Wentzels hobby AB

Omdömen om Wentzels hobby AB

2012-02-22

Tobbe

Plastic Models

Wentzels har sveriges bästa sortiment av plastmodeller. Gert & Johan hjälper alltid till med färgval & byggtips.
Forza Wentzels

2012-02-18

P-O Lager

Bästa Modellbutiken

Köper alla mina plastmodeller av Johan på wentzels. Han kan allt om målning av figurer.Och så har dom alltid det man vill ha i lager. +++++

2012-02-18

Jägarn

Kunnig och trevlig personal

Köpte min Traxxasbil (Slash4wd) hos Wentzels och fick väldigt bra info från Sammie som tävlar med större bilar. Alltid hjälpsamma och fixar bilen åt dig.

2011-11-29

Johan

Mycket trevliga

Kunnig och hjälpsam personal, har köpt alla mina bilar/delar där.

2011-11-27

Köp via nätet

Så dåligt..

Hur svårt är det att vara lite trevlig? Det är så ojämn service i den här butiken, vissa från personalen är helt suveräna och en annan helt skandalöst dålig och otrevlig. Hur svårt är det för en butikspersonal att vara trevlig helt enkelt?

2011-11-17

Martin

Otrevlig och arrogant säljare

Tyvärr är det så att den här butikens mest kunnige är butikens mest otrevliga också. Har du produktspecifika frågor så hänvisar övrig personal just till den här stjärnan.
Nu har jag fått nog och kommer att gå till någon annan hobbybutik för att göra mina inköp. Jag är dessutom inte ensamen om den här åsikten utan många i min bekanskap har också dom fått ett dåligt bemötande.

Shopping, butiker
R1000891;Hobby, hobbymaterial