Omdömen om Apollo
2011-07-24
Jag och min pojkvän åkte till Rhodos med apollo. Vi hade bokat två upplevelser, en dag på ön Symi och Turkiet - Marmaris. Några timmar innan vi skulle till ön Symi så får vi information om att den upplevelsen var inställd och att vi får pengarna tillbaka. Det dåliga är att de ställer in den bara några timmar innan avgång. Sen när vi skulle till Marmaris så blev allt försenat, så det blev knappt någon shopping för mig och min pojkvän. Då betalade vi ca 900 kr för den upplevelsen!!! När vi skulle hem så "glömde" Apollo bort oss!!!! Enligt våran biljett så skulle flyget avgå 04.25, men pärmen som var på hotellet stod det att transfer skulle komma 04.35 och flyget avgick 06.30. Men tydligen hade det ändrats MITT I NATTEN!!!!
2010-04-09
Simon
Det så kallade avbeställningsskydd som kan köpas till vid beställning är helt utan verkan och bemötandet från företaget är under all kritik. För att kunna avbeställa en resa (med eller utan avbeställningsskydd) krävs läkarintyg. Dessutom tas höga expeditionsavgifter ut per biljett, trots att avbeställningsskydd redan betalats för.
Sammanfattat: Fruktansvärt oseriöst företag som suger ut så mycket pengar de bara kan från sina kunder!
Hej Simon! Jag skulle gärna vilja hänvisa till vår hemsida gällande avbeställningsskyddet: http://www.apollo.se/se/boka-resa/tillval/forsakringar/pages/avbestallningsforsakring.aspx Klicka dig gärna vidare till våra resevillkor och "Resenärens rätt till avbeställning av resan". Här får du all information om vad som gäller vid avbeställning med och utan vårt avbeställningsskydd. Med vänlig hälsning, Adrienne Alegren, Apollo Resor, Säljare
2010-02-26
Aldrig mer APOLLO!!!
Pröjsa över 20 lakan för två personer på santorini med all inclusive. Hotellet låg närmsta granne med landningsbanan ca 150 m ifrån och då frågade vi specifikt om närhet till flygplatsen när vi bokade. Maten gick inte att äta och vi båda blev dåliga, ibland var det fullt så man fick köa i 30 min. Det som utlovades skulle ingå ingick inte alls. Stranden var smutsig och hade knappt några parasoller. Vi bodde på ett syster hotell som skulle ligga i anslutning och "dela" faciliteter, visade sig att vi bodde 300m därifrån och fick traska varje gång vi skulle äta. Bilderna visar att man kan sitta ute och äta men det var inte möjligt, satt i en instängd bunker med skolmatsalskänsla. Anmälde första dagen och begärde flyttning. Apollo kunde erbjuda oss en flytt om vi betalade ytterligare 8500 Euro på plats - vilket skämt!!! Hotellet var enligt dem själva fem stjärnigt och enligt apollo 4 solar. Reklamerade och fick 2000:- tillbaks efter 3 mån. SKAMLIGT!!!
2009-07-04
Arne
5 timmar sent ned, 3 timmar sent hem (Kreta)
Kolla detta bolags avgångar från Göteborg (Novair)
Skyllde på högtrafik, strejk mm men andra bolag inom samma område påverkades inte...
Som sagt, verkar ha för knappa marginaler och för liten flotta.
Gör en extra koll på Landvetters hemsida innan ni skall flyga.
2009-05-08
Bra jobbat
Lyxsemstern blev en katastrof!
Vi blev bortglömda vid en ankomst och bussen körde ifrån oss. Där stod vi, tre unga flickor helt vilsna.
Fick betala biljetter som skulle ingå i resan.
Endel av personalen trodde själva att de var på semester och hade glömt allt vad service heter hemma i Sverige.
Andra var jättetrevliga.
Kommer i alla fall inte åka med Apollo igen. Om jag inte vill ha en katastrofsemester igen dvs.
2009-05-07
Yvonne
Undrar vem som får betala alla erbjudande och rabatter till barnfamiljerna, jo vi som får punga ut med jättedyra enkelrumstillägg, fick en chock när jag räknade ut priset...dyrare än något annat reseföretag. Så ni som skall resa själva, gör det inte med Apollo, det är alla barnfamiljer ni "sponsrar" samt Apollo som i slutändan tjänar på alla resenärer .
