Stadsbudsbolaget

Omdömen om Stadsbudsbolaget

2011-10-18

Lennart Ekström

Seriöst/proffessionellt

Vi anlitade dem på rekommendation.
Redan vid planeringsmötet hemma, gav de ett mycket seriöst och trevligt intryck.
Det visade sig stämma, de kom punktligt som lovats, de jobbade snabbt med att bära, var försiktiga ingenting gick sönder.
Hela tiden med en glad och trevlig stämning, vi kan inte vara nöjdare och rekommenderar dem varmt

2011-07-20

Jens

Snabbare och billigare än planerat!

Vi valde Stadsbudsbolaget baserat på de omdömen som lämnats på Rejta. Vi är mycket nöjda. Det blev 40 % billigare än indikerat och jobbet utfördes proffsigt och effektivt av trevlig personal.

Rekommenderas starkt!

2011-06-18

Susanne Wåhlén

Susanne i Bålsta

Fantastiskt! Snabbt och bra packat. Flytten gick smidigt med killar som verkligen kämpade på.
Samtidigt gav dom det där lilla extra som man inte förväntar sig. Toppen! Rekommenderas!

2011-03-05

Skinnarviksringen

Supersmidig flytt!

Oerhört proffsig flyttfirma med helt rätt inställning och stor förståelse för kundens behov.

2010-08-31

Södermalm

Stor besvikelse

Vi hade läst att Stadsbudsbolaget skulle vara toppen. I stället drog de ut på tiden genom att två man mest stod och latade sig/sms:ade på gatan medan det bara var en som jobbade på (bra) i lägenheten. Vi är rätt flyttvana och bra logistiker och det var tack vare oss som det inte drog ut ännu mer på tiden. För övrigt gjorde de en kraftig/djup repa i parkettgolvet. Vi är väldigt besvikna.

Svar från Stadsbudsbolaget
2010-09-02

Vi har inte fått in någon anmälan på skadat golv. Jag har kontaktat dom senaste flytten (Jul-Aug) till/från Södermalm. Alla dom kunderna var nöjda med oss. (har jag missat Er?) Jag har även kontaktat Rejta för att få kontakt med Er, men misslyckades. Ingen av oss känner vid denna omdöme. Vi ber Er vänligen kontakta oss snarast för att vi ska få reda på vilken flytt detta gäller samt att i så fall göra rätt från vår sida.
Mvh Kristina Koponen/Stadsbudsbolaget 08-214970, 214975, info@stadsbudsbolaget.se

2010-07-10

Linda & Fredrik

Kanonfirma

Flytten gick över all förväntan! Vågade först inte anlita en flyttfirma för allt "kastande" med vårt bohag, men efter att ha läst alla omdömen så gjorde vi det ändå. Det har vi inte ångrat en minut! De var otroligt rädda om våra grejer, trevliga och snabba, mycket proffsigt gjort! Och så blev det dessutom billigare än vi trodde, och billigare än vi själva hade kunnat göra det för!
/Nöjda nyinflyttade Trosabor

2010-07-09

A. Eriksson

Rekommenderas vid företagsflytt!

Mycket professionella, effektiva och trevliga. Flytten av hela kontoret gick mycket smidig, från första kontakt, dessutom till ett bra pris.

2010-07-08

Sara och Christina

Kanonservice!

Killarna var för det första supertrevliga, snabba och oerhört hjälpsamma. De skyndade på för vår skull och brydde sig inte alls om pengarna, de var väldigt serviceminded och det märks att kunden kommer i första hand. Toppen, högsta betyg får dom helt klart!

2010-06-10

Christian

Allt man kan önska sig!

Jag anlitade dem för att flytta hela bohaget, min andra flytt på ett år. De jag anlitade förra gången hade sönder möbler och strulade med ersättningen, trots att de var försäkrade. från Stadsbudsbolaget fick jag däremot ett maxpris efter besiktning, vilket jag räknade med skulle bli vad jag skulle betala. Men alla slet som galningar vid flytten och det gick snabbare, vilket innebar att jag betalade mindre! Hela tiden har alla varit snabba och mycket trevliga, allt från när jag hämtade lådor, ringt kontoret och på flytten. Kan verkligen rekommendera dem! Och den här gången gick inget sönder!

