Omdömen om Roslings Cykel & Sport AB
2010-06-12
brommabo
denna butik bör läggas ner pga dåligt och omodernt urval samt personal som inte hänger med helt enkelt dom kan inte förklara olika cykelmodeller inte ens barn.Samt ganska dyra
2010-01-02
Olle
Jag rustar för en "Klassiker", köpte cykel i somras
fick den stylad precis som jag ville ha den ,( det var en del specialfix) Tack för det! Stjärna 1,2,3. Återbesök under hösten för montering av dubbdäck, montering gjorde de gratis medans jag väntade, dom hann också med att justera växlar & bromsar. "Medans dom ändå höll på som de sa". Toppservice! Stjärna 4.Nu var det dags att skaffa LF skidor, återbesök igen strax före jul.
Fick mycket bra tips för skidåkning, det resulterade i ett kpl skidpaket som jag nu har provat under några ledighetsdagar, och jag är mycket nöjd. Dessa monterades också medans jag väntade. Snabbt & smidigt. Stjärna 5.
Klassikern är inom räckhåll.
2009-07-04
Conand
Detta var det värsta vi någonsin varit med om!
Lämnade in cykel för byte av däck... skulle vara klart inom 24 timmar... en vecka senare hämtade vi cykeln... då hade vi hotat med anmälan om inte cykeln var klar!! Bromsarna låg på och det gick inte längre att cykla på den! Fick lämna på annan verkstad för att få felen korrigerade!
När man påpekade problemen blev dom enbart förbannade och tyckte man störde andra kunder!
VARNING!!!
Jag har bara besökt verkstaden ett par ggr, och kan därför inte svara för butiken, men har alltid blivit väldigt trevligt bemött och fått servicen till ett bra pris! Drop-in är dessutom ett stort plus, eftersom de andra cykelhandlarna i Bromma kräver att man bokar tid innan...