2009-02-03
Sara
Flygresa till Thailand, både tur och retur, var flyget kraftigt försenat! Inga större ursäkter- fortfarande 50 kr för ett par hörlurar på planet efter 20 timmars försening. På hemresan var flyget sent igen- ingen ersättning för mat som vi var tvungna att köpa. Nu har det gått 3 v och vi har fortfarande inte fått pengar från Apollo. "Dom kom på villovägar". Vi åker inte med Apollo igen!
2008-11-10
ha råkt till kreta många gånger och alltid fungerat bra, men man får vad man betalar för!
2008-11-07
Moja
Hittade den perfekta resan: en enkelbiljett till Cypern. Den kostade bara tre låga siffror.En perfekt resa för en student som är tjänstledig och läser språk via nätet.Vilket ger möjlighet att stanna och styla om hela sitt liv.Med nytt språk och ny kultur. Personalen agerade lugnt och proffesionellt trots många störande moment. De såg till att alla fick sina behov tillgodosedda med ständigt glada leenden.Inte ett tecken på trötthet i benen. Hoppas att det finns en lika prissnål resa med hjärtlig personal och nöjda återvändare.När det är dags att åka hem för att åka skidor och äta knäckebröd med falukorv.
2008-11-04
Biten
Jag har åkt många gånger med Apollo till Thailand och jag har mycke blandade erfarenheter både possetiva och negativa. Många av dom som jobbar för Apollo (reseledare) är lata och ohjälpsamma sen är det ofta svårt att förstå vad dom säger för dom pratar usel engelsa eller Danska och för mig är båda lika svårt att förstå (Jag kan både prata och förstå engelska bra). Jag fråga en gång om Tandläkare i Thailand (hua Hin) dom sa det finns Dentist 2000 då frågar jag hur man hittar dit vart ligger det fick svaret det får du hitta själv det kallar jag mycke dålig service. Bara Hon hade sagt önskar ni komma dit idag? för då kan jag fixa en taxi åt er det skulle vara trevligt och bra Iaf jag åker ofta med apollo för jag gillar att vara ute på egen hand hatar folk som säger vad man ska göra Jag kommer åka med dom igen nu Mars 2009 SÅ jag rekomderar inte apollo för folk som är fösta gången i något land för man får mycke lite eller ingen hjälp :(
2008-11-02
MG
Tack, för mycket fint bemötande. Allt ifrån köp av resa till trevliga reseledare.
2008-10-28
Phuket
Har haft en mycket bra upplevelse från början till slut! Trevlig personal i er Helsingborgsbutik som hjälpte till att hitta vår drömresa. Allt blev perfekt!
2008-08-11
Josefin
Dåligt bemötande från incheckning på Arlanda till flygresan hem en vecka senare... Försening på Arlanda med ca 12 timmar och med extremt bristfällig information. Hotellinfo stämde inte, avstånd till strand resp. centrum var felräknade samt att man utelämnat info om att det var en lång tuff backe upp till hotellet. ...Okunniga reseledare på Korfu som inte försökte rädda situationen på något sätt utan valde att lägga på oss att prata med hotell och flygbolag. Utflykter med lovad svensk guidning blev på engelska utan kompensation trots att vi dubbelkollat TRE gånger att turen skulle gå på svenska. Tyvärr blev det många missar från Apollos sida denna gång vilket gjorde att semestern kändes i många avseenden förstörd. Genom att jobba aktivt med service och bemötande kan nog Apollo komma långt! Hoppas man tar till sig det och ser det som utveckling.
2008-08-07
sofia
Helt otroligt bra bemötande, känner sig viktig som kund och får en känsla att personalen verkligen vill hjälpa till att hitta den bästa resan som passar en perfekt, Rekomenderas starkt. +++ till christos =)
2008-07-08
Peter
Jag åkte till egypten i sista minuten. priset var ganska högt tycker jag för en sista minutenbiljett, men ok. Hotellet var riktigt skabbigt med trasiga lampor smutsigt golv mm. Till och med lakan och handdukar var lite smutsiga. hur fan kan man sälja en sån resa för drygt 8000kr. Helt otroligt aldrig mera apollo.
