Apollo

Omdömen om Apollo

2011-11-28

Ylva

TACK !!!!

Tack snälla för att du ( kvinnlig anställd på Apollo Kungstorget i Göteborg ) hjälpte mig i en nödsituation när jag inte hittade parkeringsplatsen där jag parkerat min bil. Jag hittade den med din hjälp och kom till slut hem till Hbg. Att du tog dig tid att hjälpa mig betydde jättemycket för mig. Hade jag varit kund och rest med ert bolag hade du fått toppbetyg i service och bemötande !!!!

2011-07-24

Ida E Ida E

Aldrig någonsin mer med Apollo!!!!

Jag och min pojkvän åkte till Rhodos med apollo. Vi hade bokat två upplevelser, en dag på ön Symi och Turkiet - Marmaris. Några timmar innan vi skulle till ön Symi så får vi information om att den upplevelsen var inställd och att vi får pengarna tillbaka. Det dåliga är att de ställer in den bara några timmar innan avgång. Sen när vi skulle till Marmaris så blev allt försenat, så det blev knappt någon shopping för mig och min pojkvän. Då betalade vi ca 900 kr för den upplevelsen!!! När vi skulle hem så "glömde" Apollo bort oss!!!! Enligt våran biljett så skulle flyget avgå 04.25, men pärmen som var på hotellet stod det att transfer skulle komma 04.35 och flyget avgick 06.30. Men tydligen hade det ändrats MITT I NATTEN!!!!

2010-04-09

Simon

Varning för oseriöst utsugarföretag!

Det så kallade avbeställningsskydd som kan köpas till vid beställning är helt utan verkan och bemötandet från företaget är under all kritik. För att kunna avbeställa en resa (med eller utan avbeställningsskydd) krävs läkarintyg. Dessutom tas höga expeditionsavgifter ut per biljett, trots att avbeställningsskydd redan betalats för.

Sammanfattat: Fruktansvärt oseriöst företag som suger ut så mycket pengar de bara kan från sina kunder!

Svar från Apollo
2010-04-22

Hej Simon! Jag skulle gärna vilja hänvisa till vår hemsida gällande avbeställningsskyddet: http://www.apollo.se/se/boka-resa/tillval/forsakringar/pages/avbestallningsforsakring.aspx Klicka dig gärna vidare till våra resevillkor och "Resenärens rätt till avbeställning av resan". Här får du all information om vad som gäller vid avbeställning med och utan vårt avbeställningsskydd. Med vänlig hälsning, Adrienne Alegren, Apollo Resor, Säljare

2010-02-26

Aldrig mer APOLLO!!!

santorini All inclusive

Pröjsa över 20 lakan för två personer på santorini med all inclusive. Hotellet låg närmsta granne med landningsbanan ca 150 m ifrån och då frågade vi specifikt om närhet till flygplatsen när vi bokade. Maten gick inte att äta och vi båda blev dåliga, ibland var det fullt så man fick köa i 30 min. Det som utlovades skulle ingå ingick inte alls. Stranden var smutsig och hade knappt några parasoller. Vi bodde på ett syster hotell som skulle ligga i anslutning och "dela" faciliteter, visade sig att vi bodde 300m därifrån och fick traska varje gång vi skulle äta. Bilderna visar att man kan sitta ute och äta men det var inte möjligt, satt i en instängd bunker med skolmatsalskänsla. Anmälde första dagen och begärde flyttning. Apollo kunde erbjuda oss en flytt om vi betalade ytterligare 8500 Euro på plats - vilket skämt!!! Hotellet var enligt dem själva fem stjärnigt och enligt apollo 4 solar. Reklamerade och fick 2000:- tillbaks efter 3 mån. SKAMLIGT!!!

Hotell, resor och turism
R1001256;Resor - Resebyråer