillfällig övernattning i Birkastan wappade vi för att hitta hämtpizza att beställa från bilen. Birkastans pizzeria låg rätt och efter att i telefon gjort mer av en "påläggsbeställning" än pizzasortbeställning anlände vi lagom för att hämta nygräddade, superstora och häftigt läckra pizzor. Andra glada överraskningar väntade: Glad och vänlig personal, klubbor till barnen och förvånansvärt bra priser. Hit vill vi igen!
2007-05-10
Petra
Birkastans pizzeria hör verkligen till de ställen som är värt en omväg! Den lilla lokalen är inget att skryta med och inte inredningen heller men allt annat är toppen. Personalen är verkligen duktiga på att ge bra service och ser till att alla gäster trivs. Pizzorna är enorma och smakar jättegott! Det finns något för alla smaker och vill du inte ha pizza finns det annat att välja på. Ett besök här ett måste!!
2007-04-18
malin
Godare pizza finns inte och inte trevligare personal heller, suveränt med fler vegetariska alternativ
2007-03-18
Monika
Handlar här såå ofta, bästa take a way pizzorna i hela stan! Super!
2007-03-16
Oscar Ferm
Helt klart stans bästa, största och goaste pizzor... Äter här varje fredag.
2007-02-15
/Chrille
Efter så många år som restaurangen funnits har jag aldrig blivit besviken på maten. Ett ställe som jag varmt rekommenderar till samtliga
2007-02-03
Finsmakare
Det är klass på den här pizzerian ,pizzorna är stora, smakar underbart, bra service etc.. Rekommenderar denna pizzeria till alla !!!
2006-10-07
knutars
stora pizzor i all ära, men smaken är inte stockholms bästa. lite småsunkig inredning, trist att sitta ute på ett sluttande underlag osv. lik förbaskat äter jag här emellanåt :-)
2006-09-08
fkr, Idh
Ni måste testa Jessicas special, är som att komma till himeln
2006-09-01
Daniel
Som alla nämner är pizzorna här både goda och väldigt, väldigt stora men nått som också bör nämnas är att dom har flera stycken vegetariska varianter!
Rekommenderas varmt
2006-05-30
smarrigt
maten är enormt bra och stora portioner och pizzor är jy inte ett minus? tans i särklass största pizzor utan att tveka..tack för maten ;)
2006-03-30
Mums
Maten var unbderbart god och servicen var superbra. Tack för en riktig kulinarisk upplevelse.
2006-03-03
...
Goda, gigantiska pizzor. Sallad ingår!
Trång lokal, men pizza vill man ju ändå mest köpa hem ju!

Bra smak och mycket för pengarna!