2008-01-18
Ni har mycket att lära av den "ljusblåa" arrangören! Håll Er till lågprisprofilen, inget annat!
2008-01-13
Om ni vill ha en lyckad resa så res ej med apollo. för det som de skriver i katalogen stämm ej överens med verkligheten. Och det som personalen lovar kan ni glömma. Vi blev lovade en underbar resa, betallade mycket och fick inget av det som dom lovade. Och personalen ignorerade oss på plats och även hemma. fick ingen ersättning.
2007-08-22
Mycket ova
Kort i tonen och ett pålägggande av luren utan hej då eller avskedsord.
2007-07-13
Svea
Apollo är så tillmötesgående med så trevliga guider och säljare. Köpte en resa till Cypern. Hade inga stora förväntningar men wow. Underbara utflykter, jättetrevliga guider, Novair var ett superflygbolag. Tack Apollo
2007-07-10
Gun
Har blivit mycket bra bemött av den kunniga personalen i denna butik.
2007-06-15
L&A
Vi hade beställt resa med apollo till Kreta. Vi skulle åka på kvällen från Sturup. Innan på dagen skulle vi gifta oss, äta lunch med våra barn och sen skulle vi iväg själva, bara vi två på vår brölloppsresa. Så var det planerat. MEN så blev det SAS strejk. Vi blev alldeles tagna. Alla planer i stöpet. Trodde vi... Ett stort TACK till er på Apollo som ordnade så att vi kom iväg, något senare men vi kom iväg. Vi åkte från Kastrup och hamnade på Samos och fick en helt underbar och minnesvärd brölloppsresa. Vi tycker att ni ordnade upp situationen på ett mycket proffitionellt och trevligt sätt. Tack än en gång!
2007-05-31
Tessa
En grå och kall fredag kväll bokade vi en sista minuten resa till Mallorca. Redan nästa morgon var vi på väg till det "okända". Med tanke på att vi är 55 , samt inte särskilt resvana kändes det väldigt pirrigt. Var hamnar vi, får vi WC, dusch, många trappor, hiss?- Men det är ju härligt att våga! Det blev perfekt- absolut allt blev toppen! En myssig stad, charmigt, elegant hotel. Och -Apollos peronal! Ingenting var omöjligt, för dom, inga frågor besvärliga. Leende, proffsiga unga reseledare, med humor och kunskap i att ge känsla av trygghet och omsorg. Detta kändes särskilt viktig på flygplatsen, tack att Ni fanns! Ps. Jag vet att min svenska är bristfällig, men vill man så förstår man!!!!- eller????
2007-05-10
hejLotta
Ett mycket bra reseföretag med intressanta Greklandsresemål. Bra även vid restresor
2007-02-19
Björn
Thailand/AoNang. Förfärligt flygplan (Air Finland). Snorkiga och nonchalanta reseledare. Usel förläggning, två påtvingade hotellbyten UTAN något bistånd av Apollo. En sorglig upplevelse. Aldrig mer Apollo. Tur att Thailand är så positivt!!!!
2006-07-27
VBR
Resa till Puerto de la Cruz. Strul redan vid ankomst då inte den i god tid förbeställda (och betalda) bilen fanns på flyplatsen. Hotellet saknade utlovad A/C och rummet höll inte utlovad standard. Vid kontakter med Sthlms kontoret efter hemkomst mötte vi en attityd som gör att nu är Apollo definitivt borta från min lista på möjliga researrangörer.
2006-03-03
Mike Sthlm
Reste m dem till eilat. Bra resmål men Apollo kändes som mindre tjänstvilliga än tex fritidsresor*** och Langley*****. Exempel var att vi fick vänta länge på att uppgradera vårt hotel och att de kräver mkt extra tillägg för ensamresande.

Tack snälla för att du ( kvinnlig anställd på Apollo Kungstorget i Göteborg ) hjälpte mig i en nödsituation när jag inte hittade parkeringsplatsen där jag parkerat min bil. Jag hittade den med din hjälp och kom till slut hem till Hbg. Att du tog dig tid att hjälpa mig betydde jättemycket för mig. Hade jag varit kund och rest med ert bolag hade du fått toppbetyg i service och bemötande !!!!