Salong Hårfin AB

Omdömen om Salong Hårfin AB

2012-05-16

En trogen kund i Sköndal

Professionellt!!

Hårfin i Sköndal är det bästa stället man kan tänka sig att fixa till frisyren. Jag har klippt, slingat, färgat, och permanentat håret hos de i över 10 år tillbaka. Det har aldrig misslyckats. Jag har alltid varit supernöjd med mina besök hos dem. Personalen är supertrevlig, man känner sig väldigt välkommen och omhändertagen på alla sätt och vis. Jag kan verkligen rekommendera Hårfin för er som inte hittat er professionella frisör eller vill byta till något bättre. De är också prisvänliga. Folk åker från andra sidan stan för att fixa frisyren hos dem, kan man säga mer?!
Boka i tid, för kön är lång.

We love you, personalen på Hårfin!!

2012-05-10

Ebba

Bra!

Alltid glada och snälla! Och det är ju inte dåligt att dom klipper grymt heller ;) Det enda dåliga är att jag inte är den enda som tycker om är bra, vilket gör att dom är väääldigt uppbokade...

2011-05-27

Kicki

Har klippt mig där i flera år och är alltid jätte nöjd, när jag går därifrån. Mina barn klippper sig där också och dom är lika nöjda....Alla är toppen där, serviceminded, glada och lyssnar och ger råd :-)) Vad mer kan man säga!
Ja, det enda negativa , är väl att man måste vara ute i god tid med att boka tid hos dom, för dom är uppbokade jämt :-)

2010-11-01

Byter aldrig..

Super salongen!!!

Premium Salong. Proffesionellt och trevligt bemötande och alltid 100% service. Frisörerna tar god tid på sig och är noggranna, inga snabba hastiga jobb. Ägarna Annelie och Pia är fantastiska och har rekryterat jättebra frisörer. Mycket mer än bara prisvärt..

Hälsa och skönhet
R1000799;Frisörer, hårvård