Kategori: Faktureringstjänster Inkassobyråer
Läs mer på Lägg till Rejta på din hemsidaOmdömen om Sergel Kredittjänster AB
2009-10-13
D.Fine
Jag har fått från kronofogden först, om ett telefonabonnemang som är 9 år gammalt och som jag aldrig har haft... sökande ombud var Sergel inkasso/Kredittjänster...
2009-10-10
fattig
Visst ska jag betala, men det är inte så lätt. Sergel la upp en avbetalningsplan i stället för att skicka mig till fogden. Kanon bra bemötande, profsigt och förstående. Tack
2009-10-10
Skuldsatt
Sergel skickar krav på preskriberade fakturor, dessutom följer de inte datainpektionens regler för hur ett inkassokrav ska utformas, vilket strider mod god inkassosed, något de flera gånger fått påpekat. De köper fakturor billigt från fodringsägare och driver in dessa, utan att skicka denenationsbrev, dessutom slår de ihop ett antal fakturor på samma krav, vilket gör det mycket svårt om inte omöjligt för en vanlig människa att kontrollera att skulden stämmer.
2009-07-06
fialotta
Inkasso är så laddat men SERGEL tycks ha förstått att samhället inte vinner något på att folk hamnar hos kronofogden blixtsnabbt. På deras hemsida , automatisk kundtjänst, kan man bl.a. begära anstånd några extra dagar.
2009-02-11
fialisa
Jag tycker det är supperdåligt att er grattis uppringningstjänst BARA gäller fasttelefoni.
2009-02-10
Anders
De kräver in pengar, när man sedan vill betala har de ingen förståelse för att man kanske inte kan betala allt på en gång. Jag ville betala in ett belopp i 2 poster utspritt på 2 månader iställer för allt på en gång. Det gick inte, svinaktigt tycker jag.
Hej,
Har aldrig sett på manken vilken dålig hemsida de har alltså. Inga kontaktformulär och inga telefonnummer. Måste använda söktjänster som eniro och hitta.se för att klara av att komma i kontakt med dem. De kan ju inte få många kunder via hemsidan direkt?? Vill man inte ha kunder? Sen så lämnar man sitt namn och telefonnummer ett antal gången inte ens då vill de återkoppla??
Happ får kontakta svea ekonomi eller payex då de har en fungerande sida med telefonnummer och kontaktformulär och de återkopplar också till presumtiva kunder