2010-05-25

H Franzén

Mycket bra flytt

Vi valde Stadsbudsbolaget för att de hade många positiva omdömen i Rejta.se. Här kommer ytterligare ett. Vi mötte personer som var proffsiga, jobbade hårt och ändå hann med att vara trevliga. Tack Martin, Janne, John och Robin för en lägenhetsflytt som gick precis så bra som vi ville.
(Även flyttstädningen av den lämnade lägenheten var mycket noggrant och gediget utförd.)
H Franzén

2010-04-24

Lena och Per

Rekommenderas å det varmaste!

Stadsbudsbolaget hade perfekt upplägg (och lägsta pris). Packning och flytt mycket proffsigt skött! Vi fick mer än full utdelning på vårt val av flyttfirma.

2010-02-21

Janne

Rekommenderas!

Vi anlitade Stadsbudsbolaget för en bohagsflytt förra helgen. Det kan faktiskt inte bli bättre: punktliga, aktsamma, hjälpsamma, snabba, pris enligt offert samt mycket trevliga.
Välj Stadsbudsbolaget om ni ska flytta!

2009-11-16

Ulrika & Jonas

Mycket bra flyttfirma!

Vi har precis gjort en flytt från Stockholm till Göteborg och anlitade Stadsbudsbolaget. Vi vill varmt rekommendera detta bolag då de är trevliga, aktsamma om bohaget och mycket duktiga på packning och lossning! De låg också bäst till i pris i en jämförelse med 4 stycken andra bolag (både Göteborgs och Stockholmsbolag). Stort tack till er - Danne, Daniel, Micke och Janne från en mkt nöjd familj i Göteborg!

2009-10-28

Åsa o barn

Bra Killar

Utmärkt, vi är jättenöjda !

2009-10-27

Tack !

Jag som trodde vi hade det tunga jobbet framför oss, men så kom ni och då blekna allt annat. He he.

2009-10-25

Jönsson

Roligt !

Rolig flytt, något man aldrig trodde det kunde bli...men tack vare er så blev det en snabb och rolig helg.

2009-10-23

Amanda

Härligt jobbat !

Tack Pelle och Rickard för ett underbart jobb ! Trodde inte skulle få in den finska soffgruppen som vi hade så roligt åt. Men det fick ni...och gud så vi garva åt erat otroliga jobb.
Pålitligare firma får man leta efter....

2009-09-26

Anders

Proffsigt!!!

Helt klart den bästa och smidigaste flytten jag varit med om.Bra priser är plus i kanten.

2009-09-26

ME

Bästa flyttfirman jag anlitat

En mycket seriös och professionell flyttfirma som utförde min flytt.Bra priser och kompetent personal.
Rekommenderas varmt!

2009-09-25

Bug och Bock

Kanon flytt gubbar !

2009-09-18

Jörgen

Full Fart Framåt

Friska tag må jag säga, tack för det !

mvh Jörgen

2009-09-17

Fam: Höök

Härligt !!!

Underbart att komma till nya lyan, mycket jobb framför oss nu men inget mot vad ni gjorde. Tack för en väldigt smidig och proffsig flytt.

Räkna med oss om vi någon gång skulle få för oss att röra på oss igen.

Hälsa John.

2009-09-15

Ulrika

Tack !

Tack för en mycket väl genomförd flytt ! Tummen upp för Stadsbudsbolaget och dess killar !

2009-09-14

Ove C

Proffsigt

Vi anlitade Stadsbudsbolaget för en bohagsflytt inom tullarna, och är mycket nöjda. Vänligt och tillmötegående bemötande vid bokningen, medans själva flytten sköttes av tre proffsiga killar som lyckades med konststycket att vara både snabba och försiktiga. Rekommenderas!

2009-08-19

Hanssons

Supernöjda

Kan inget annat än att säga att det var en felfri flytt, men kanonkillar. Tack så mycket, snabba killar med hög kvalitet.

Hus och hem
R1000132;Flyttfirmor